Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Afslibning af plankegulv i København & Nordsjælland

Leder du efter et firma, der kan hjælpe med afslibning af plankegulv? Vi hjælper kunder på hele Sjælland med at slibe plankegulve, så de igen fremstår nye og pæne.

Alle plankegulve vil med tiden blive slidte og triste at se på. Det går udover hele rummet, der vil fremstå kedeligt. Det kan heldigvis friskes op med en gulvafslibning og efterfølgende overfladebehandling. Vi har 20 års erfaring i afslibning af plankegulve, og vi garanterer, at du får præcis det resultat, du drømmer om, når vi er færdige med opgaven.

Når vi sliber dit plankegulv, er du i trygge hænder. Essensen af vores forretning er sublime resultater, uovertruffen kundeservice og en god dialog med vores kunder. Vi er sikre på, at vi kan gøre en forskel for lige netop dit plankegulv.

Få et uforpligtende tilbud på afslibning af plankegulv

Før vi kan give et tilbud på, hvad det vil koste at slibe dit plankegulv, er det nødvendigt, at vi har alle de nødvendige informationer på plads. Intet gulv er ens, og derfor starter alle vores opgaver med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på standen af dit plankegulv samt dine ønsker til slutresultatet.

Når vi har fået svar på alle vores spørgsmål, udarbejder vi et konkret tilbud på afslibning af dit plankegulv. Det er gratis og helt uforpligtende – også selvom du vælger at takke nej til tilbuddet.

Skal vi tage en snak?

Ring til os på (+45) 44 44 40 44 eller send en mail til kontakt@nemovo.dk, så tager vi en snak om dine ønsker. Du kan også udfylde kontaktformularen, du finder her på siden. Vi vender tilbage, så snart vi har set din henvendelse.

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Slibning af plankegulv i København

Hvornår trænger mit plankegulv til afslibning?

Når lakken på dit plankegulv har fået mange ridser eller er blevet slidt igennem, er det typisk på tide med en afslibning. Det er svært at undgå, at dit plankegulv får brugsspor, men med tiden vil de blive så synlige, at det trænger til at blive frisket op.

Afslibning af plankegulv

Brugssporene er forskellige fra gulv til gulv. Hundeejere skal i de fleste tilfælde have slebet deres gulv oftere, da hundens kløer slider på plankegulvet. Det samme gør sig gældende, hvis du har børn, der slider på gulvet.

I langt de fleste tilfælde det klares med en simpel afslibning af dit plankegulv. Det gør sig gældende, uanset hvilken efterbehandling det har fået – om det er olieret, lakeret, har fået ludbehandling eller en hvilken som helst anden efterbehandling.

Overfladebehandling af plankegulv

Når vi er færdige med afslibning af dit plankegulv, kan du efterfølgende selv bestemme, hvilken efterbehandling det skal have. Alle overfladebehandlinger har fordele og ulemper, så det handler om, hvor slidstærkt, du ønsker, det skal være, samt hvilket udseende du gerne vil have, dit plankegulv får.

Hvis du er i tvivl om, hvilken overfladebehandling du skal vælge, rådgiver og vejleder vi dig, så du er sikker på, at du vælger det, der matcher dine behov – og bare rolig, du bliver aldrig ladt i stikken uden svar på dine spørgsmål.

Du får 3 års garanti på afslibning af dit plankegulv

Vælger du Nemovo til afslibning af plankegulv, er det, fordi du ønsker, at slutresultatet lever op til dine forventninger. Vi er professionelle, og vores team består af glade og smilende medarbejdere, der har en positiv indstilling til opgaven.

Når vi er færdige med at slibe dit gulv, og det har fået den overfladebehandling, vi har aftalt, får du efterfølgende 3 års garanti på vores arbejde. Samtidig rådgiver til, hvordan du bedst muligt passer på dit nyslebne plankegulv, så det holder mange år ud i fremtiden.