Vores kunder siger Fremragende 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Maling af hus og lejlighed

Vi har mere end 15 års erfaring, og vi sikrer, at du får den nødvendige vejledning, før opgaven igangsættes. Når du vælger os til maling af hus eller lejlighed, er du garanteret et resultat, du bliver glad for i mange år fremadrettet.

Vi har stor erfaring med maling af hus og lejlighed, hvorfor vi kan garantere, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Høj faglighed, sublim kvalitet og god kundeservice er kernen i vores forretning – og det smitter af på slutresultatet.

Når du vælger Nemovo, er du garanteret et resultat, der lever op til dine forventninger. Faktisk gør vi alt for at overgå dine forventninger, uanset hvor omfattende en maleropgave der er tale om. Vi laver ikke sjuskefejl, og vi stopper ikke arbejdet, før alle er tilfredse.

Vores malerteam består udelukkende af professionelle og kompetente malere med den rigtige uddannelse og erfaring. Vi går til alle opgaver med en positiv indstilling og vi gør alt, hvad vi kan, for at du altid føler dig tryg i vores samarbejde.

Maling af hus

Når du skal have malet dit hus, er det vigtigt, at det hele står knivskarpt. Der skal være sammenhæng mellem de forskellige rum, men der må stadig gerne være variationer, der skaber samspil mellem nuancer, farver og overflader.

Uanset, om du blot skal have malet væggene hvide eller ønsker et mere farverigt hjem, er vi klar til at hjælpe dig. Ønsker du et mere dristig og legende udseende med kontraster og farver, der komplimenterer hinanden, rådgiver vi dig til at vælge den løsning, der matcher lige netop dit hus.

Vi kan både hjælpe med indvendig og udvendig maling af hus, ligesom du kan vælge til os maling af én enkelt væg. Uanset, hvilken opgave der er tale om, tager vi altid udgangspunkt i dine specifikke ønsker, så du får et resultat, du bliver glad for i mange år fremadrettet.

Maling af lejlighed

Ligegyldigt, om du skal have malet din lejlighed i forbindelse med ind- eller udflytning, er det vigtigt, at resultatet bliver professionelt og af høj kvalitet. Det samme gør sig gældende, hvis dine vægge blot trænger til en opfriskning.

Vi tager os af alt, uanset hvilken situation du står i – og vi hjælper også gerne med rådgivning, hvis der er noget, du er i tvivl om. Du kan bruge os til maling af lejlighed, uanset om du på forhånd kender dit behov, eller du har brug for inputs til, hvilke farver og nuancer der passer til lige netop din lejlighed.

Vi hjælper både privatpersoner og boligselskaber med maling af lejligheder. Har du ofte brug for malerarbejde, giver vi gerne et attraktivt pakketilbud, der matcher dine ønsker og dit budget. Du kan samtidig bruge vores kompetencer indenfor gulvafslibning, tømrerarbejde og flytteservice, hvis du ønsker at samle det hele hos én leverandør.

Få et uforpligtende tilbud på maling af hus eller lejlighed

Har du brug for professionel assistance til maling af hus eller lejlighed? Hos Nemovo er vi klar til at hjælpe dig, uanset hvor stor en opgave der er tale om. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på maling af hus og lejlighed, så du har noget at forholde dig til.

På baggrund af den indledende samtale, udarbejder vi et tilbud på malerarbejde. Når vi har indgået en aftale, kan du være sikker på, at vi overholder den aftalte deadline, ligesom opgaven bliver udført indenfor det budget, vi er blevet enige om.

Vi holder til som maler i København, men kører ud til både privat- og erhvervskunder på hele Sjælland – og vi tilbyder også andre ydelser, der relaterer sig til istandsættelse i forbindelse med ind- og udflytning, renovering, ombygning og nybyggeri.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.