Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Professionel gulvafslibning og efterbehandling af trægulve

Du kan trygt overlade dit gulvprojekt til os. Vi har mange års erfaring i branchen, høj faglig stolthed og styr på hvad vi laver. Det er din garanti for at få udført et godt stykke arbejde og få en langtidsholdbar løsning.

Det handler om tillid

 • Vi sætter kunden i centrum
 • En aftale er (altid) en aftale
 • Enestående kvalitetsarbejde
 • Branchens skarpeste team
 • Vi respekterer dit hjem

Services og efterbehandling

Gulvafslibning

En gulvafslibning laves ofte i stedet for at få lagt et nyt gulv, da en gulvafslibning givet gulvet et nyt liv.

Læs mere her →

Gulvlakering

Gulvlakering giver lang holdbarhed, samtidig med, at du et mere eksklusivt udseende på dit gulv.

Læs mere her →

Ludbehandling

Den store trend er en flot hvidpigmentering, der giver gulvet en flot hvid overflade.

Læs mere her →

Oliebehandling

Oliebehandling giver et stærkt og smudsafvisende gulv, der kan holde i mange år frem.

Læs mere her →

Nemovo har mange års erfaring med gulvservice, med særlig ekspertise indenfor trægulve. Uanset om det er et køkkengulv eller en hel kontorbygning der skal have slebet, olieret eller lakeret gulve, kan vi garantere et professionelt forløb og et godt resultat. Vi ved at du bliver gladere for resultatet, hvis processen har været nem. Derfor er kvaliteten af vores gulvservice ikke det eneste vi prioriterer.
Hos Nemovo holder vi vores aftaler, holder vi vores aftaler og til den aftalte pris.

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Professionel gulvservice i København & resten af Sjælland

I vores gulvafdeling finder du et hold af yderst dygtige gulvmænd. Med Mathias Madsen som leder i gulvafdelingen, er du sikret et sublimt håndværk og en service ud over det sædvanlige.

Nemovo tilbyder gulvservice i både København og resten af Sjælland. Vi kan både afhøvle, slibe og efterbehandle dine trægulve, afhængigt af lige præcis dit gulvs behov. Vi sørger for at dine gulve er smukke, så du har lyst til at invitere gæster hjem.

Du får GARANTI for tilfredshed og flot resultat. Vi leverer høj kvalitet og har kun dygtige medarbejdere. Du får et skriftligt tilbud, hvor alle priser er til at gennemskue.

Giv gulvet nyt liv med gulvafslibning

Hos Nemovo har vi slebet og efterbehandlet rigtig mange gulve igennem tiden, og vi tør derfor godt at kalde os selv for eksperter inden for området. Dit gulv er i trygge hænder hos os.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Efterbehandling af slebet gulv

Skal du vælge lud, sæbe, olie eller lak som overfladebehandling til dit nye eller nyslebne trægulv? Er du i tvivl om, hvad der passer til dine gulve?

Vi står altid klar til at rådgive dig om hvilken type af behandling, der vil være den bedste for lige præcis den type trægulv, du har.

Ludbehandling af trægulv

Ludbehandlingen af dit trægulv stopper træets naturlige gulningsproces.
Du kan vælge mellem natur lud og hvid lud afhængig af hvor lyst eller hvidt du vil have gulvet.
Ludbehandling lader træet stå åbent, så det skal efterbehandles med olie, sæbe eller lak for at få en modstandsdygtig overflade på dit gulv.

Oliebehandling af trægulv

Oliebehandling giver en silkemat overflade, der samtidig er modstandsdygtig over for snavs og slid. Under behandlingen vil olien trænge ned i træets porer og fremhæve træets naturlige glød. Vælger du at behandle dit trægulv med olie, så vil du opleve, at det får en slidstærk overflade, samtidig med at olien fremhæver træets naturlige struktur og årer.

Der findes to varianter – naturolie og hvid olie.

Den hvide olie giver et mere lyst indtryk, da den indeholder et hvidt pigment.

Naturolien fremhæver træets struktur og giver det en dyb, varm lød, og fremstår mørkere. Olien påføres af tre omgange. Først med en stor mængde olie, dernæst med to tynde lag.

Sæbebehandling af trægulv

Har du et gammelt trægulv, evt. med spor af ormehuller og rustikke brædder, er sæbebehandling en rigtig fin løsning. Det giver en flot, naturlig overflade.

Rigtigt udført er sæbebehandlingen forholdsvis modstandsdygtig, men kræver dog vask oftere end olie- eller lakbehandlede trægulve og er heller ikke så solid som olie og lak.

Du kan enten vælge en natursæbe – hvis du har ludbehandlet gulvet, vil det i så fald gulne lidt – eller du kan bruge en speciel sæbe, tilsat hvidt pigment, der fremhæver og bevare det hvidskurede look. 

Lakering af trægulv

Hvis du vælger at efterbehandle dit trægulv med lak, får dit gulv en slidstærk overflade, der er let at rengøre. Man kan lakere sit gulv på forskellige måder, og alt efter valget af efterbehandling vil man få et gulv med enten en blank, halvblank eller mat overflade. Fælles for disse er, at de er nemme at vedligeholde, hvilket gør det til et oplagt valg til de fleste gulve.

Maling af trægulv

De færreste vil male et nyt eller nyafslebet trægulv, da træets farve og naturlige spil dermed forsvinder, men til gamle, lakerede eller meget hærgede trægulve kan maling være en flot og praktisk løsning.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.

Bliv ringet op inden for 24 timer

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.