Kunderne siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Få et tilbud på gulvafslibning i Brønshøj

Leder du efter et professionelt og kompetent gulvfirma, der tilbyder gulvafslibning i Brønshøj? Så er Nemovo det oplagte valg. Gennem flere end 10 år har vi hjulpet glade og tilfredse kunder med gulvafslibning i Brønshøj og omegn.

Trægulve trænger til en afslibning med tiden

Som tiden går, bliver dit trægulv slidt og trist at se på. Det går ud over hele det rum, trægulvet er placeret i. Der er dog heldigvis hjælp at hente. Når du får slebet dit trægulv, vil du opleve, at det i de fleste tilfælde bliver så godt som nyt. Faktisk vil det være svært at se, at det ikke er blevet lagt for nyligt.

Hos Nemovo hjælper vi hver dag kunder på Sjælland, herunder også Brønshøj, med at slibe deres trægulve, så de igen fremstår nye, flotte og pæne. Vores team er sammensat af dygtige fagfolk med en positiv indstilling til alle opgaver – selv dem, der kræver mere end blot en ganske almindelig gulvafslibning og efterbehandling.

Høj kundetilfredshed

Vi har den ekspertise og erfaring, det kræver, når dit gulv skal slibes. Vi har hjulpet flere tusinde kunder med gulvafslibning gennem tiden. Faktisk har vi endnu ikke oplevet, at en kunde har været utilfreds med det arbejde, vi har udført. Det er vi stolte af, for den gode kundeservice er dét, der danner hele rammen om vores forretning.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.

+2500 tilfredse kunder

... vi er stolte af hver og en!

3 års garanti på arbejdet

... fordi vi står leverer kvalitet!

15 års solid erfaring

... med sans for detaljerne!

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Vælg os, fordi du ønsker kompetent gulvservice i Brønshøj

Du skal vælge os fordi at, vi er det gulvfirma, der er mest kompetent til opgaven. Vi tager udelukkende opgaver ind, som vi ved, at vi kan udføre til perfektion. Du får ingen halvfærdige resultater, og vi rådgiver og vejleder dig gennem hele processen, så du får præcis dét resultat, du har drømt om. 

Det kan vi garantere dig, fordi vi ved, hvad vi laver. Vi markedsfører os ikke på prisen på gulvafslibning, men derimod vores kompetencer, rådgivning og en god oplevelse for dig, der er kunde hos os.

Når du giver os nøglerne til din bolig, er det, fordi du har tillid til, at vi kan håndtere opgaven til perfektion. Med tillid følger ansvar, og det ansvar lever vi op til. Dit gulv bliver behandlet med største forsigtighed, og vi tager alle nødvendige forholdsregler, så du får det bedst mulige resultat.

3 års garanti på gulvafslibning i Brønshøj

Uanset, om du skal have afhøvlet dit gulv for at rette op på ujævnheder og dybe ridser, før vi kan slibe det, eller om du blot skal have det slebet og efterbehandlet, kan du være sikker på, at vi går til opgaven med en positiv og professionel indstilling. Vi garanterer dig, at vi lever op til dine forventninger – og så får du endda hele 3 års garanti på det arbejde, vi har udført.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Brønshøj

Når du kontakter os eller udfylder vores kontaktformular, er det, fordi du ønsker en pris på gulvafslibning i Brønshøj. Intet gulv er ens, og derfor kan vi ikke give en definitiv pris, før vi har snakke sammen om dine ønsker, samt hvilken stand dit gulv er i på nuværende tidspunkt.

I forbindelse med den indledende samtale, spørger vi blandt andet ind til, hvilken type træ dit gulv er lavet af, hvilken efterbehandling det har fået, hvilken efterbehandling du ønsker, samt hvilken type gulv der er tale om. Alt det bruger vi til at udarbejde et konkret tilbud, som du efterfølgende kan forholde dig til.

Når du modtager et tilbud med en konkret pris på gulvafslibning af dit gulv i Brønshøj, er det gratis og helt uforpligtende. Du binder dig ikke til noget, og du kan altid takke nej, hvis vi mod forventning ikke kan indfri de drømme, du har til dit nye gulv.

Hvad koster gulvafslibning i Brønshøj?

Selvom vi ikke kan give en konkret pris på gulvafslibning af netop dit gulv, før vi har snakket sammen, kan du finde en oversigt over estimerede priser på gulvafslibning her. Det giver dig en indsigt i, hvilket prisleje du skal forvente.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke er de billigste i branchen. Det er ikke prisen, vi markedsfører os på, og det er helt med vilje. Vi mener selv, at vi er det mest kompetente gulvfirma i branchen, og det er kun muligt, hvis vi ikke forsøger at være de billigste. Når det er sagt, så er vores priser fornuftige for det stykke arbejde, vi udfører.

Vi værner om den gode kundeservice, og du får garanti på det arbejde, vi har udført. Vores kunder er glade og tilfredse, hvilket ses på vores gennemsnitlige score på Trustpilot. Den ligger på 5 ud af 5 stjerner, og det er vi enormt stolte af. Vi har ikke modtaget én negativ anmeldelse, hvilket placerer os blandt de absolut bedst bedømte gulvfirmaer i branchen.  

Samtidig bør du være klar over, at serviceniveau og slutresultat ofte afspejles i prisen. Den billigste løsning vil i mange tilfælde ende med at være den, der koster mest.

Sådan foregår processen

Når du skal have slebet dit trægulv, vil vi som det første, efter du har accepteret vores tilbud, aftale en dato og et tidspunkt for, hvornår vi kommer forbi og sliber dit gulv. Ofte tager det omkring to dage, men tidsrammen afhænger af, hvor stort et areal der skal slibes, ligesom den type efterbehandling, du vælger, også har en indflydelse.

I det indledende tilbud får du naturligvis at vide, hvor lang tid det vil tage. Vi overholder altid vores deadlines, og skulle der dukke uforudsete forhindringer på, får du det at vide, som den første.

Skal vi tage en snak om gulvafslibning i Brønshøj?

Kontakt os på telefon (+45) 44 44 40 44 eller send en mail på kontakt@nemovo.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, du finder her på siden. Efterfølgende tager vi en dialog om, hvilke ønsker du har for dit trægulv samt standen herpå, så vi kan udarbejde et konkret tilbud, som du kan forholde dig til. Vi ser frem til at høre fra dig!