Kunderne siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Slibning af parketgulve i København & Nordsjælland

Hos Nemovo tilbyder vi professionel afslibning af parketgulve. Vi hjælper hver dag kunder på hele Sjælland med at slibe deres parketgulve, så de atter fremstår nye og pæne.

En af de opgaver, vi typisk tager os af, er slibning af parketgulve. Med tiden vil dit parketgulv få brugsspor, der vil gøre det trist og kedeligt at se på.

Der er heldigvis hjælp at hente, for det er nemt at friske det op igen. Det kræver i de fleste tilfælde en simpel gulvafslibning og efterfølgende en overfladebehandling, der gør det slidstærkt og pænt.

Stor erfaring med slibning af parketgulve

Vi har slebet mange parketgulve, hvilket giver os både erfaring og kompetencer til at kunne garantere uovertrufne resultater. Hos Nemovo har vi hjulpet flere tusinde tilfredse kunder med at friske deres parketgulve op. Faktisk er vi blandt de bedst bedømte gulvfirmaer, der tilbyder slibning af parketgulve. 

Vi har gennem tiden slebet og efterbehandlet mange forskellige typer af gulve. Parketgulvet er en af de gulvtyper, vi typisk arbejder med. Det har givet os en helt unik indsigt i, hvordan det skal slibes og efterbehandles, så vi opnår præcis det resultat, du drømmer om.

Hvorfor vælge os til afslibning af parketgulve?

Når du er kunde hos os, får du kompetent gulvservice fra en ambitiøs virksomhed. Vi går op i at levere det gode håndværk og den gode oplevelse for dig som kunde. Den gode kundeoplevelse er essensen af vores forretning. Vi har en positiv indstilling til de opgaver, som vi udfører og vi garanterer, at du får et resultat i absolut topklasse.

Faktisk er vi blandt de gulvfirmaer i branchen, der har fået de bedste bedømmelser fra tidligere kunder. På Trustpilot har vi udelukkende fået 5 ud af 5 stjerner. Det er vi enormt stolte af. 

Hos Nemovo møder du altid en positiv indstilling, uanset opgavens omfang. Vi prioriterer alle vores kunder og vi er klar over, at der følger en forpligtelse med, når vi får nøglerne til dit hjem for at slibe dit parketgulv. Derfor stræber vi altid efter at skabe et tillidsfuldt bånd til dig som kunde, så du føler dig i trygge hænder.

Derudover får du 3 års garanti på vores arbejde, når vi er færdige med at slibe og efterbehandle dit parketgulv, ligesom vi rådgiver og vejleder dig til, hvordan du bedst muligt passer på det efterfølgende.

Få et uforpligtende tilbud på slibning af parketgulv

Skal vi give dig et gratis og uforpligtende tilbud på afslibning af dit parketgulv? Ring til os på (+45) 44 44 40 44 eller send en mail til kontakt@nemovo.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, som du finder her på siden.

Så tager vi kontakt til dig og tager en snak om dine ønsker og behov, så vi kan udarbejde et konkret tilbud på, hvad det vil koste at slibe og efterbehandle dit parketgulv.

+2500 tilfredse kunder

... vi er stolte af hver og en!

3 års garanti på arbejdet

... fordi vi står leverer kvalitet!

15 års solid erfaring

... med sans for detaljerne!

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Vi er eksperter i at slibe parketgulve til perfektion

I visse tilfælde kan det være svært at vurdere, hvorvidt det er nok med en afslibning af dit parketgulv, eller om der skal skrappere midler i brug. Vi kommer gerne forbi din adresse på Sjælland, før vi giver et tilbud, så vi kan hjælpe med at vurdere, om det skal afhøvles først, eller om vi kan nøjes med at slibe det.

Når vi sliber dit parketgulv, er der særlige behov, man skal være opmærksom på. Intet gulv er ens, og vi tager altid vores forholdsregler, så du opnår præcis det resultat, du har i tankerne. Du kan stole trygt på, at vi ved, hvad vi laver. Af samme årsag guider, rådgiver og vejleder vi dig hele vejen igennem forløbet.

Skal mit parketgulve slibes?

Er du i tvivl om, hvorvidt dit parketgulv trænger til en slibning, kan du gratis og helt uforpligtende få besøg af en kompetent medarbejder, som vurderer gulvets tilstand. Du modtager efterfølgende vurdering og anbefaling af behandling af netop dit gulv.

Det er sjældent, der er behov for at afhøvle dit parketgulv, før det bliver afslebet. Det er typisk kun, hvis der er dybe ridser og ujævnheder i det. Når vi ser dit gulv med egne øjne, har vi nemmere ved at vurdere, hvordan vi opnår de bedste resultater. Det er naturligvis helt gratis og ganske uforpligtende at få et tilbud fra os.

Der er flere forskellige muligheder, når du skal vælge, hvilken overfladebehandling dit parketgulv skal have efterfølgende. Vi guider og rådgiver dig til at vælge den behandlingsmulighed, der er ideel for dig og dit hjem.

Har du eksempelvis hund eller mindre børn, kan det være en god idé at vælge en  slidstærk overfladebehandling som oliering eller lakering. Det er mere slidstærkt end eksempelvis sæbebehandling. Derfor kan du få et mere holdbart resultat til dine parketgulve ved at vælge en oliering eller lakering. Det rådgiver vi dig naturligvis om.

Hvilke typer parketgulv sliber vi?

Uanset, hvilken type parketgulv du har, kan vi slibe det. Den mest almindelige form for parketgulv er sildebensparket, og denne type parketgulve sliber vi flere gange om ugen for kunder på hele Sjælland.

Herudover findes rodenparket, engelsk parket, fletparket, egeparket, højkantsparket, stavparket og hollandsk parket. Vi har erfaringer med dem allesammen, og vi kan garantere, at vi kan opnå uovertrufne resultater, når vi sliber dit parketgulv.

Hvad koster afslibning af parketgulv?

Intet gulv er ens, derfor skal vi se dit gulv, inden vi kan give dig en pris på hvad netop dit parketgulv koster, at få afslebet og efterbehandlet. Der er mange forskellige faktorer der spiller ind på prisen, som fx gulvets stand, rummets udformning m.fl.

Alle vores opgaver starter med en indledende samtale, hvor vi blandt andet spørger ind til, hvilken type dit parketgulv er, om der er ridser og ujævnheder i, hvor stort et areal der skal slibes, samt hvilken overfladebehandling det har fået.

I visse tilfælde er det nødvendigt, at vi kommer forbi og ser dit parketgulv med egne øjne, før vi kan give et tilbud. Det er typisk kun nødvendigt, hvis der er spørgsmål, vi ikke kan få svar på via en telefonsamtale eller mail.

Når vi har fået de oplysninger, vi skal bruge, samler vi dem i et konkret tilbud, der beskriver tidshorisonten for opgaven samt den samlede pris for afslibning af dit parketgulv. Det er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud – uanset om du accepterer det eller ej.