Vores kunder siger Fremragende 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Maling af træværk

Maling af træværk er ikke noget, man bare kaster sig ud i. Det kræver de helt rigtige forudsætninger, hvis du ikke vil gøre skade på træværket. Hos Nemovo har vi 15 års erfaring, så vi kan garantere dig et uovertruffent resultat, når vi tager os af at male dit træværk.

Det er vigtigt, at maling af træværk bliver grebet rigtigt an, hvis du ønsker et professionelt og tilfredsstillende resultat. Foretages malerarbejdet ikke korrekt, kan det resultere i, at træværket rådner, fordi fugten ikke kan slippe ud.

Hos Nemovo har vi bred erfaring med maling af træværk, og vi garanterer et tilfredsstillende resultat, der indfrier dine forventninger. Uanset, om du skal have malet din træfacade, carport, hegn eller lignende, er vi klar til at tage os af opgaven.

Sådan maler vi dit træværk

I forbindelse med maling af træværk, er det vigtigt, at forarbejdet gøres grundigt. Vi anvender altid det rigtige udstyr, så du er sikker på, at arbejdet udføres professionelt og med et så godt resultat som muligt. 

Først og fremmest sikrer vi, at træværket er tørt nok til at blive malet. Hvis træet ikke er tørt, risikerer du, at det rådner eller får fugtskader, fordi fugten ikke kan trænge ud gennem malingen. Derfor sikrer vi altid, at der ikke er fugt i træet.

Før vi går i gang med maling af træværket, rengør vi overfladen. Hvis overfladen er meget beskidt eller fedtet, anvender vi grundrens til at rengøre den. Samtidig sliber vi gammel løs maling af, så den nye maling kan hæfte ordentligt.

Få et uforpligtende tilbud på maling af træværk

Ønsker du en pris på maling af træværk? Så er vi nødt til at vide lidt mere om opgaven. Alle vores opgaver starter derfor med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på omfanget af projektet. Når vi har alle de nødvendige informationer, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på maling af træværk.

Ring til os i dag på (+45) 44 44 00 44, kontakt@nemovo.dk eller via kontaktformularen, du finder her på siden. Vi holder til i København, men vi hjælper både private og erhvervskunder med maling af træværk på hele Sjælland.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.