Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Vi tilbyder lakering af trægulv i København & resten af Sjælland

Træ er med til at bringe naturen ind i dit hjem på en enkel og elegant måde. Lak forstærker dine gulve og du kan få de fleste udtryk.

Lak lægger en beskyttende hinde ovenpå dit trægulv. Så når du spilder, trænger det ikke direkte ned i gulvet, men kan som regel tørres af. Træ er i sig selv meget åbent, så det er vigtigt, at dit gulv efterbehandles når det er blevet slebet.

Der er mange forskellige muligheder, indenfor lakering af gulve. Hvilken løsning du skal vælge afhænger naturligvis af hvilken type gulv du har i dag og dit ønskede slutresultat. Du kan lakere alle trægulve, fx skibsplanker, parketgulve, plankegulve, fyrretræsgulve.

Det er nemt at skabe forskellige udtryk afhængigt af den lak du vælger til dit nylakerede gulv.
Du kan både vælge mat eller glansfuld overflade eller gulvet kan også lakeres med hvid lak for at få et lysere udtryk. Dit trægulv får en smuk overflade med et eksklusivt udtryk, som er nemt for dig at holde smukt i mange år.

Normalt skal et gulv skulle have omkring 2 – 3 lag gulvlakering, for at sikre længst mulig holdbarhed og et smukt udseende. Vi vejleder dig selvfølgelig til det optimale resultat udfra dine ønsker og behov.

Dine gulve have en gulvafslibning inden vi kan lakere dine trægulve. For at få et smukt og holdbart resultat skal gulvene altid have fjernet den gamle gulvbehandling.

Kontakt os i dag angående gulvlakering

Vi tilbyder gulvlakering af alle typer trægulve for både private, erhverv, boligselskaber, boligforeninger med flere.

Vi har stor ekspertise inden for gulvlakering og har erfaring med lakering af trægulve for både private kunder, kontorlokaler og boligselskaber.

Når du vælger Nemovo til at slibe og lakere dine trægulve, garanterer vi høj kvalitet af både rådgivning og det endelige resultat. Vores mange års erfaring indenfor lakering af gulve, gør at du kan føle dig tryg fra start til slut. Vi prioriterer altid kundens behov, derfor er vores kunder tilfredse.

Vores lager er i Glostrup, men vi lakerer trægulve på hele Sjælland og øerne.
Du kan bruge vores kontaktformular her på siden, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Bliv ringet op inden for 24 timer

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.