Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Den bedste gulvafslibning du finder i København & Sjælland

Du kan trygt overlade dit gulvprojekt til os. Vi har mange års erfaring i branchen og  styr på hvad vi laver. Det er din garanti for at få udført et godt stykke arbejde og en langtidsholdbar løsning.

→ Klik her for at se vores priser

Du får et flot resultat, når du vælger en professionel gulvafsliber

Vi er altid omhyggelige og ordentlige når vi arbejder. Kvaliteten af slibningen er afgørende for det færdige resultat og det kan ikke bare gøres om. Med vores mange års erfaring kan du føle dig tryg ved, at vi ved hvordan vi sliber netop dit gulv bedst muligt.

Vores kunder skal altid have en god oplevelse, når de bruger vores service – og naturligvis flotte gulve. Derfor er erfaring et must, da det kræver både et godt øje og teknisk snilde at løse.

Hos Nemovo har vi slebet og efterbehandlet rigtig mange gulve igennem tiden, og vi tør derfor godt at kalde os selv for eksperter inden for området. Dit gulv er i trygge hænder hos os.

Efterbehandling af gulve

Skal du vælge lakering, oliebehandling, ludbehandling eller sæbebehandling som overfladebehandling til dit nyslebne trægulv? 

Vi er altid klar til at rådgive dig om hvilken type af behandling, der vil være den bedste for lige præcis den type trægulv, du har.

Lakering af gulv
Hvis du vælger at efterbehandle dit trægulv med lak, får dit gulv en slidstærk overflade, der er let at rengøre. Man kan lakere sit gulv på forskellige måder, og alt efter valget af efterbehandling vil man få et gulv med enten en blank, halvblank eller mat overflade. Fælles for disse er, at de er nemme at vedligeholde, hvilket gør det til et oplagt valg til de fleste gulve.
Oliebehandling af gulv

Oliebehandling giver en silkemat overflade, der samtidig er modstandsdygtig over for snavs og slid. Under behandlingen vil olien trænge ned i træets porer og fremhæve træets naturlige glød. Vælger du at behandle dit trægulv med olie, så vil du opleve, at det får en slidstærk overflade, samtidig med at olien fremhæver træets naturlige struktur og årer.

Der findes to varianter – naturolie og hvid olie.

Den hvide olie giver et mere lyst indtryk, da den indeholder et hvidt pigment.

Naturolien fremhæver træets struktur og giver det en dyb, varm lød, og fremstår mørkere. Olien påføres af tre omgange. Først med en stor mængde olie, dernæst med to tynde lag.

Ludbehandling af gulv

En ludbehandling stopper gulningsprocessen i træet og tilfører hvid farvepigment. For at lukke træet skal trægulvet efterfølgende behandles med enten, sæbe, olie eller lak.

Sæbebehandling af gulv

Har du et gammelt trægulv, evt. med spor af ormehuller og rustikke brædder, er sæbebehandling en rigtig fin løsning. Det giver en flot, naturlig overflade.

Rigtigt udført er sæbebehandlingen forholdsvis modstandsdygtig, men kræver dog vask oftere end olie- eller lakbehandlede trægulve og er heller ikke så solid som olie og lak.

Du kan enten vælge en natursæbe – hvis du har ludbehandlet gulvet, vil det i så fald gulne lidt – eller du kan bruge en speciel sæbe, tilsat hvidt pigment, der fremhæver og bevarer det hvidskurede look. 

Maling af gulv

De færreste vil male et nyt eller nyafslebet trægulv, da træets farve og naturlige spil dermed forsvinder, men til gamle, lakerede eller meget hærgede trægulve kan maling være en flot og praktisk løsning.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af behandling.

Hos Nemovo rådgiver dig til den løsning, der passer bedst til din boligs æstetik eller stilen på kontoret samtidig med, at vi tager højde for gulvtypen og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel betjening og håndværk udført i topklasse.

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Hvorfor vælge os til gulvafslibning i København?

Nemovo er det oplagte valg når dine gulve skal slibes i københavn eller omegn.
Vi leverer udelukkende veludført arbejde, som vi selv er stolte af. Vores kundeservice er i top, så du føler dig tryg gennem hele processen.

For os er den gode dialog med kunderne altafgørende. Det afspejler sig selvfølgelig i vores kunders opfattelse af os. Derfor har vi udelukkende fået 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot fra kunder, der har været mere end bare tilfredse med vores gulvservice.

Hvad koster gulvafslibning i København?

Prisen på gulvafslibning er afhængig af mange forskelllige faktorer. Bare ikke hvor i landet du befinder dig. Hos os påvirker det ikke km2 prisen om det er i København eller et andet sted på Sjælland. Prisen er afhængig af mange forskellige faktorer. Herunder kvadratmeter, valg af overfladebehandling, gulvets tilstand, rummets udformning m.fl. 

Vi kan først give dig en fast pris på opgaven, når vi har set dit gulv.
Gulve er forskellige og derfor skal vi have information om dit gulv, før vi kan lave et konkret tilbud. Derfor starter alle vores gulvopgaver med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på de faktorer, der er afgørende for prisen.

Se eksempler på fra-priser på km2 priser på gulvafslibning her

Professionel kvalitet til fair priser

Der er mange gulvservicefirmaer der tilbyder gulvafslibning i København. Mange af dem slår sig op på deres billige pris. Det gør vi ikke.

Der er som oftest en sammenhæng mellem serviceniveau, det endelige resultat og pris. Det er der i hvert fald hos os. Vi lever op til dine forventninger og vores arbejde holder længere. Derfor ved vi at kvalitet tjener sig selv ind.

Få et tilbud på gulvafslibning i København

Kontakt os endelig for et gratis og uforpligtende tilbud.
Vores gulvfirma vil gerne hjælpe med at opfylde dine ønsker for dit gulv.
Vi holder den gode dialog, så du kan dine forventninger stemmer overens med det endelige resultat. Processen skal altid føles tryg og være en god oplevelse hos Nemovo.

Beskriv dine ønsker via vores kontaktformular eller ring til os i åbningstiden, så vender vi retur med et uforpligtende tilbud. Vær opmærksom på, at vi ofte skal ud og se dit gulv, før vi kan give et endeligt tilbud.

Er du stadig i tvivl, kan du tage et kig på vores TrustPilot.