Vores kunder siger Fremragende 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Lad Nemovo Malerservice instandsætte flyttelejligheden

Ligegyldigt om væggene skal spartles, males eller andet, sørger vi for at de bliver så gode som nye. Vores professionelle malerteam rådgiver dig gennem hele processen, så du er sikker på, at du træffer den beslutning, der er bedst for din bolig.

Det er vigtigt, at malerarbejdet bliver udført tilfredsstillende, når en lejer fraflytter sit lejemål. Hvis du som lejer selv står for maling af flyttelejlighed, er det væsentligt, at malerarbejdet er i orden i forhold til flyttesynet.

Hvis du er udlejer, er det vigtigt, at lejligheden er nymalet og istandsat, før den nye lejer flytter ind. Vi hjælper både lejere, udlejere og boligforeninger med istandsættelse og maling af flyttelejligheder, så lejemålet står klar til den næste lejer.

Maling af flyttelejlighed med udgangspunkt i dit behov

Malerarbejdet er en essentiel del af processen, når en lejer flytter fra et lejemål. I mange tilfælde kan det betale sig at få et professionelt malerfirma til at stå for maling af flyttelejlighed, mens det for boligselskaber og udlejere kan være praktisk at have én fast samarbejdspartner.

Uanset, hvilken situation du står i, er vi klar til at hjælpe dig. Vi tager hånd om hele processen, og vi sikrer, at arbejdet bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til den aftalte pris. Når først vi har en aftale, kan du være sikker på, at den bliver overholdt.

Hos Nemovo har vi mere end 15 års erfaring med malerarbejde og istandsættelse. Vores team består af udlærte malere og håndværkere med den rette erhvervserfaring. Nemovo kan tage sig af alle opgaver i forbindelse med istandsættelse og maling af flyttelejligheder.

Vi garanterer et professionelt resultat

Når du vælger os, får du en kompetent samarbejdspartner til istandsættelse og maling i forbindelse af både store og små lejemål. Vi anvender det rigtige udstyr og materialer, når vi maler din lejlighed, så du er garanteret et professionelt resultat, der lever op til dine forventninger.

Vi anvender udelukkende den bedste maling på markedet, så vi er sikre på, at det hæfter ordentligt. Har du særlige behov, tager vi udgangspunkt i disse, når vi maler din lejlighed, så den bliver så god som ny. 

Når du anvender en professionel maler til maling af flyttelejligheder, er du garanteret, at vægge, lofter og andre overflader får et optimalt udseende, der sikrer, at lejemålet står skarpt til den kommende lejer.

Få hjælp til både istandsættelse og maling af flyttelejlighed

Hos Nemovo har vi alle kompetencer til at tage os af istandsættelsen af din lejlighed – og det gælder ikke udelukkende malerarbejdet. Vi tilbyder også gulvafslibning, tømrerarbejde og flyttearbejde. Du vælger selv, om du udelukkende vil bruge os til maling af din flyttelejlighed eller inddrage vores øvrige kompetencer.

Når du samler alle ydelser hos os, er vi i stand til at give dig en attraktiv pris på en samlet løsning. Det er praktisk, uanset om du har mange lejligheder, du lejer ud, eller om du som lejer blot ønsker at efterlade lejemålet i god stand, når du er fraflyttet.

Kontakt os for et gratis tilbud og en god pris på maling af flyttelejlighed

Ønsker du et gratis tilbud på maling eller istandsættelse af din flyttelejlighed? Ring til os på (+45) 44 44 00 44 eller send en mail til kontakt@nemovo.dk, så finder vi en løsning, der matcher dit behov og budget. Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

På baggrund af vores indledende samtale er vi i de fleste tilfælde i stand til at udarbejde et konkret prisestimat på din specifikke opgave. I visse tilfælde er der behov for, at vi ser lejligheden med egne øjne, før vi kan give et tilbud. 

Vores malerafdeling er beliggende i København, men vi hjælper private boligejere, udlejere og boligselskaber med istandsættelse og maling af flyttelejligheder på hele Sjælland. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.