Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Afslibning af parketgulve i København & Nordsjælland

Hos Nemovo tilbyder vi professionel afslibning af parketgulve. Vi hjælper hver dag kunder på hele Sjælland med at slibe deres parketgulve, så de atter fremstår nye og pæne.

En af de opgaver, vi typisk tager os af, er afslibning af parketgulve. Med tiden vil dit parketgulv få brugsspor, der vil gøre det trist og kedeligt at se på.

Der er heldigvis hjælp at hente, for det er nemt at friske det op igen. Det kræver i de fleste tilfælde en simpel gulvafslibning og efterfølgende en overfladebehandling, der gør det slidstærkt og pænt.

Stor erfaring med slibning af parketgulve

Vi har slebet mange parketgulve, hvilket giver os både erfaringen og kompetencerne til at kunne garantere uovertrufne resultater. I den årrække, vi har eksisteret, har vi hjulpet flere tusinde tilfredse kunder med friske deres parketgulve op. Faktisk er vi blandt de bedst bedømte gulvfirmaer, der tilbyder afslibning af parketgulve 

Vi har gennem tiden stiftet bekendtskab med mange forskellige typer af gulve. Parketgulvet er en af de gulvtyper, vi typisk arbejder med. Det har givet os en helt unik indsigt i, hvordan det skal slibes og efterbehandles, så vi opnår præcis det resultat, du drømmer om.

Hvorfor vælge os til afslibning af parketgulve?

Når du er kunde hos os, får kompetent gulvservice fra en ambitiøs virksomhed, der går op i sit håndværk og den gode oplevelse for dig som kunde. Den gode kundeoplevelse er essensen af vores forretning. Vi har en positiv indstilling til de opgaver, vi udfører, og vi garanterer, at du får et resultat i absolut topklasse.

Faktisk er vi blandt de gulvfirmaer i branchen, der har fået de bedste bedømmelser fra tidligere kunder. På Trustpilot har vi udelukkende fået 5 ud af 5 stjerner, og det er vi enormt stolte af. 

Uanset, hvor stor eller lille opgaven er, får vi til den med en positiv indstilling. Vi behandler alle kunder godt, og vi er klar over, at der følger en forpligtelse med, når vi får nøglerne til dit hjem for at slibe dit parketgulv. Derfor stræber vi altid efter at skabe et tillidsfuldt bånd til dig som kunde, så du føler dig i trygge hænder.

Herudover får du 3 års garanti på vores arbejde, når vi er færdige med at slibe og efterbehandle dit parketgulv, ligesom vi rådgiver og vejleder dig til, hvordan du bedst muligt passer på det efterfølgende.

Få et uforpligtende tilbud på afslibning af parketgulv

Skal vi give dig et gratis og uforpligtende tilbud på afslibning af dit parketgulv? Ring til os på (+45) 44 44 40 44 eller send en mail til kontakt@nemovo.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, du finder her på siden.

Efterfølgende tager vi en snak om dine ønsker og behov, hvorefter vi udarbejder et konkret tilbud på, hvad det vil koste at slibe og efterbehandle dit parketgulv.

Priseksempler

Vi er hverken de billigste eller dyreste på markedet. Til gengæld garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 6.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi heller ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

Vi er eksperter i afslibning af parketgulve

I visse tilfælde kan det være svært at vurdere, hvorvidt det er nok med en afslibning af dit parketgulv, eller om der skal skrappere midler i brug. Vi kommer gerne forbi din adresse på Sjælland, før vi giver et tilbud, så vi kan hjælpe med at vurdere, om det skal afhøvles først, eller om vi kan nøjes med at slibe det.

Afslibning af parketgulv i København

Når vi sliber dit parketgulv, er der særlige behov, man skal være opmærksom på. Intet gulv er ens, og vi tager altid vores forholdsregler, så du opnår præcis det resultat, du har i tankerne. Du kan stole trygt på, at vi ved, hvad vi laver. Af samme årsag guider, rådgiver og vejleder vi dig hele vejen igennem forløbet.

 

Skal mit parketgulve slibes?

Er du i tvivl om, hvorvidt dit parketgulv trænger til en afslibning, kan du gratis og helt uforpligtende få besøg af en dygtig medarbejder fra vores kompetente medarbejder. Han eller hun vil vurdere dit gulv, hvorefter du får de anbefalinger, vi mener, er rigtige for dit gulv.

Det er sjældent, der er behov for at afhøvle dit parketgulv, før det bliver afslebet. Det er typisk kun, hvis der er dybe ridser og ujævnheder i det. Når vi ser dit gulv med egne øjne, har vi nemmere ved at vurdere, hvordan vi opnår de bedste resultater. Det er naturligvis helt gratis og ganske uforpligtende at få et tilbud fra os.

Der er flere forskellige muligheder, når du skal vælge, hvilke overfladebehandling dit parketgulv skal have efterfølgende. Vi guider og rådgiver dig til at vælge den behandlingsmulighed, der er ideel for dig og dit hjem.

Har du eksempelvis hund eller mindre børn, kan det være en god idé at vælge en mere slidstærk overfladebehandling som oliering eller lakering. Det er mere slidstærkt end eksempelvis sæbebehandling, hvorfor det egner sig godt til parketgulve, der hurtigt bliver slidte.

Hvilke typer parketgulv sliber vi?

Uanset, hvilken type parketgulv du har, kan vi slibe det. Den mest almindelige form for parketgulv er sildebensparket, og denne type parketgulve sliber vi flere gange om ugen for kunder på hele Sjælland.

Herudover findes rodenparket, engelsk parket, fletparket, egeparket, højkantsparket, stavparket og hollandsk parket. Vi har erfaringer med dem allesammen, og vi kan garantere, at vi kan opnå uovertrufne resultater, når vi sliber de nævnte typer af parketgulve.

Hvad koster afslibning af parketgulv?

Vi kan ikke give et definitivt svar på, hvad det koster at slibe lige præcis dit parketgulv. Intet gulv er ens, og derfor kan vi ikke give en konkret pris, der gælder for afslibning af parketgulve. Vi er nødt til at vide mere om, hvilken stand dit gulv er i, før vi kan give et tilbud, men du kan se et overblik over priser på gulvaflslibning ved at klikke her.

Alle vores opgaver med en indledende samtale, hvor vi blandt andet spørger ind til, hvilken type dit parketgulv er, om der er ridser og ujævnheder i, hvor stort et areal der skal slibes, samt hvilken overfladebehandling det har fået.

I visse tilfælde er det nødvendigt, at vi kommer forbi og ser dit parketgulv med egne øjne, før vi kan give et tilbud. Det er typisk kun nødvendigt, hvis der er spørgsmål, vi ikke kan få svar på via en telefonsamtale.

Når vi har fået de oplysninger, vi skal bruge, samler vi dem i et konkret tilbud, der beskriver tidshorisonten for opgaven samt den samlede pris for afslibning af dit parketgulv. Det er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud – også hvis du ikke vælger at acceptere det efterfølgende.

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at regne en pris til dig, så du ved, hvor du står. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikkert.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)