Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Ludbehandling af trægulv i København & resten af Sjælland

Ludbehandling stopper gulningen i træet, så dit gulv fremstår lyst og med tydelige årer. Det giver et let og eksklusivt udtryk til rummet.

Dit trægulv får det levende udtryk som træet har naturligt, uden at blive gulligt med tiden.

Bliv klogere på ludbehandling af trægulv

Inden dit gulv kan ludbehandles, skal det have en gulvafslibning. Lud gør træet lysere, samtidig med at du stadig kan se strukturen i træet. Ludbehandling er ikke afvisende overfor smuds og snavs, da gulvet stadig vil være råt og endnu ikke er mættet. Derfor skal dine gulve efterbehandles. Det kan være enten med olie, sæbe eller lak.

Ludbehandling forhindrer at dit trægulv synes gult eller gulligt. Den efterbehandling du vælger er afgørende for det endelige udtryk og hvordan du skal behandle dine gulve efterfølgende. Overfladen på dine ludbehandlede gulve er åbne og sarte, så vi kan både tilføre mere pigment med olie eller lysne dem ydeligere med fx sæbe, afhængigt af netop dine ønsker.

Efter gulvene er blevet ludbehandlede er tørretiden på 2-4 timer. nden vi kan polere og støvsuge dit trægulv, så det er klar til efterbehandling med enten sæbe, olie eller lak. Hos Nemovo er vi til rådighed gennem hele processen og rådgiver naturligvis også om hvordan du bedst vedligeholder dit gulv.

Sådan foregår ludbehandling

Vi anbefaler, at du overlader det til en professionel, men det er også en process du er velkommen til at forsøge dig med selv.

1) Først skal trægulvet afslibes og rengøres.

2) Efter gulvafslibning og rengøringen af trægulvet, påføres hvidpigmenteringen med en bred pensel, for at få det bedste resultat og en pænere overflade.

3) For at undgå at se pensel strøgende påføres gulvbehandlingen ikke på tværs, men på langs af trægulvets årer, uanset om det er plankegulv, bøgetræsgulv, fyrretræsgulv eller andre træsorter.

4) Efter trægulvet er tørret, er trægulvet nu klar til til efterfølgende overfladebehandling.

5) Efter en ludbehandling, efterbehandles gulvet med enten olie, sæbe eller lak.

Behandling med nåletræslud

Nåletræslud bruges til at ludbehandle trægulve der er lavet af nåletræssorter. Det kan fx være fyr, gran eller pitch pine. Solen får den syreholdige harpiks i nåletræet til at blive mørkere med tiden. Når vi ludbehandler med nåletræslud, tilfører vi en kraftig base til den naturlige syre, så guldningsprocessen stoppes og dit gulv bliver lyst og lækkert at se på.

Det er vigtigt at den rigtige form for lud vælges og påføres korrekt, da gulvet ellers kan få skjolder.

 

Behandling med hårdttræslud

Hårdttræslud bruges til lyse gulve af hårde træsorter, som fx bøg, eg, ask, birk eller hevea.

Den naturlige garvesyre som det hårde træ indeholder, bliver frigivet jo mere gulvet udsættes for lys. Det er den proces der gør at dit gulv bliver mørkere med tiden. For at dit gulv bliver ved med at være lyst, ludbehandler vi med hårdttræsolie, som er en syrebehandling der neutraliserer garvesyren, så dit gulv forbliver lyst.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.