Kunderne siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Afslibning af plankegulv i København & Nordsjælland

Leder du efter et firma, der kan hjælpe med afslibning af plankegulv? Vi hjælper kunder på hele Sjælland med at slibe plankegulve, så de igen fremstår nye og pæne.

Alle plankegulve vil med tiden blive slidte og triste at se på. Det går udover hele rummet, der vil fremstå kedeligt. Det kan heldigvis friskes op med en gulvafslibning og efterfølgende overfladebehandling. Vi har 20 års erfaring i afslibning af plankegulve, og vi garanterer, at du får præcis det resultat, du drømmer om, når vi er færdige med opgaven.

Når vi sliber dit plankegulv, er du i trygge hænder. Essensen af vores forretning er sublime resultater, uovertruffen kundeservice og en god dialog med vores kunder. Vi er sikre på, at vi kan gøre en forskel for lige netop dit plankegulv.

Få et uforpligtende tilbud på afslibning af plankegulv

Før vi kan give et tilbud på, hvad det vil koste at slibe dit plankegulv, er det nødvendigt, at vi har alle de nødvendige informationer på plads. Intet gulv er ens, og derfor starter alle vores opgaver med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på standen af dit plankegulv samt dine ønsker til slutresultatet.

Når vi har fået svar på alle vores spørgsmål, udarbejder vi et konkret tilbud på afslibning af dit plankegulv. Det er gratis og helt uforpligtende – også selvom du vælger at takke nej til tilbuddet.

Skal vi tage en snak?

Ring til os på (+45) 44 44 40 44 eller send en mail til kontakt@nemovo.dk, så tager vi en snak om dine ønsker. Du kan også udfylde kontaktformularen, du finder her på siden. Vi vender tilbage, så snart vi har set din henvendelse.

+2500 tilfredse kunder

... vi er stolte af hver og en!

3 års garanti på arbejdet

... fordi vi står leverer kvalitet!

15 års solid erfaring

... med sans for detaljerne!

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Hvornår trænger mit plankegulv til afslibning?

Når lakken på dit plankegulv har fået mange ridser eller er blevet slidt igennem, er det typisk på tide med en afslibning. Det er svært at undgå, at dit plankegulv får brugsspor, men med tiden vil de blive så synlige, at det trænger til at blive frisket op.

Brugssporene er forskellige fra gulv til gulv. Hundeejere skal i de fleste tilfælde have slebet deres gulv oftere, da hundens kløer slider på plankegulvet. Det samme gør sig gældende, hvis du har børn, der slider på gulvet.

I langt de fleste tilfælde det klares med en simpel afslibning af dit plankegulv. Det gør sig gældende, uanset hvilken efterbehandling det har fået – om det er olieret, lakeret, har fået ludbehandling eller en hvilken som helst anden efterbehandling.

Overfladebehandling af plankegulv

Når vi er færdige med afslibning af dit plankegulv, kan du efterfølgende selv bestemme, hvilken efterbehandling det skal have. Alle overfladebehandlinger har fordele og ulemper, så det handler om, hvor slidstærkt, du ønsker, det skal være, samt hvilket udseende du gerne vil have, dit plankegulv får.

Hvis du er i tvivl om, hvilken overfladebehandling du skal vælge, rådgiver og vejleder vi dig, så du er sikker på, at du vælger det, der matcher dine behov – og bare rolig, du bliver aldrig ladt i stikken uden svar på dine spørgsmål.

Du får 3 års garanti på afslibning af dit plankegulv

Vælger du Nemovo til afslibning af plankegulv, er det, fordi du ønsker, at slutresultatet lever op til dine forventninger. Vi er professionelle, og vores team består af glade og smilende medarbejdere, der har en positiv indstilling til opgaven.

Når vi er færdige med at slibe dit gulv, og det har fået den overfladebehandling, vi har aftalt, får du efterfølgende 3 års garanti på vores arbejde. Samtidig rådgiver til, hvordan du bedst muligt passer på dit nyslebne plankegulv, så det holder mange år ud i fremtiden.