Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Den bedste gulvafslibning du finder i København & Sjælland

Du kan trygt overlade dit gulvprojekt til os, da vi har mange års erfaring i branchen og dermed har helt styr på, hvad vi laver. Det er din garanti for at få udført et godt stykke arbejde og en langtidsholdbar løsning.

→ Klik her for at se vores priser

Du får et flot resultat, når du vælger en professionel gulvafsliber

Når først gulvet er blevet slebet, er det ikke helt lige til at gøre det om, hvis resultatet ikke er blevet som ønsket. Det er vi klar over, og derfor er vi meget omhyggelige, når vi arbejder. Vi har slebet mange gulve igennem tiden, og derfor ved vi efterhånden, hvordan det skal gøres.

Vores kunder skal altid have en god oplevelse, når de bruger vores service – og naturligvis flotte gulve. Derfor er erfaring et must, da det kræver både et godt øje og teknisk snilde at løse.

Hos Nemovo har vi slebet og efterbehandlet rigtig mange gulve igennem tiden, og vi tør derfor godt at kalde os selv for eksperter inden for området. Dit gulv er i trygge hænder hos os.

Efterbehandling af gulve

Skal du vælge lakering, oliebehandling, ludbehandling eller sæbebehandling som overfladebehandling til dit nyslebne trægulv? 

Vi er altid klar til at rådgive dig om hvilken type af behandling, der vil være den bedste for lige præcis den type trægulv, du har.

Lakering af gulv
Hvis du vælger at efterbehandle dit trægulv med lak, får dit gulv en slidstærk overflade, der er let at rengøre. Man kan lakere sit gulv på forskellige måder, og alt efter valget af efterbehandling vil man få et gulv med enten en blank, halvblank eller mat overflade. Fælles for disse er, at de er nemme at vedligeholde, hvilket gør det til et oplagt valg til de fleste gulve.
Oliebehandling af gulv

Oliebehandling giver en silkemat overflade, der samtidig er modstandsdygtig over for snavs og slid. Under behandlingen vil olien trænge ned i træets porer og fremhæve træets naturlige glød. Vælger du at behandle dit trægulv med olie, så vil du opleve, at det får en slidstærk overflade, samtidig med at olien fremhæver træets naturlige struktur og årer.

Der findes to varianter – naturolie og hvid olie.

Den hvide olie giver et mere lyst indtryk, da den indeholder et hvidt pigment.

Naturolien fremhæver træets struktur og giver det en dyb, varm lød, og fremstår mørkere. Olien påføres af tre omgange. Først med en stor mængde olie, dernæst med to tynde lag.

Ludbehandling af gulv

Hvis du vælger at efterbehandle dit trægulv med lak, får dit gulv en slidstærk overflade, der er let at rengøre. Man kan lakere sit gulv på forskellige måder, og alt efter valget af efterbehandling vil man få et gulv med enten en blank, halvblank eller mat overflade. Fælles for disse er, at de er nemme at vedligeholde, hvilket gør det til et oplagt valg til de fleste gulve.

Sæbebehandling af gulv

Har du et gammelt trægulv, evt. med spor af ormehuller og rustikke brædder, er sæbebehandling en rigtig fin løsning. Det giver en flot, naturlig overflade.

Rigtigt udført er sæbebehandlingen forholdsvis modstandsdygtig, men kræver dog vask oftere end olie- eller lakbehandlede trægulve og er heller ikke så solid som olie og lak.

Du kan enten vælge en natursæbe - hvis du har ludbehandlet gulvet, vil det i så fald gulne lidt - eller du kan bruge en speciel sæbe, tilsat hvidt pigment, der fremhæver og bevare det hvidskurede look. 

Maling af gulv

De færreste vil male et nyt eller nyafslebet trægulv, da træets farve og naturlige spil dermed forsvinder, men til gamle, lakerede eller meget hærgede trægulve kan maling være en flot og praktisk løsning.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af behandling.

Hos Nemovo rådgiver dig til den løsning, der passer bedst til stilen i boligen eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for gulvtypen og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel betjening og håndværk udført i topklasse.

Priseksempler

Vi er hverken de billigste eller dyreste på markedet. Til gengæld garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 6.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi i hvert fald ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

Hvorfor vælge os til gulvafslibning i København?

Der er flere grunde til, at vi kan være et godt valg for dig, når du skal have slebet dine gulve i København. Vi går først og fremmest op i god kundeservice, og vi leverer udelukkende veludført arbejde, som vi selv er stolte af.

Den gode dialog med vores kunder er altgørende, hvilket afspejler sig i, at vi udelukkende har fået 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot fra kunder, der har været mere end bare tilfredse med vores gulvservice.

Hvad koster gulvafslibning i København?

Gulvafslibning i København koster det samme som alle andre steder på Sjælland. Prisen kommer an på kvadratmeter arealet og valg af overfladebehandling. 

Vi kan ikke give dig en fast pris på opgaven, før vi har set dit gulv. Det skyldes, at vi er nødt til at vide noget mere, før vi kan give et konkret tilbud. Af den årsag starter alle vores gulvopgaver med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på de faktorer, der er afgørende for prisen.

Se km2 priser på gulvafslibning her

Professionel kvalitet til fair priser

Der er mange om budet, der kan hjælpe dig med gulvafslibning i København – også mange, der er billigere end os. Vi anbefaler dog, at du går i en stor bue udenom de firmaer, der tilbyder den billigste pris. 

Det skyldes, at prisen ofte afspejles i både serviceniveau og endeligt resultat. Du risikerer at ende med den dyreste løsning, hvis du vælger det forkerte gulvfirma til at slibe dine gulve. Vores priser er fair, og til gengæld lover vi dig, at vi lever op til dine forventninger.

Få et tilbud på gulvafslibning i København

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du tænker, at vi er et godt match på dine ønsker til et gulvfirma. Vi bestræber os på at efterleve alle dine forventninger, så du får en tryg og god oplevelse.

Beskriv dine ønsker gennem vores kontaktformular eller ring til os i åbningstiden, så vender vi retur med et uforpligtende tilbud. Vær opmærksom på, at vi formegentlig skal ud og se dit gulv, før vi kan give et endeligt tilbud.

Er du stadig i tvivl, kan du tage et kig på vores TrustPilot.

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikker.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)