Vores kunder siger Fremragende 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Grundigt spartelarbejde

Leder du efter et malerfirma på Sjælland til spartling af vægge? Hos Nemovo har vi stor erfaring med spartling af vægge. Vi sikrer, at spartlingen resulterer i en glat overflade, så der er de bedste betingelser for det efterfølgende malerarbejde.

Før malerarbejdet eller tapetsering igangsættes, er det vigtigt, at den væg, der skal males eller tapetseres, har en jævn og glat overflade – og det er her sparkling kommer ind i billedet. Spartling sikrer de mest optimale betingelser for det efterfølgende malerarbejde.

Når væggen er spartlet, forebygger du ujævnheder og skygger i malingen eller tapeten. I sidste ende er du garanteret et langt bedre resultat, der holder i længere tid, når arbejdet er afsluttet. 

Hvis du selv giver dig i kast med spartling, er det vigtigt, at du ved, hvad du laver. Hvis du ikke har erfaring med spartling, kan det være en fornuftig idé at hyre et professionelt malerfirma, som kan udføre arbejdet korrekt.

Få professionel hjælp til spartling af væggen

Hos Nemovo har vi 15 års erfaring med malerarbejde, så vi har den rette ekspertise til spartling af dine vægge. Vi kan spartle alle former for vægge, så det har ikke nogen betydning, om dine vægge er af mursten eller gips.

Vi garanterer, at du opnår den optimale glatte overflade, når vi spartler din væg, uanset hvilken type der er tale om. Når vi spartler din væg anvender vi udelukkende kvalitetsmaterialer, der sikrer en solid og effektiv arbejdsproces.

Nemovo holder til i København, men vi kører ud til både privat- og erhvervskunder på hele Sjælland. Vi giver altid en konkret pris, du kan forholde dig til, før vi indleder en opgave. Når du har fået en pris på opgaven, er den fast, og der kommer ikke uforudsete udgifter.

Vil du have et uforpligtende tilbud på spartling?

Hos Nemovo er vi klar til at hjælpe med spartling af vægge. Vi har en positiv indstilling til alle opgaver, uanset omfanget. Samtidig rådgiver vi dig, inden vi påbegynder opgaven, så vi er sikre på, du får det absolut bedste resultat.

Kontakt os på (+45) 44 44 00 44, kontakt@nemovo.dk eller udfyld kontaktformularen, du finder her på siden, og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så vi kan skræddersy et tilbud på spartling af vægge.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.