Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i København

Fra vores base i Glostrup dækker vi hele Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Dine gulve er i trygge hænder, når du vælger Nemovo Gulvservice.

→ Se 3 priseksempler

→ Se kvadratmeterpriser

Få et flot resultat når du vælger en professionel gulvafsliber

Når først gulvet er blevet slebet, er det ikke helt lige til at gøre det om, hvis resultatet ikke er blevet som ønsket. Det er vi klar over, og derfor er vi meget omhyggelige, når vi arbejder. Vi har slebet mange gulve igennem tiden, og derfor ved vi efterhånden, hvordan det skal gøres.

Vores kunder skal altid have en god oplevelse, når de bruger vores service – og naturligvis flotte gulve. Derfor er erfaring et must, da det kræver både et godt øje og teknisk snilde at løse.

Hos Nemovo har vi slebet og efterbehandlet rigtig mange gulve igennem tiden, og vi tør derfor godt at kalde os selv for eksperter inden for området. Dit gulv er i trygge hænder hos os.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud på gulvafslibning?

Ønsker du et tilbud på gulvafslibning? Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på (+45) 44 44 40 44, så vi kan tage en snak omkring dine ønsker og behov. På baggrund af vores samtale udarbejder vi et konkret tilbud, som du kan forholde dig til. Det er naturligvis helt og aldeles uforpligtende.

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Tilbud på gulvafslibning

Alle gulve er forskellige, og det kan derfor være vanskeligt at give en specifik pris på, hvad det koster at få slebet og behandlet dit gulv. Før vi kan give et uforpligtende tilbud, er det nødvendigt, at vi kender til dine eksakte ønsker og behov samt den nuværende stand på dit gulv.

Vores tilbud på gulvafslibning varierer afhængigt af stand

Trægulve er lavet af forskellige træsorter og er efterbehandlet på forskellig vis. Derfor er det vanskeligt for os at skilte med en vejledende pris, der matcher lige netop dit behov. Til gengæld tager vi hellere end gerne en snak med dig over telefonen, så vi kan blive klogere på din situation.

På baggrund heraf udarbejder vi en konkret pris, som vi kan tage udgangspunkt i. Vi ønsker at yde den absolut bedste service for dig som kunde, og det er vigtigt for os, at du ikke ender med at betale mere end det, vi har aftalt.

Derfor er vi nødt til at have alle detaljer på plads, før vi kan udarbejde et realistisk bud på, hvad det kræver for at realisere netop dét gulv, du drømmer om. Det er desværre umuligt, hvis vi har faste priser.

Sådan udarbejder vi et tilbud på gulvafslibning

Når vi skal udarbejde et tilbud på gulvbehandling, er der mange faktorer, vi tager højde for. Først og fremmest tager vi udgangspunkt i den nuværende stand på dit gulv. Efterfølgende vurderer vi, hvor meget der skal til for at renovere det. Vi spørger blandt andet ind til:

 • Hvor slidt dit gulv er?
 • Hvilken efterbehandling du ønsker?
 • Hvilken træsort dit gulv er?

Vi sikrer, at der er taget højde for alle detaljer, så du ikke ender med at skulle betale mere, end du havde regnet med. Hvis noget er uklart, tager vi gerne ud og ser dit gulv, inden vi udarbejder tilbuddet. Når vi har dannet os en idé om, hvordan vi opnår det ønskede resultat, skræddersyer vi et uforpligtende tilbud, som du kan tage stilling til.

Vi har udelukkende fået gode anmeldelser

Hos Nemovo er vi specialiseret i at slibe gulve. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, så vi ved, hvad der skal til, for at gøre dit gulv så godt som nyt. Faktisk er vi blandt de absolut bedst anmeldte gulvfirmaer i branchen.

Se bare vores Trustpilot, hvor vores mange tilfredse kunder har tilkendegivet deres mening om os. Faktisk har vi endnu ikke haft en kunder, som har haft en dårlig oplevelse med vores service. Det skyldes, at vi forstår vigtigheden af god kundekontakt og høj kvalitet – og det faktum, at vi aldrig misser en deadline.

Vi har de kompetencer, der kræver at få dit gulv frisket op. Uanset, om det er slidt, fordi du ikke har passet ordentligt på det, eller om det blot trænger til en mild polering, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Processen fra accepteret tilbud til endeligt resultat

Når du takker ja til vores tilbud på gulvafslibning, aftaler vi som det første herefter en dato for, hvornår vi kan komme forbi. På selve dagen medbringer vi vores udstyr, så vi er klar til at gå i gang med det samme.

Ofte vil det tage omkring to dage, før dit gulv er så godt som nyt. Selve gulvafslibningen tager typisk ikke mere end én dag, men afhængigt af gulvets størrelse, samt hvilken efterbehandling du vælger, kan det tage længere tid.

Kvalitet og pris hænger sammen

Når du skal udvælge et gulvfirma til at slibe og behandle dit trægulv, bør du ikke vurdere virksomheden ud fra deres priser. I langt de færreste tilfælde kan det betale sig at hyre det firma, der giver det billigste tilbud på gulvafslibning.

Vælg en virksomhed, der har gode referencer, som tydeligt fremgår på deres hjemmeside. Nogle, der er behagelige at snakke med, har en faglig stolthed og som har garanti på ydelsen. Det kan betale sig at vægte kvalitet over lav pris, der i værste tilfælde resulterer i et ødelagt gulv, der ikke kan reddes.

Vi er ikke det billigste gulvfirma i branchen. Det er simpelthen ikke en forretningsmodel, der fungerer for os, når vi samtidig skal yde en professionel gulvservice og sikre præcis det gulv, du drømmer om – til gengæld er vores priser lave i forhold til det resultat, vi leverer, og vi tilbyder 3 års garanti på gulvafslibning. Du er altså sikker på, at du opnår præcis det, vi har aftalt.