Kundeudtalelser

Se hvad vores kunder skriver om os og vores arbejde. Følgende reviews er hentet fra samme dag.
Du kan se datoer og personer på vores TrustPilot.

Få et uforpligtende tilbud

Service med et smil på læberen

21. oktober 2022

Jeg have en flytte opgave oppe på 5. Sal. Men det tog de snildt og hurtigt, alt imens de stadig have overskud til et smil og humør. Dejligt at de så fint kunne løfte opgaven og gav mig ro i sindet. Varmeste anbefalinger her

Tim P

Afslibning af trappe - meget flot arbejde

16. november 2020

Jeg fik afslebet trappetrin og 2 x repos, hvor der var gammelt puds på. Nemovo stillede med 2 håndværkere, som kløede på. Jeg havde ikke afdækket færdigt, da de kom, men det hjalp de mig med. Der var højt humør og sang der overdøvede slibemaskinerne. Jeg arbejdede hjemmefra, men lod dem “støje” da de stod i det værste slibestøv, så lidt fornøjelse skulle der være. Arbejdet blev udført rigtig pænt og hurtigt og til en rigtig god pris. Ville benytte dem igen.

Anita Dam Johannsen

Fremragende firma

3. juni 2020

Fik slæbet og lakeret trægulve samt malet lejlighed på ca. 100 m2, og det er blevet fantastisk flot. Nemovo er punktlige, professionelle og er klart anbefalesværdige. Der er hurtig responstid, og de klarer alle opgaver med et smil. Pengene værd!

Sarah

Nemovo bliver ved til det er perfekt!

3. juni 2020

Vi bestilte Nemovo til en totalrenovering, da vi købte et 14 år gammelt hus i Stenløse. Renoveringen omfattede køkken, gulvafslibning og maling af hele huset.

Alle hos Nemovo har været super professionelle. Meget dygtige gulvfolk. Det blev så flot, så vores nye naboer troede at vi have fået lagt et helt nyt gulv. Og maler-Sven var fantastisk. Selvom Nemovo blev udfordret med nedslibningen og oliebehandling af vores køkkenbordsplade i mørkt Wenge-træ fra Afrika, så gav de aldrig op. Det blev til 2 ekstra behandlinger med håndafslibning og jomfru-linolie, og det blev udført midt i Påskedagene, uden brok eller ekstra regninger. Som chefen Jakob sagde; Når vi har lovet noget, så overholder vi det. Uanset hvor meget tid vi skal bruge ekstra, for at få et godt resultat!

Vi siger mange tak – og giver vores varmeste anbefalinger til at bruge Nemovo til enhver tænkelig håndværksopgave.

Mikael Simonsen

Jeg kan virkelig anbefale Nemovo

3. juni 2020

Jeg kan virelig anbefale Nemovo! Vi brugte dem i forbindelse med en flytning fra fjerde sal og de var super opmærksomme på både vores møbler og at passe på opgangen. Flyttefolkene var søde og effektive og helt generelt bare rigtig opmærksomme. Jeg vil klart anbefale dem.

Ida V

Kompetent flytning

3. juni 2020

Super professionelt arbejde i forbindelse med flytning.

Høflige, rare og servicemindede, både på kontoret og i felten.

Kan helt sikkert anbefales

Bo

Nemovo har hjulpet med at flytte et klaver

3. juni 2020

Nemovo har hjulpet med at flytte et meget tungt klaver fra 1. sal i lejlighed til stueplan i hus. De var stærke på prisen og har gjort et godt indtryk hos både sælger og køber (mig).

Selv med et klaver i selerne spørger de om de må gå ind med sko.

De kan klart anbefales.

Jesper

Effektivitet og rart samarbejde

3. juni 2020

Drengene hos Nemovo har været super effektive, overholdt aftaler og været så søde og tålmodige. Tak for samarbejdet :o)

Grete Behrndtz

Service på højt niveau

3. juni 2020

Nemovo har været en helt igennem positiv oplevelse. Lige fra den første kontakt til den endelig udførsel af opgaverne. I forbindelse med vores flytning til ny lejlighed stod Nemovo for nedrivning af gammelt køkken, slibning og lakering af gulve, mailing af hele lejligheden og til sidst selve flytningen. Alt er leveret til tiden og til den aftalte kvalitet. Og lige meget hvem man møder hos Nemovo, møder man kun positive servicemindede medarbejder, der tager det hele med et smil.

Jens Purup

Vi har været yderst tilfredse med Nemovo

3. juni 2020

Vi har været yderst tilfredse med Nemovo. De har renoveret hele vores hjem i løbet af julen, hvilke i selv selv er en bedrift.

Amalie Jedig

Kan kun anbefale Nemovo

3. juni 2020

Kan kun anbefale Nemovo. Fået fremragende service helt fra start til slut. Altid venlige og hurtige til at svare på ens mange spørgsmål. Vi har fået ordnet gamle trægulve i vores nye lejlighed, som nu er blevet så flotte. Tusind tak Nemovo for jeres venlighed og perfekte arbejde.

Katrine

Vil klart anbefale Nemovo

3. juni 2020

Nemovo var meget professionelle og ordnede både flytning, opbevaring og gulve for os. Altsammen til tiden, og efter aftale. Gulvene er virkelig blevet flotte, klar anbefaling herfra.

Andreas

Kompetent flytning

3. juni 2020

Vi flyttede fra hus til lejlighed på 3.sal

Det var vigtigt for os at vores dejlige flygel

Kom sikkert i mål.

Det gjorde det sammen med øvrigt

Indbo med Nemovo.

Kompetent og professionel flytning

Venlige flyttefolk

Nemovo kan varmt anbefales ved din

Næste flytning.

Venlig hilsen Thomas Højrup Andreasen

Thomas

Klart 5 stjerner herfra

3. juni 2020

Jeg har fået slebet mine gulve, og det er blevet virkelig pænt! Klart 5 stjerner herfra

Stephanie Lee G

Kyndig og pålidelig hjælp hver gang!

3. juni 2020

Fik anbefalet Nemovo af en ven, da vi blev brændt af et flyttefirma dagen før flytningen! Jeg har nu benyttet mig af deres ydelser flere gange. Både til flytninger, opbevaring af møbler og diverse Handyman opgaver. De stiller op hver gang, med kort varsel og kyndig samt venlig hjælp – hver eneste gang! Kan varmt anbefale alle deres ydelser.

Anita

Meget professionelt og flot arbejde.

3. juni 2020

Meget professionelt og flot arbejde. Hurtigt og effektivt. De varmeste anbefalinger herfra!

Myntte Shekinah

God dialog og hurtig respons fra start til slut.

3. juni 2020

God dialog og hurtig respons fra start til slut. Havde brug for gulvslibning og lakering, brugte on-line kontakt formular og blev ringet dagen med opfølgende spørgsmål og og vejledning til valg af efterbehandling. Fik tilbud og accepterede. God service da jeg var nød til at ændre på opgave beskrivelsen efter overtagelsen af huset. Gulvmand kom som aftalt og leverede et flot stykke arbejde på 2 dage som lovet. Ville vælge Nemovo til gulvarbejde igen.

Heidi Damsgaard

At flytte...

3. juni 2020

…er – i hvert fald for mig – en temmelig traumatisk oplevelse. Ud over de juridiske aspekter, såsom opsigelse, evt. køb af ny lejlighed, af- og tilmelding af el, vand og TV/bredbånd og nyt lægevalg, skal der tages stilling til renovering af den nye lejlighed, nedpakning, selve flytningen, oprydning og rengøring. Og flyttesyn. Et utal af kontaktpersoner og telefonnumre. Puh…

Heldigvis fandt jeg Nemovo – helt tilfældigt i forbindelse med en søgning på nettet efter et traditionelt flyttefirma. Deres koncept så spændende og anderledes ud. Både gulvslibning, nedpakning, flytning, montering af skabe og møbler samt rengøring af den gamle lejlighed så de ud til at kunne klare for mig.

Jeg ringede til dem og fik fat i Jakob Bjørn, den ene af indehaverne. Han lød til at have styr på tingene, og vi aftalte, han skulle komme forbi for at vurdere opgavens omfang. Efter et behageligt besøg gav han mig det berømte tilbud, jeg ikke kunne afslå.

Vi filede lidt på detaljerne, nøglerne blev afleveret og så gik Nemovo ellers i gang. Gulvene i den nye lejlighed blev taget under kyndig behandling af Hans og Zakarias med deres vældige maskiner og skrabejern. Også et par bedagede køkkenborde kunne de klare med slibning og oliering. Og de kom helt(læs: helt) ud i hjørner og kroge uden at ødelægge panelerne… Et yderst tilfredsstillende og flot resultat for både gulve og borde!

På den aftalte dag og tid for flytningen dukkede Emil og Kenneth op med en stor kassevogn. To flinke ‘drenge’, der virkelig kunne tage fat. I løbet af kun fem timer havde de tømt lejligheden, kørt mit nedpakkede ragelse til den nye lejlighed og slæbt det op på 1. sal. Ingen elevator – det skulle jo ikke være for nemt for dem! En vaskemaskine flyttede de lige frem og tilbage et par gange i lejligheden uden brok. Det så næsten ud, som om den svævede i luften mellem deres stærke hænder.

Den fraflyttede lejlighed blev herefter gjort så fint rent af Yvonne, at viceværten til flyttesynet sagde, han aldrig havde set en så flot afleveret lejlighed før. Og han kunne da ellers nok fortælle et par historier om lejere, der ikke havde gjort rent….

Jakob havde også givet tilbud på maling af den gamle lejlighed, men det blev ikke nødvendigt. Vi mødtes igen i den nye lejlighed, da han skulle aflevere nøglerne og lige skulle være sikker på, at de originale (og skævt opsatte) overskabe i køkkenet sad ordentlig fast. Det gjorde de, men ellers havde han da også kontakt til en tømrer, der kunne tage sig af en reparation til en fornuftig pris.

Under hele forløbet kom Jakob med løbende information om, hvad der skulle ske hvornår, så jeg var aldrig i tvivl om noget. Det var en stor lettelse kun at have én kontaktperson, der hele tiden havde overblik over processen i alle detaljer.

Takket være Nemovos geniale koncept og høje serviceniveau blev en for mig uoverskuelig opgave ændret til en fantastisk god oplevelse. En stor tak til alle de involverede!

Jeg giver Nemovo min varmeste anbefaling og vil ikke tøve med at ringe til ‘Bjørnen’ igen, hvis en flytning eller renovering igen skulle blive aktuel.

Bent Christensen

God service

3. juni 2020

Super flot arbejde og god service.

Dudu F Fetahi

Vi er rigtige glade for de gulve Nemovo har lavet for os.

3. juni 2020

Vi er rigtige glade for de gulve Nemovo har lavet for os. De er super professionelle, er lette at komme i kontakt med, overholder aftaler og venlige. Prisen er meget fin og vi føler at vi har fået et meget flot resultat til prisen.

Vi vil helt sikkert bruge Nemovo en anden gang.

Ann-Sophie E

Konge service!

3. juni 2020

Konge service, punktlig, og arbejde der bare er iorden!

Jens Dalsgaard

God service

3. juni 2020

God service, de lagde et flot nyt vinyl gulv samt sleb gulvene i stuen.

Rune Daner

Kan varmt anbefales

3. juni 2020

En god oplevelse fra start til slut. En super venlig og professionel håndtering i hele forløbet og ikke mindst er mine terrasser blevet superflotte efter slibning og oliering. Et rigtig pænt stykke arbejde.

Det er helt sikkert at i får opgaven hos mig næste gang.

Ina B

Så fin

3. juni 2020

Så fin, behagelig og hurtig service og flot håndværk. Kan kun anbefales!

Stine

Super høflige og dygtige

3. juni 2020

Søde – høflige (ja, jeg er 63 😉 og ordentlige. Deres arbejde (gulvslibning og ludbehandling) er upåklageligt udført.

TAK!

Lone Grundwald Hørsholm skole

En overordentlig god oplevelse

3. juni 2020

En overordentlig god oplevelse. God service, god pris, altid til at komme i kontakt med, effektivt og professionelt.

Katrine

Super service

3. juni 2020

En helt igennem flot oplevelse.

Allerede fra start blev vi præsenteret for en plan for forløbet af vores projekt og planen blev overholdt.

God og venlig kundekontakt hele vejen igennem.

Jeg kan klart anbefale dem.

Christina Olesen

Super professionelle og gode priser

3. juni 2020

Jeg havde fået anbefalet Nemovo, og det har jeg IKKE fortrudt. Ved mit første møde fik jeg en samlet pris på flytning, maling og gulvslibning, som jeg kunne forholde mig til. De klarede det hele….. Koordinerede håndværkere og fik alt klaret – som lovet – til aftalt tid. Det kan være en udfordring selv at få det hele til at gå op i en højere enhed, men HOLD DA OP….. 5 stjerner!

Jette Kühne

Søde, behjælpelige og hårdtarbejdende til en god pris.

3. juni 2020

Jeg har flyttet mange gange i mit liv. Det er en blandet oplevelse af have med flyttefolk at gøre, men Nemovo var en rigtig god en af slagsen. 2 søde, behjælpelige og hårdtarbejdende fyre sørgede for at det hele gik som det skulle. Samtidig til en rigtig god pris. Vil bestemt bruge dem igen og anbefale dem.

Erik Lindberg

Skulle have flyttet nogle artikke tunge ting

3. juni 2020

Skulle have flytte nogle antikke tunge arvestykker, sådan nogle man måske nok er lidt nervøs for tager skade ved flytning.

Efter aftale med Nemovo, som gav en fair fast pris aftalte vi dato/ tid og sted for afhentning. Der kom to mand, præcis til tiden og de var utrolige venlige, selvom det var en lidt besværlig opgave, da møblerne ( bla. et meget gammelt klaver) ikke helt kunne flyttes med de seler som var taget med. Alt blev pakket pænt og kørt til den nye adresse. Tæpper blev lagt ud over gulvene, så de ikke lavede mærker osv. da de flyttede det ind. En virkelig god oplevelse, meget venlige og smilende folk, virkelig god service. Kan kun anbefales.

Ida

Vi valgte Nemovo i forbindelse med flytning

3. juni 2020

Min kæreste og jeg kontaktede nemovo da vi skulle flytte fra ét lejemål, til et andet. Vi havde egentlig tænkt vi bare skulle have flyttet vores ting, men vi fik et super skarpt tilbud på gulvslibning og maling af den lejlighed vi skulle fraflytte, hvilket vi benyttede os af. Alt er gået efter planen og maler, gulvsliber og flyttefolkene har været søde, professionelle og hurtige. De varmeste anbefalinger herfra ?.

Line

Super service!

3. juni 2020

Super service!

Jeg kan klart anbefale nemovo.

Rasmus Daner

Tak for et godt stykke arbejde!

3. juni 2020

Tak for et godt stykke arbejde! Min kæreste og jeg brugte nemovo til en omgang gulvslibning og maling i vores nye andelslejlighed. Sammentidig kunne de hjælpe med indflytningen, da den stod færdig kort tid efter. Vi fik et super tilbud og hele processen virkede dejligt overskueligt!

Kan helt klart anbefales!

Jakob og Isabella

Jakob Lassen

Absolut anbefalelsesværdige!

3. juni 2020

Mathias, Jakob, Kenneth og de andre vi har været i kontakt med hos Nemovo, har ydet fremragende service i form af yderst behagelig og klar kommunikation, samt ubeklageligt håndværk til de rigtige priser. Vi brugte dem til både flytning og gulvarbejde samt hjælp med diverse andre småydelser, og alt blev udført i topklasse, til tiden og uden ubehagelige overraskelser. Jeg anbefaler dem varmt til alle! De bedste hilsener, Sune

Sune Lolk

Smart koncept!

3. juni 2020

I forbindelse indflytning i vores nye hus havde vi behov for en generel istandsættelse – gulve og vægge skulle slibes og males, et walk-in-closet skulle opføres i soveværelset, og sidst skulle alle vores møbler naturligvis flyttes ind. Nemovo håndterede hele processen. Det er smart! Vi fik tildelt én kontaktperson, hvilket gjorde det så nemt for os ellers stressede nye husejere 🙂

Mikkel Jørgensen

Vi brugte Nemovo

3. juni 2020

Vi brugte Nemovo, da vi fik anbefalet dem gennem venner. Kanon service! Prisen er også super fair. Næste gang vi skal have flyttet eller slebet gulve igen, så har i en sikker tilbagevendende kunde. 🙂

Tak!

Venlig hilsen

Nicolai & Sandra

Nicolai Sørensen

Meget behagelige og hjælpsomme drenge

3. juni 2020

Meget behagelige og hjælpsomme drenge. Jeg fik en god pris på at få malet og slebet gulve i min gamle lejlighed ved fraflytning, samt flytning af de store møbler jeg ikke selv kunne flytte. Resultatet blev super godt. Kan kun anbefale Nemovo.

Jacob Schandorph

Genialt koncept

3. juni 2020

Vi brugte Nemovo til både afslibning af gulve i min nye lejlighed og flytningen fra den gamle. Det gik som smurt og de håndterede opgaven meget professionelt! Klart 5 stjerner fra min kæreste og jeg.

Mathias Petersen