Vores kunder siger Fremragende 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Opsætning af filt

Leder du efter et malerfirma til opsætning af filt? Hos Nemovo har vi mere end 15 års erfaring. Vi kan garantere dig et professionelt og tilfredsstillende resultat, når du vælger os til opsætning af filt.

Før malerarbejdet påbegyndes, er det vigtigt, at forarbejdet er gjort ordentligt. Hvis du ønsker flotte vægge og lofter med en jævn og glat overflade, kan det være nødvendigt, at der opsættes filt eller væv.

Filt eller væv forstærker overfladen, så der skabes en ensartet struktur, der sikrer en jævn overflade. Samtidig forebygger opsætning af filt revner og sprækker i væggen, hvilket er klar fordel, når der skal males efterfølgende. 

Opsætning af filt kan være kompliceret

Opsætning af filt kan være kompliceret, så det er vigtigt, at arbejdet udføres korrekt. Der er mange forskellige typer af filt og glasvæv. Det er væsentligt, at der anvendes de rigtige materialer. Derfor er det en god idé at hyre et professionelt malerfirma til at stå for arbejdet.

Vi sørger for, at der vælges de rigtige materialer, ligesom vi sørger for korrekt opsætning af filt i hjørnerne, omkring døre og vinduer og andre steder, hvor der kræves en smule mere snilde. Filten danner grundlag for det øvrige arbejde, så det er vigtigt, at det opsættes korrekt.

Mange års erfaring med opsætning af filt

Når du vælger Nemovo, får du en dedikeret og professionel maler, der er med dig hele vejen. Vi har bred erfaring med opsætning af filt, så de er klar til det efterfølgende malerarbejde.

Vi rådgiver dig før, under og efter opgaven. I nogle situationer er det eksempelvis bedre at anvende glasvæv frem for filt, men det er ikke altid. Løsningen afhænger af, om der er ét eller flere rum, der skal males. 

Der er mange spørgsmål og udfordringer, og vi sørger for at tage hånd om dem undervejs, så du er sikret det absolut bedste resultat. Vi er specialister på området, og vi garanterer dig et resultat, som indfrier dine forventninger – så du får den løsning, du bliver mest glad for.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af filt

Hos Nemovo er vi klar til at hjælpe dig med opsætning af filt. Ønsker du et prisestimat eller et skræddersyet tilbud, der imødekommer netop dit behov, så kontakt os på (+45) 44 44 00 44 eller udfyld kontaktformularen her på siden. 

Vi holder til i København, men vi hjælper kunder med opsætning af filt på hele Sjælland. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har indledende spørgsmål eller brug for mere information omkring vores ydelser – og det koster ikke noget at spørge.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.