Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Daglig fragtservice med base i København

Vi står for sikker transport og præcis levering, når vi fragter erhvervspakker, møbler og diverse inventar for vores kunder. Vi garanterer den daglige leveringskæde for mange erhvervskunder, når vores faste mandskab kører med fragt af enhver slags.

Lad os fragte for dig. Vi har mange års erfaring med effektive transportløsninger og garanterer en sikker og hurtig levering, så du med ro i maven kan koncentrere dig om andre opgaver. Vi har styr på logistikken og yder også kompetent rådgivning og sparring om transportløsninger.

Vi leverer til alle destinationer i Danmark og udlandet, men har hovedsæde i København og kører ud fra hele Sjælland.

Vi tilbyder også lagerfaciliteter i forbindelse med vores fragtservice, hvis din virksomhed har brug for at afsætte møbler for en kortere eller længere periode eller har behov for midlertidig opbevaring af butiksinventar eller udstillingsgenstande.

Vi er din faste fragtpartner

Du kan altid få håndteret enkeltstående fragtopgaver hos os, men vi vil også gerne være din faste fragtpartner. Hvis du har brug for daglig eller ugentlig udbringning af dine produkter, så tilbyder vi en fast aftale.

Som din faste fragtpartner vil du så vidt muligt altid blive mødt af det samme mandskab, da vi lægger stor vægt på at skabe tryghed og tillid til vores kunder. Vi bruger tid på at sætte os ind i og forstå lige netop dit forretningsområde, så du altid får en pålidelig fragtservice. Hos Nemovo kan du være sikker på, at alle aftaler overholdes, så din velfungerende forretning får levering eller afhentning præcist på det aftalte tidspunkt.

Er du interesseret i en fragtaftale?

Vi fragter primært større erhvervspakker men vil meget gerne høre fra dig, hvis du har en større eller mindre fragtopgave, der skal løses. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 44 44 00 44 eller sende os en mail på kontakt@nemovo.dk.

Bliv ringet op inden for 24 timer

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.