Vores kunder siger Fremragende 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Nemovo malerservice

Vi sørger for, at væggene får den rette behandling, så de bliver så gode som nye. Vores professionelle malerteam rådgiver dig gennem hele processen, så du er sikker på, at du træffer den beslutning, der er bedst for din bolig.

Uanset, om du skal have malet vægge eller lofter indendørs, er det essentielt, at du anvender en maling, der passer til det enkelte rum. Hvis ikke den korrekte maling anvendes, risikerer du, at malingen ikke er slidstærk, så der skal males igen indenfor kort tid.

Hos Nemovo hjælper vi både ejere, udlejere, lejere og boligselskaber med indendørs malerarbejde. Vi rådgiver dig i forhold til valg af alt fra farver og nuancer til malingstyper og slidstyrke. Det sikrer dig indendørs malerarbejde af høj kvalitet, som holder i lang tid.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, er du mere end velkommen til at kontakte os på (+45) 44 44 00 44 eller sende en mail til kontakt@nemovo.dk. Så finder vi en løsning, der passer til lige netop dit behov, dit budget og din ejendom.

Lad os stå for alt i forbindelse med indendørs maling

Vores kompetente malerteam kan løse alle opgaver, der relaterer sig til indendørs malerarbejde. Vi går til alle projekter med en positiv indstilling og respekt for detaljerne.

Uanset, om der er tale om en stor eller en lille opgave, garanterer vi et professionelt resultat med en god finish. Vi lever af, at vores kunder er glade for vores samarbejde, så vi efterlader ingen maleropgaver halvfærdige eller med sjuskefejl.

Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser:

  • Indendørs maling af huse og lejligheder
  • Indendørs maling af vægge, lofter og træværk
  • Opsætning af filt
  • Spartling af vægge

Alle vores medarbejdere har flere spidskompetencer, så vi kan tilbyde alt i forbindelse med istandsættelse af boliger. Du bestemmer selv, om du udelukkende vil bruge os til indendørsmaling af vægge og lofter, eller om du vil have et tilbud på en samlet løsning.

Det er samtidig op til dig, om du ønsker, at vi skal spartle og filte væggen, før vi maler den. Vi anbefaler dog, at du vælger at få væggene spartlet og opsat filt, så der ikke opstår ujævnheder og revner på væggen med tiden.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, rådgiver vi dig undervejs, så du vælger den løsning, der matcher dit behov og budget. Vi ønsker at give dig det absolut bedste resultat, når du vælger os til indendørs malerarbejde – og det er vigtigt for os, at du er tilfreds med vores arbejde.

Få et gratis tilbud på indendørs malerarbejde i København og på Sjælland

Hos Nemovo står vi klar til at hjælpe dig med at male indendørs – og vi skræddersyer altid et gratis tilbud, så du har noget at forholde dig til. Før vi kan give dig et prisestimat på din maleropgave, er vi dog nødt til at vide lidt mere.

Ring til os på (+45) 44 44 00 44 eller send en mail til kontakt@nemovo.dk, så tager vi en snak om dit behov. På baggrund af vores samtale udarbejder vi et uforpligtende tilbud, så du på forhånd er bekendt med pris, omfang og tidshorisont for opgaven.

Vi holder til i København, men vi kører ud til kunder på hele Sjælland. Vores kunder tæller både private, ejere, udlejere, boligselskaber og erhverv, og vi tager os af alle opgaver i forbindelse med indendørs malerarbejde og generel istandsættelse.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.