Vores kunder siger Fremragende 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Vi udfører alt i malerarbejde både for private, erhverv og boligforeninger

Uanset om du skal have malet i forbindelse med ind- eller udflytning, ønsker et tilbud på en større malerenterprise, eller blot vil give dit hjem en ny overhaling, så er du kommet til det helt rette sted.

Med 15 års erfaring inden for malerbranchen, kan vi garantere, at vores ekspertise vil skabe de resultater du forventer af en professionel.

Kvalitetsbevidst malerarbejde uden fejl og sjusk!

Når vi hos Nemovo bestræber os på at udeføre malerarbejdet til perfektion, betyder det, at du som kunde ikke vil opleve fejl eller mangler ved leveringen. Vores værste mareridt er skæve linjer, fejlnuanceringer i farven, og malerpletter på gulv eller møbler i hjemmet. Vi gør os umage – fordi vi går op i håndværket og sætter pris på kvalitet. 

Rådgivning – fordi vi går op i dit hjem

Professionel rådgivning vedr. farvekombinationer, farveudtryk, og ikke mindst farvens betydning i forhold til lysindfald, er ofte på tale i forbindelse med maling hos virksomheder og institutioner. De senere år har vi dog ligeledes mærket en stor efterspørgsel i privatregi, hvor lys og energi i hjemmet er en vægtet faktor når den rigtige farve skal vælges. Ønsker du rådgivning i forhold til hvordan vi anbefaler at sætte kulør på dit hjem, er dette naturligvis en del af vores service.

Maling af trægulve kræver særlig rådgivning

Går du med tanker om at give dit gamle trægulv en fornyelse? Så kan det sagtens være en god idé – dog er det vigtigt at tage sig nogle forholdsregler. Når du vælger at få malet dit trægulv, vil det naturlige look og træets farvespil forsvinde. Samtidig er det langt fra sikket, at du har mulighed for at genskabe det gamle gulv ved nedslibning. Dette afhænger er flere faktorer, heriblandt træsort, mellemrum mellem plankerne, samt hvor nedslidte gulvene er i forvejen. Det er derfor vigtigt at overvejer dine muligheder og søger professionel rådgivning.

Når dette er sagt, kan maling af trægulve have mange fordele med sig. Er dit trægulv meget nedslidt, hullet, eller uensartet, kan maling give gulvet et helt nyt look. Ydermere, kan du skabe mere lys i rummet ved at vælge en hvid eller grå farve.    

Bliv ringet op inden for 24 timer

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi i hvert fald ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikker.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)