Effektiv erhvervs- og kontorflytning

Hos Nemovo tilbyder vi professionel erhvervs- og kontorflytning. Vi gør flytningen nem og ubesværet for dig og din virksomhed hvad enten I skal flytte til en helt ny lokation eller har brug for hjælp til en intern flytning og omrokering af jeres kontorpladser..

Vi løfter alle opgaver uanset størrelse og flytter både for mindre virksomheder, større kontorer samt store offentlige og private virksomheder. Vi er fleksible og udarbejder løsninger, som passer til behovet i din virksomhed – også hvis I skal have klaret en intern flytning i løbet af få dage eller en weekend. Vi er klar til at rykke ud på næsten alle tider af døgnet.

Vi kan stå for det hele

  • Effektiv nedpakning i flyttekasser og adskillelse af møbler.
  • Selve den fysiske flytning fra A til B.
  • Tryg håndtering af særligt tunge og eller særligt værdifulde ting.
  • Udpakning og montering af møbler og arbejdsplader.
  • Midlertidig opbevaring af fx butiksinventar, udstillingsgenstande, møbler med mere i sikrede lagerfaciliteter.

Vi er klar til at processtyre hele flytningen, hvis du ønsker det, eller du kan vælge at plukke de ydelser ud, som du har brug for. Vi har hovedsæde i København, men vi tilbyder erhvervsflytning på hele Sjælland.

Hos Nemovo har vi alt nødvendigt udstyr til en sikker og præcis flytteproces: biler, lifter, ramper, flyttekasser, tæpper og en masse specialudstyr så flytningen bliver ukompliceret.

Hyr et fast mandskab

Hos os kan du også hyre et fast mandskab til at varetage interne opgaver i din virksomhed. Det kan være alle former for tunge løft, interne rokeringer i store kontormiljøer eller løbende opgaver med omrokering og ommøblering af jeres erhvervslokaler, kontorer, kantine, lager eller møderum.

Få et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at kontakte os for en snak eller et uforpligtende tilbud. Vi tilrettelægger alle flytninger ud fra dine præmisser og efter din tidsplan. Ring allerede i dag på 44 44 00 44 eller send os en mail på kontakt@nemovo.dk.

Bliv ringet op inden for 24 timer

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi i hvert fald ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikker.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)