Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Ludbehandling af trægulv

Ludbehandling giver et rigtig pænt gulv til dem, der vil have et gulv, som skal være lysere i overfladen og fremhæver årene i træet.

Et trægulv, der er mere naturligt i overfladen og samtidig stopper processen der gør, at træet ellers bliver mere gulligt med tiden.

Bliv klogere på ludbehandling af trægulv

Ludbehandling af gulve foretages typisk efter gulvafslibning. Lud er med til at gøre træet lysere og bevarer strukturen. Ludbehandling i selv er ikke beskyttende over smuds og snavs, derfor anbefaler vi, at gulvet behandles med f.eks. olie efter ludbehandling. Samtidig kan gulvene også være sværere at holde, fordi dit trægulv stadig er råt, men mættet.

På grund af den sarte overflade, som ludbehandlede gulve har, skal gulvet efterbehandles med sæbe, men vi kan f.eks. også foretage oliebehandling af dine gulve med eller uden pigment. Ludbehandling forhindrer gulvet i, at træet får et gulligt skær med tiden, f.eks. på grund af sollys. På den måde bevares gulvets smukke og naturlige struktur og farve.

Efter ludbehandling af gulv kan du forvente, at der er en tørretid på 2-4 timer. Herefter foretages en let polering og støvsugning af gulvet. Nu er dit gulv klar til blive efterbehandlet med sæbe, olie eller lak. Hos Nemovo gennemfører vi hele processen – Også hvordan du vedligeholder dit gulv bedst.

Sådan foregår ludbehandling

Vi anbefaler, at du overlader det til en professionel, men det er også en process du er velkommen til at forsøge dig med selv.

1) Først skal trægulvet afslibes og rengøres.

2) Efter gulvafslibning og rengøringen af trægulvet, påføres hvidpigmenteringen med en bred pensel, for at få det bedste resultat og en pænere overflade.

3) For at undgå at se pensel strøgende påføres gulvbehandlingen ikke på tværs, men på langs af trægulvets årer, uanset om det er plankegulv, bøgetræsgulv eller fyrretræsgulv.

4) Efter trægulvet har tørret, er trægulvet nu klar til brug, eller til efterfølgende overfladebehandling.

5) Efter en ludbehandling, efterbehandles gulvet med voks, for at gulvet ikke skal være helt ubeskyttet, med mindre det skal oliebehandles.

Lyse gulve – Behandling med nåletræslud

Lyse gulve kan behandles med nåletræslud. Dvs. Fyr, gran, og lyse løvtræssorter som fx. eg, bøg og ask. På eg kan ludbehandlingen dog give skjolder.

Nåletræsluden er en kraftig base, der forhindrer den syreholdige harpiks i nåletræet, i at blive mørkere med tiden, når det udsættes for sollys. Syren neutraliseres altså.

 

Mørke gulve – Behandling med hårdttræslud

Mørke gulve kan behandles med hårdttræslud. Dvs. fx  lærk, men også de såkaldte ædele træsorter som Teak, Merbau mahogni m.m.

Hårdttræslud er derimod en syre, som forhindrer garvesyren i træet, i at blive mørkere, når det udsættes for sollys. Altså også en neutralisering.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af behandling.

Hos Nemovo rådgiver dig til den løsning, der passer bedst til stilen i boligen eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for gulvtypen og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel betjening og håndværk udført i topklasse.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi heller ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at regne en pris til dig, så du ved, hvor du står. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikkert.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)