Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

N

Skarpe priser

Vores priser er konkurrencedygtige og 9 ud af 10 takker ja til vores tilbud.

N

Hurtig udrykning

Vi har fast mandskab der rykker hurtigt ud på tungløftopgaver.

N

Vi er forsigtige

Vi passer på dine egendele og bolig som var det vores egen.

Særlig ekspertise i tungløft og flytning af klavere mv.

Er du i tvivl om du kan få dit klaver eller billardbord med når du flytter? Så er det Nemovo, du skal have fat i.

Vi har mange års erfaring med tungløft af store og værdifulde ting i private hjem. Vi bærer gerne dit antikke vitrineskab ned fra 5. sal og løfter det op på 6. sal et andet sted – vel at mærke uden at gøre skade på hverken skab, omgivelser eller personer.

Det kan være forbundet med både ulykker og skader at forsøge selv at løfte de tunge ting, du gerne vil have med ved din flytning.

Vi har både det rette materiel, den rette erfaring og de rette teknikker til at flytte:

  • Antikke møbler, fx store skabe og massive borde
  • Himmelsenge
  • Klaver og flygel
  • Lange bordplader
  • Arkivskabe og våbenskabe
  • Computere
  • Hårde hvidevarer
  • Værdifuld kunst/ malerier
  • og meget mere…

Derfor er der ingen grund til at skille noget i atomer for at få det med. Nemovo har mange års erfaring i at både løfte og transportere selv meget tunge ting på en sikker, forsvarlig og professionel måde.

Dit klaver og dine værdigenstande er i trygge og sikre hænder

Vi har altid fokus på høj sikkerhed, når vi arbejder, og tillægger ekstra opmærksomhed og tid til inventar, som kræver det. Det kan være dine særlig værdifulde genstande eller ting, som har en stor affektionsværdi for dig.

Du får alt tilbage i samme pæne stand som før flytningen, og vi garanterer tryg transport med omhu. Vi har en specialforsikring til særlige værdifulde genstande.

Lad os høre fra dig

Vi er kun interesserede i tilfredse kunder, og derfor tilrettelægges alle specielle opgaver med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Kontakt os og beskriv dine ønsker. Så kommer vi gerne med rådgivning og et uforpligtende tilbud på telefon 44 44 00 44 eller via mail kontakt@nemovo.dk.

Bliv ringet op inden for 24 timer

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Klaverflytning i København og Nordsjælland

Du kan trygt overlade flytning af klaver og tunge ejendele som eksempelvis antikke møbler og pengeskaber til os, da vi har mange års erfaring i flyttebranchen og dermed har helt styr på, hvad vi laver. Det er din garanti for nænsom og sikker håndtering af dine ejendele.

Du kan få et billigt tilbud på klaverflytning ved at udfylde vores kontaktformular og skrive angående tilbud på tunge løft. Så ringer vi dig op og giver dig et uforpligtende og gratis flyttetilbud på tunge løft, som for eksempel klaverflytning. Du er også velkommen til at ringe direkte, hvis du ønsker at høre en pris på klaverflytning direkte i telefonen. Du kan forvente svar på din henvendelse samme dag, da det er vigtigt at udvise effektivitet og interesse for opgaven lige fra start.

Hos Nemovo Flytteservice går vi efter at få 100% af vores kunder til at være tilfredse med det udførte job. Det afspejler sig af vores mange tilfredse kunder og fem-stjernede anmeldelser. Det spiller derfor ikke en rolle for kvaliteten af den flytning vi leverer, om det er en stor erhvervsflytning eller en klaverflytning, du skal have udført.

Flytning af klavere kræver stærke flyttefolk

Klaverer skal løftes og flyttes nænsomt for ikke at ingen kommer til skade. Hvis man ikke har erfaring med klaverflytning, er det heller ikke ualmindeligt, at klaveret skal stemmes efter at være blevet flyttet – oftest på grund af manglende forsigtighed under flytningen.

Når du vælger os til klavertransport og -flytning, er der ingen grund til bekymning. Vi har flyttet store og tunge klaverer og flygler med stor succes gennem mange år – uden at de har taget skade på hverken udseende eller lyd.

Skulle uheldet en dag være ude – ja, så er vi fuldt forsikerede.

Som kunde hos os bliver du altid mødt af rare flyttemænd med stærk fysik, nødvendigt udstyr som flytteseler samt overblik og koordinering. Vi står med andre ord klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis.

Få et uforpligtende tilbud på klaverflytning

Vi kører adskillige tungløftopgaver såsom klaverflytning på daglig basis. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud. 

9 ud af 10 takker ja til vores gode tilbud – vi ser frem til at høre fra dig!