Aflever trygt dine nøgler og overlad resten til Nemovo

Ring: 44 44 00 44Beskriv din opgave

Kunderne siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Nemovo for private

Velkommen hos Nemovo – Kompromisløs kvalitet og en service ud over det sædvanlige. Hos os tilbyder vi en samlet totalløsning som vedrører flytning og istandsættelsen af dit hjem.

Vi anbefaler altid, at du hyrer et firma, der ved hvad de laver. Det kan meget sjældent betale sig at vælge de billigste, da du bare oftest får 50 % mindre arbejde/kvalitet for pengene.

Nemovo er en sammensætningen af fire forskellige kompetenceområder, som gør det muligt at byde ind med et samlet tilbud på hele opgaven.

Vi har samlet flytteservice, gulvservice, malerservice og rengøring under samme tag

Med vores mange års erfaring, har vi specialiseret os i at kunne varetage alle typer opgaver som vedrører flytningen og istandsættelsen af din bolig og alt hvad det indebærer.

Har du købt ny bolig og skal de mest basale ting ordnes inden flytningen, så er nemovo det oplagte valg. Vi står for at håndtere hele processen forbundet med flytningen og istandsættelsen af boligen og kan med vores veluddannede servicemandskab, håndtere alt fra gulvafslibning og malerarbejde, til flytning, opbevaring, montering og rengøring.

Vi forenkler processen, og gør det lettere for dig som kunde at overskue projektet. Du slipper for at være i kontakt med flere forskellige virksomheder og undgår miskommunikation, forsinkelser og fejl i planlægningen.

Fordelene ved at vælge Nemovo som privatperson:

  • Slip for dialogen med flere forskelige virksomheder og risikoen for fejl i kommunikation, koordination og forsinkelser
  • Lad os flytte, opbevarer og transportere dit inbo, slibe, høvle og behandle dine gulve, male, spartle og tapetsere dine vægge og rengøre boligen så den skinner og er klar til nyt liv
  • Opnå altid den bedste pris, da vi som enestående serviceudbyder kan varetage alle typer opgaver vedrørende istandsættelsen og flytningen af din bolig.

Kontakt Nemovo

Overvejer du at få hjælp af nogle af Danmarks dygtigste fagfolk, så er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne – også selvom du ikke køber noget hos os.

Vores professionelle team består udelukkende af erfarne og pålidelige servicefolk, som med deres ekspertise kan varetage alle slags opgaver inden for vores 4 kerneområder.

  • Flytteservice og opbevaring til private
  • Gulvservice og gulvbelæning til private
  • Malerservice til private
  • Rengøringsservice til private

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.