Nemovo for boligselskaber

Har jeres boligselskab brug for et pålideligt samarbejde?

Ring: 44 44 00 44Beskriv din opgave

Nemovos totalkoncept er skabt for boligselskaberne

Velkommen hos Nemovo – Kompromisløs kvalitet og en service ud over det sædvanlige. Hos os tilbyder vi en samlet totalløsning af flytning og istandsættelse af jeres boliger.

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste.

Vi er specialiserede indenfor hver af de områder vi tilbyder. Derfor kan du få et samlet tilbud på hele opgaven, hvor du kan stole på både pris og resultat.

Vi har samlet flytteservice, gulvservice, malerservice og rengøring under samme tag

Vi har brugt mange år på at specialisere os i at varetage alle typer opgaver, som vedrører flytning og istandsættelse. Den erfaring er med til at gøre dig tryg ved at overlade flytning og istandsættelse af din bolig til os.

Vi håndterer hele processen. Vores veluddannede service mandsskab håndterer alt fra gulvafslibning, malerarbejde, flytning, opbevaring, montering og rengøring. Det eneste du skal gøre er at give os dine nøgler.

Vi søger for et enkelt forløb, så du ikke skal bruge energi på at overskue og overvåge projektet.

Du slipper for miskommunikation, forsinkelser og fejl i planlægningen, som ofte sker når forskellige virksomheder skal samarbejde.

Det kan næsten ikke blive nemmere end at vælge Nemovo.

Fordelene ved at vælge Nemovo som boligselskab:

  • Slip for dialogen med flere forskellige virksomheder og risikoen for fejl i kommunikation, koordination og forsinkelser
  • Lad os flytte, opbevare og transportere jeres indbo. Vi vil slibe, høvle og behandle jeres gulve. Male, spartle og tapetsere jeres vægge og rengøre kontoret så det skinner og er klar til nyt liv.
  • Opnå altid den bedste pris, da vi som enestående serviceudbyder kan varetage alle typer opgaver vedrørende istandsættelse og flytning af jeres boliger.

Kontakt Nemovo

Overvejer i at få hjælp af nogle af Danmarks dygtigste fagfolk, så er i velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne – også selvom i ikke køber noget hos os.

Vores professionelle team består udelukkende af erfarne og pålidelige servicefolk, som med deres ekspertise kan varetage alle slags opgaver inden for vores 5 kerneområder.

  • Flytteservice og opbevaring til erhverv
  • Gulvservice og gulvbelægning til erhverv
  • Malerservice til erhverv
  • Rengøringsservice til erhverv

Vi gør processen nem og tryg for dig. Du kan kontakte os på forskellige måder. Enten kan du ringe, sende en mail eller benytte nedenstående kontaktboks, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.