Bevar træets struktur få en blød og behagelig overflade

Oliebehandling af gulv giver en behagelig overflade. Oliebehandling er kendetegnet ved, at olien trænger ned i gulvets overflade og hærder op. Herefter får du et stærkt og smudsafvisende gulv, der med den rette behandling kan holde i mange år frem.

Ring: 44 44 00 44Indhent tilbud

Oliebehandling af trægulv

Ønsker du et gulv, hvor du kan nyde træets struktur, men samtidig har et gulv, der ikke optager snavs og smuds så let som et almindeligt sæbebehandlet eller ludbehandlet gulv?

Så lad os lave en oliering af trægulv hos dig, så det fremstår blødt og lækkert.

Hos Nemovo har vi mange års erfaring med oliering af gulv, og vi kan give dit gulv netop den oliering, der får det bedste frem i det.

Olien er en hærdende olie tilsat fx. harpiks, voks evt. farvepigment samt terpentin. Gulve Oliebehandling er kendetegnet ved, at olien trænge ned i træets porrer og hærde op. Det giver en smudsafvisende gulv overflade.

Der findes to varianter – naturolie og hvid olie

Den hvide olie giver et mere lyst indtryk, da den indeholder et hvidt pigment.

Naturolien fremhæver træets struktur og giver det en dyb, varm lød, og fremstår mørkere.

Olie giver en rigtig blød og behagelig overflade. Når gulvet er færdigbehandlet, skal det blot vaskes efter behov med oliepleje eller natursæbe. Man vælger som regel mellem hvid olie, som giver gulvet et hvidligt udseende, eller naturolie som giver gulvet en naturlig eller ‘nøddeagtig’ farve.

Oliebehandling af trægulv med hvid olie

Hvidolie-gulve behandles først med hvid lud for at opnå den rigtige farve. Hvid olie er perfekt til de lyse træsorter som fyr, bøg eller ask er også flot på egetræsgulve. Naturolie er som skabt til eg og mørkt træ som merbau, kastanje eller mahogni træsorter.

Oliebehandling af trægulv med naturolie

Med naturolie kan man få den ‘nøddeagtige’ farve og varme glød med naturolie på gamle fyrretræsplanker. Det er også muligt inden man oliebehandler, at indfarve gulvet, så man får den farvenuance man ønsker, f.eks. mahogni eller palisander. Ring og hør nærmere om de forskellige muligheder.

Undgå at sollys mørkner gulvet, ved at ludbehandle gulvet inden oliebehandlingen

Hvis gulvet ludbehandles, undgår du at sollys mørkner gulvet med tiden. Oliebehandlingen af trægulve kan også gøres efter, at gulvet er ludbehandlet.

For ludbehandlingen giver i sig selv ikke nogen beskyttende overflade mod snavs og smuds.

Hvis du vil undgå at sollys mørkner gulvet, skal man ludbehandle før en oliebehandling.

En ludbehandling før oliebehandling gør endvidere at gulvet vil være mere modtagelig for olien, da luden åbner træets porrer. Men hvis man vælger, at bruge en klar olie skal der ikke ludbehandles først, da det kan give skjolder.

Hvis man vil have en pigmenteret olie er det altid en fordel, at ludbehandle først.

Vi står klar med rådgivning

Vi står naturligvis klar til, at rådgive dig om behandling af gulve og med vores mange års erfaring inden for faget kan vi udfører oliebehandling med flot resultat. Vi forlader aldrig en opgave før kunden er tilfreds.

Vi overholder altid vores aftaler og fristen for arbejdet. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel betjening og håndværk udført i topklasse når du vælger Nemovo.

Bliv ringet op inden for 24 timer

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi heller ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at regne en pris til dig, så du ved, hvor du står. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikkert.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.