Vores kunder siger Fremragende 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Leder du efter et malerfirma, der kan tage sig af udendørs maling af hus eller ejendom?

Så vælg os – vores kompetente malerteam tager sig af alt i forbindelse med udendørs malerarbejde. Du er sikker på, at du får et tilfredsstillende resultat, der lever op til forventningerne.

Vi holder til i København, men hjælper kunder på hele Sjælland. Vores kunder er både private boligejere, virksomheder, institutioner og boligselskaber. Vi har den rigtige erfaring til at løfte alle udendørs maleropgaver.

Vi tilbyder blandt andet følgende former for udendørs malerarbejde: 

  • Maling af facade
  • Maling af træværk
  • Maling af murværk
  • Maling af hegn
  • Maling af carport
  • Maling af sommerhus

Ovenstående er blot et udpluk af de udendørs maleropgaver, vi har løst for kunder tidligere. Vi kan varetage alle maleropgaver under åben himmel, uanset hvor krævende de er.

Udendørs maling med udgangspunkt i dit behov

Før vi påbegynder en udendørs maleropgave, tager vi en indledende snak omkring dine ønsker og dit behov. Hvis der er noget, du er i tvivl om, rådgiver vi gerne. Så kan du være sikker på, at du træffer den beslutning, der er bedst for lige netop din ejendom.

Efter den indledende samtale har vi alle de relevante detaljer på plads. Det gør os i stand til at skræddersy et tilbud på udendørs malerarbejde, der matcher dine ønsker. I mange tilfælde er det dog nødvendigt, at vi ser ejendommen, før vi kan give et tilbud.

Når vi er sikker på, at vi er kommet omkring alle de detaljer, der har indflydelse på opgavens omfang, er vi i stand til at estimere en konkret pris på projektet. Når vi har givet dig en pris på udendørs maling, kan du være sikker på, at den er fast – der dukker ingen ekstraomkostninger op.

Hvad koster udendørs malerarbejde i København og på Sjælland?

Før vi kan give dig et tilbud på, hvad det koster at få malet dit hus, træværk eller lignende, er det vigtigt, at vi har set det med vores egne øjne. Alle huse og ejendomme er forskellige, og derfor kan vi ikke give en fast pris, før vi kender til omfanget af opgaven.

Vi udarbejder prisen på baggrund af den enkelte opgave. Der er forskellige faktorer, der har indflydelse på den specifikke pris. Først og fremmest er arealet af overfladen, der skal have udendørs maling, afgørende.

Samtidig undersøger vi, hvordan husets nuværende stand er, hvor tilgængeligt det areal, der skal males er, samt dine specifikke ønsker til det endelige resultat. På baggrund af dette er vi i stand til at udarbejde et konkret tilbud på din opgave.

Skal vi give et gratis tilbud på udendørs maling?

Hos Nemovo er vi ikke de billigste i branchen, men vi er heller ikke de dyreste. Vi befinder os et sted i mellemklassen, men til gengæld er vi detaljeorienterede, stabile og til at stole på. Vi lægger vægt på høj kvalitet og god kundeservice, og det smitter af på opgaven.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på udendørs maling af husfacade, træværk, carport eller noget helt fjerde, så kontakt os – så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Du kan ringe til os på (+45) 44 44 00 44, sende en mail til kontakt@nemovo.dk eller udfylde kontaktformularen, du finder her på siden. Vi vender tilbage indenfor 24 timer, så vi kan tage en indledende snak om dit specifikke behov.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.