Kunderne siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Gulvfirma specialiseret i gulvafslibning og efterbehandling af trægulve

Hos Nemovo er dit hjem og dine trægulve i trygge hænder. Vores team er nøje udvalgt blandt specialister i branchen.

Vælg altid et professionelt gulvfirma

  • Vi sætter dig i centrum
  • Unikt kvalitetsarbejde
  • En aftale er (altid) en aftale
  • Fuld respekt for dit hjem
  • Branchens bedste team

Gulvafslibning og efterbehandling

Gulvafslibning

En gulvafslibning laves ofte i stedet for at få lagt et nyt gulv, da en gulvafslibning givet gulvet et nyt liv.

Læs mere her →

Gulvlakering

Gulvlakering giver lang holdbarhed, samtidig med, at du et mere eksklusivt udseende på dit gulv.

Læs mere her →

Ludbehandling

Den store trend er en flot hvidpigmentering, der giver gulvet en flot hvid overflade.

Læs mere her →

Oliebehandling

Oliebehandling giver et stærkt og smudsafvisende gulv, der kan holde i mange år frem.

Læs mere her →

Nemovo har mange års erfaring med gulvservice, med særlig ekspertise indenfor trægulve. Uanset om det er et køkkengulv eller en hel kontorbygning der skal have slebet, olieret eller lakeret gulve, kan vi garantere et professionelt forløb og et godt resultat. Vi ved at du bliver gladere for resultatet, hvis processen har været nem. Derfor er kvaliteten af vores gulvservice ikke det eneste vi prioriterer. 
Hos Nemovo 
holder vi vores aftalerleverer arbejde af højeste kvalitet og til den aftalte pris.

 

+2500 tilfredse kunder

... vi er stolte af hver og en!

3 års garanti på arbejdet

... fordi vi står leverer kvalitet!

15 års solid erfaring

... med sans for detaljerne!

Professionelt gulvfirma med base i København

Nemovo er et professionelt, kompetent og pålideligt gulvfirma i København. Vi hjælper hver dag glade og tilfredse kunder med gulvafslibning i København og omegn.

Vi har mere end 20 års erfaring som gulvfirma, og i den tid har vi slebet og efterbehandlet flere tusinde gulve rundt omkring i Hovedstadsområdet. Når du vælger os som gulvfirma i København, er det, fordi du ønsker professionel kvalitet og uovertruffen service.

Som kunde hos Nemovo bliver du rådgivet under hele forløbet, så vi er sikre på, at du altid får den løsning, der passer bedst til dig. I langt de fleste tilfælde vil dine trægulve være som nye, når opgaven er udført.

Derfor skal du vælge os som gulvfirma i København og omegn

Vi er professionelle og har en positiv indstilling til alle de opgaver, vi tager ind. Samtidig sikrer vi altid, at vi kan udføre opgaven til perfektion, når vi giver et tilbud. Vores mange års erfaring giver os en faglig stolthed, der ikke tillader os andet. Du vil altid opleve kundeservice i absolut topklasse, når du er kunde hos os.

Det er den gode service, vi har bygget hele vores virksomhed op omkring. Faktisk er vi blandt de bedst bedømte gulvfirmaer i hele København, og den ære kan i høj grad tildeles, at vi altid forsøger at leve op til og i mange tilfælde overgår vores kunders forventninger.

Du får 3 års garanti gulvafslibning, når du vælger os som gulvfirma i København. Samtidig rådgiver og vejleder vi, så du er rustet til at passe så godt på dit gulv efterfølgende.

Vi kører primært i København og hovedstadsområdet, men vi dækker hele Sjælland.
Vores gulvfirma garanterer det bedste resultat, så du får lyst til at invitere gæster på besøg på dine nyslebne og efterbehandlede trægulve.

Nemovo giver dig GARANTI for tilfredshed og flot resultat. Du får høj kvalitet udført af dygtige gulvmænd. Du får et tilbud på skrift, hvor alle priser er til at gennemskue.

Afslibning af trægulv

Hos Nemovo har vi slebet og efterbehandlet rigtig mange gulve igennem tiden, og vi tør derfor godt at kalde os selv for eksperter inden for området. Dit gulv er i trygge hænder hos os.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Vi laver tilbuddet udfra samtale med dig. Det kan enten være via telefon, på mail eller ved personligt fremmøde på adressen. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Efterbehandling af trægulv

Skal du vælge lud, sæbe, olie eller lak som overfladebehandling til dit nye eller nyslebne trægulv? Er du i tvivl om, hvad der passer til dine gulve?

Vi står altid klar til at rådgive dig om hvilken type af behandling, der vil være den bedste for lige præcis den type trægulv, du har.

Gulvfirma i København

Få et uforpligtende tilbud fra et gulvfirma i København

Alle vores samarbejder starter med en uforpligtende dialog om dine ønsker og behov. Undervejs spørger vi ind til forskellige faktorer, der har indflydelse på, hvor meget det kræver at slibe dit trægulv.

Vi spørger eksempelvis ind til den nuværende stand på dit gulv, herunder om der er dybe ridser eller ujævnheder i gulvet. Er det tilfældet, vil det i visse tilfælde ikke være nok bare at få det afslebet, hvis du vil have et godt og professionel resultat – så skal det først afhøvles, så der bliver rettet op på ujævnhederne.

Er der behov for det, kommer vi gerne forbi din adresse i København og omegn, så vi kan se dit gulv med egne øjne. Det vil give os en bedre forståelse for, hvordan vi bedst muligt opnår det resultat, du har i tankerne. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at få et tilbud – også hvis der er behov for, at vi kommer forbi og ser gulvet, før vi giver tilbuddet.

Sådan foregår processen, når du vælger os som gulvfirma

Vælger du at acceptere det tilbud, du modtager, aftaler vi med det samme et tidspunkt for, hvornår vi kan gå i gang. På selve dagen kommer en af vores kompetente medarbejdere på besøg og sliber dit gulv.

Efterfølgende bliver det behandlet med den efterbehandling, du ønsker. Typisk vil det tage mellem 2-3 dage, før dit gulv er så godt som nyt. Det er vigtigt, at du har ryddet det rum, gulvet befinder sig i, før vi kommer på besøg. På den måde er det både lettere og hurtigere for os at udføre vores arbejde.

Når dit gulv er blevet slebet og efterbehandlet, får du kyndig vejledning i forhold til, hvordan du bedst muligt passer på det efterfølgende, så vores arbejde holder så lang tid som muligt. Herudover får du 3 års garanti, når du bruger os som gulvfirma i København.

Skal vi tage en snak?

Ring til os på (+45) 44 44 40 44, send en mail på kontakt@nemovo.dk eller udfyld den kontaktformular, du finder her på siden. Så kontakter vi dig og tager en dialog omkring de ønsker, du har, til dit nyslebne trægulv.

Når vi har fået svar på vores spørgsmål, udarbejder vi et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.