Professionel montering i din virksomhed

Vi klarer professionelt, sikkert og smidigt alle former for montering af inventar i forbindelse med en flytning, en intern rokering eller en fragtopgave.

En typisk opgave drejer sig om at genskabe et moderne kontor- eller virksomhedsmiljø i nye eller andre lokaliteter. Her samler vi møbler, installerer hæve/sænke arbejdsborde og monterer alle former for vægophæng (lamper, tavler, reoler, malerier, pengeskabe mv.).

Desuden har vi stor erfaring med montering af køkkenelementer, bordplader og skabe. Vi har en fast stab af erfarne køkkenfolk, som også kan fuge fliser og klinker super professionelt.

Få en bedre bundlinje med professionelle folk

Vi anbefaler altid at vælge en professionel løsning frem for at lade i forvejen travle medarbejdere klare omrokeringer og monteringer. Både af forsikringshensyn men også af hensyn til styrke, kompetencer og tidsforbrug. Professionelle flytte- og monteringsfolk arbejder yderst omkostningseffektivt og vil i den sidste ende være bedre for bundlinjen i din virksomhed.

Så lad Nemovo klare opgaven og få en professionel udført montering uden nogen halve løsninger. Vores dygtige folk har styrken og snilden til effektivt og med stor sikkerhed at udføre alle typer monteringsopgaver.

Montering både til erhverv og privatkunder

Vi monterer for alle typer erhverv. Det gælder både private virksomheder, institutioner eller offentlige kontorer og virksomheder.

Desuden tilbyder vi også udpakning og montering af møbler og inventar hos privatkunder, som vi flytter for.

Kontakt os og hør mere om vores monteringsservice

Hos Nemovo arbejder vi altid 100% ud fra dine anvisninger og ønsker. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores monteringsservice på telefon 44 44 00 44 eller via mail på kontakt@nemovo.dk.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.