Effektiv erhvervs- og kontorflytning

Hos Nemovo tilbyder vi professionel erhvervs- og kontorflytning. Vi gør flytningen nem og ubesværet for dig og din virksomhed hvad enten I skal flytte til en helt ny lokation eller har brug for hjælp til en intern flytning og omrokering af jeres kontorpladser..

Vi løfter alle opgaver uanset størrelse og flytter både for mindre virksomheder, større kontorer samt store offentlige og private virksomheder. Vi er fleksible og udarbejder løsninger, som passer til behovet i din virksomhed – også hvis I skal have klaret en intern flytning i løbet af få dage eller en weekend. Vi er klar til at rykke ud på næsten alle tider af døgnet.

Vi kan stå for det hele

  • Effektiv nedpakning i flyttekasser og adskillelse af møbler.
  • Selve den fysiske flytning fra A til B.
  • Tryg håndtering af særligt tunge og eller særligt værdifulde ting.
  • Udpakning og montering af møbler og arbejdsplader.
  • Midlertidig opbevaring af fx butiksinventar, udstillingsgenstande, møbler med mere i sikrede lagerfaciliteter.

Vi er klar til at processtyre hele flytningen, hvis du ønsker det, eller du kan vælge at plukke de ydelser ud, som du har brug for. Vi har hovedsæde i København, men vi tilbyder erhvervsflytning på hele Sjælland.

Hos Nemovo har vi alt nødvendigt udstyr til en sikker og præcis flytteproces: biler, lifter, ramper, flyttekasser, tæpper og en masse specialudstyr så flytningen bliver ukompliceret.

Hyr et fast mandskab

Hos os kan du også hyre et fast mandskab til at varetage interne opgaver i din virksomhed. Det kan være alle former for tunge løft, interne rokeringer i store kontormiljøer eller løbende opgaver med omrokering og ommøblering af jeres erhvervslokaler, kontorer, kantine, lager eller møderum.

Få et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at kontakte os for en snak eller et uforpligtende tilbud. Vi tilrettelægger alle flytninger ud fra dine præmisser og efter din tidsplan. Ring allerede i dag på 44 44 00 44 eller send os en mail på kontakt@nemovo.dk.

Bliv ringet op inden for 24 timer

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.