Om Nemovo

Nemovo er det oplagte valg til alle kunder som vægter kvalitet, service og aftaler, højest.

Vores værdierMød medarbejderne

Nemovo er den komplette løsning til istandsættelse, ombygning og flytning af boliger og ejendomme

Mission, vision og værdier

Vores mission er at give vores kunder den bedste kvalitet af service og professionalisme

Vi er forpligtet til at levere til tiden, inden for budgettet og i overensstemmelse med de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet.

Vi stræber efter ekspertise i alt, hvad vi gør; vi er stolte af det, vi opnår ved at opfylde eller overgå vores kunders forventninger. Vi er dedikerede til løbende forbedringer og er dedikeret til at sikre, at alle vores tjenester er af højeste standard.

Hos Nemovo, vi brænder for at levere enestående service og arbejde af højeste kvalitet. Vi mener, at vores forpligtelse til ekspertise adskiller os fra andre virksomheder i branchen. Vores mål er altid at overgå forventningerne og give vores kunder en unik oplevelse.

Nemovo hjælper erhverv, boligforeninger og private

Firmaet har eksisteret siden 2012 og har hovedkontor i Skovlunde, hvorfra vi betjener vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere, der primært består af:

  • Private: Private med brug for hjælp til flytning, gulvafslibning, malerarbejde eller tømrerarbejde
  • Foreninger: Mindre såvel som større boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger, eller større boligforeninger som har behov for komplette løsninger til istandsættelse af boliger
  • Selskaber: Ejendomsadministratorer, viceværter og boligselskaber
  • Erhverv: Større virksomheder med vedligehold af erhvervsejendomme
  • Forsikringsselskaber: Både større og mindre forsikringssager

Vores kerneværdier omfatter integritet, respekt, engagement og tillid

Vi omfavner en kultur af samarbejde, innovation og vækst, som er fokuseret på vores kunders behov. Vi stræber efter at skabe et sundt miljø med gensidig respekt og omsorg for hinanden.

  • Integritet: For os betyder integritet alt. Ordentlighed, ærligt håndværk og ærligt samarbejde.
  • Respekt: Stor eller lille kunde, det betyder ikke noget. Vi viser dig den samme respekt uanset størrelsen på samarbejdet. Vi respekterer vores aftaler og deadlines.
  • Engagement: Højt engagement og motivation blandt medarbejdere er kernen til godt håndværk, personlig udvikling og arbejdsglæde.
  • Tillid: Uden tillid er vi intet. Hver dag bestræber vi os på at opretholde den høje tillid vi får fra kunder og samarbejdspartnere, som vi har bygget op gennem årene.

Vores mission er at skabe glæde gennem håndværk for både kunder og medarbejdere

Vi forstår, at når vores medarbejdere brænder for deres arbejde og er stolte af det, de laver, er kvaliteten af håndværket meget højere, hvilket fører til en overlegen kundeoplevelse.

Det er denne forpligtelse til kvalitet og service, der driver os hver dag til at skabe en atmosfære af tillid og respekt mellem vores kollegaer, kunder og partnere. Sammen arbejder vi på at skabe glæde gennem håndværk!

Vi ved, at tilfredse medarbejdere er nøglen til vores succes

Når vores kollegaer trives og føler sig værdsat, er de mere motiverede og engagerede i deres arbejde.

Det betyder, at de går den ekstra mil for at levere håndværk af højeste kvalitet og sikre, at vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse.

For at sikre, at vores medarbejdere trives, har vi implementeret en række initiativer og fordele, mens vi har stort fokus på at styrke det sociale sammenhold. Vi tilbyder konkurrencedygtige lønninger, fleksible arbejdstider og en balanceret arbejdsliv-balance, der giver vores medarbejdere de bedste forudsætninger for arbejdsglæde.

En sund arbejdskultur resulterer både i høj medarbejder- og kundetilfredshed

Som resultat af vores bestræbelser på at skabe en god arbejdskultur, har vi en lav udskiftning af medarbejdere og en høj medarbejdertilfredshed.

Vi glædes over at høre, at vores medarbejdere er stolte af at arbejde for os og motiverede til at yde en ekstra indsats for at levere den bedste service.

Vi er stolte af vores medarbejdere og ser dem som vores vigtigste ressource. Vi tror på, at glade medarbejdere skaber glade kunder og bygger stærke og langvarige relationer.

Nemovo engagerer sig i socialt ansvar gennem deres samarbejde med Mentorplan, en organisation der støtter unge udsatte i at integrere sig i samfundet.

Ved at støtte Mentorplans arbejde giver Nemovo disse unge et alternativ, så de kan komme tilbage på rette spor. Hos Nemovo er vi stolte over at være med til at fremme en positiv udvikling i lokalsamfundet og støtte unge i deres vej tilbage ind på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet.

Matcher vi dine ønsker og forventninger?

Så vil vi meget gerne høre fra dig, uanset om du er erhverv, boligforening eller privat.

Din tilfredshed er vores prioritet. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig snart!

CSR og initiativer

Vi har alle et ansvar, for at gøre hvad vi kan for at passe på den planet vi bor på. Derfor vælger jeg at aktivt støtte organisationer og firmaer, som har til formål at fremme beskyttelse af bæredygtighed og gode formål.

Miljøvenligpakning

Vi støtter miljøvenlig pakning

Vi vælger forhandlere og samarbejdspartnere der i størst mulig omfang anvender miljøvenlig pakning. Det samme gælder, når vi sender varer ud.

Stop Papirspild mærket

Vi støtter stop papirspild

Vi er bevidst om de fodaftryk vi som virksomhed sætter. Vi fokuserer på at minimere vores papirbrug, og deltager aktivt i Stop Papirspild. 

Et sundt arbejdsmiljø

Vi støtter et sundt arbejdsmiljø

Trivsel på arbejdspladsen er den vigtigste faktor i dagligdagen. Gennem tiden har vi haft både gode og dårlige oplevelser, hvilket har medført at vi tager et sundt arbejdsmiljø seriøst. Vi går ind for en flad virksomhedsstruktur, hvor vi alle er behandles lige uanset rolle.

GDPR – Vi beskytter dine oplysninger

Vi respekterer persondatalovgivningen og tager del af støtte organisationer der fokuser på persondataordningen og beskytter oplysninger hos kunder og samarbejdspartnere.

Reklamebeskyttet – nej tak til telefonsalg

Hvis vi mangler noget, finder vi det selv på Google.

Jeg støtter Plastik nej tak

Plastik Nej Tak – Vær med i kampen

Det er umuligt at undgå plastik i et eller andet omfang. Med det sagt, så kan man gøre sit. Vi har fx anskaffet en tredje skraldespand til plastik, og så gør vi brug af genbrugsposer når vi handler.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Et fantastisk team

“Vores dygtige medarbejdere er drivkraften i vores arbejde og vores vigtigste ressource – fra yngste lærling til den erfarne seniorprojektleder. I dag er vi mere end 70 dygtige kollegaer og sammen står vi professionelt stærkt.“

– Jacob Bjørn, medejer og partner hos Nemovo

Kunderne siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.