Aflever trygt dine nøgler og overlad resten til Nemovo

Ring: 44 44 00 44Beskriv din opgave

Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Nemovo for private

Velkommen hos Nemovo – Kompromisløs kvalitet og en service ud over det sædvanlige. Hos os tilbyder vi en samlet totalløsning som vedrører flytning og istandsættelsen af dit hjem.

Vi anbefaler altid, at du hyrer et firma, der ved hvad de laver. Det kan meget sjældent betale sig at vælge de billigste, da du bare oftest får 50 % mindre arbejde/kvalitet for pengene.

Nemovo er en sammensætningen af fire forskellige kompetenceområder, som gør det muligt at byde ind med et samlet tilbud på hele opgaven.

Vi har samlet flytteservice, gulvservice, malerservice og rengøring under samme tag

Med vores mange års erfaring, har vi specialiseret os i at kunne varetage alle typer opgaver som vedrører flytningen og istandsættelsen af din bolig og alt hvad det indebærer.

Har du købt ny bolig og skal de mest basale ting ordnes inden flytningen, så er nemovo det oplagte valg. Vi står for at håndtere hele processen forbundet med flytningen og istandsættelsen af boligen og kan med vores veluddannede servicemandskab, håndtere alt fra gulvafslibning og malerarbejde, til flytning, opbevaring, montering og rengøring.

Vi forenkler processen, og gør det lettere for dig som kunde at overskue projektet. Du slipper for at være i kontakt med flere forskellige virksomheder og undgår miskommunikation, forsinkelser og fejl i planlægningen.

Fordelene ved at vælge Nemovo som privatperson:

  • Slip for dialogen med flere forskelige virksomheder og risikoen for fejl i kommunikation, koordination og forsinkelser
  • Lad os flytte, opbevarer og transportere dit inbo, slibe, høvle og behandle dine gulve, male, spartle og tapetsere dine vægge og rengøre boligen så den skinner og er klar til nyt liv
  • Opnå altid den bedste pris, da vi som enestående serviceudbyder kan varetage alle typer opgaver vedrørende istandsættelsen og flytningen af din bolig.

Kontakt Nemovo

Overvejer du at få hjælp af nogle af Danmarks dygtigste fagfolk, så er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne – også selvom du ikke køber noget hos os.

Vores professionelle team består udelukkende af erfarne og pålidelige servicefolk, som med deres ekspertise kan varetage alle slags opgaver inden for vores 4 kerneområder.

  • Flytteservice og opbevaring til private
  • Gulvservice og gulvbelæning til private
  • Malerservice til private
  • Rengøringsservice til private

Bliv ringet op inden for 24 timer

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi heller ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at regne en pris til dig, så du ved, hvor du står. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikkert.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)