Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Professionel afslibning af gulve på skønne Frederiksberg

Vi har mere end 20 års erfaring med gulvafslibning, og vi vægter kvalitet og god kundeservice højt. Med tiden vil der opstå tydelige brugsspor på dit gulv, og det vil blive slidt og kedeligt at se på. Vi er et professionelt gulvfirma med kunder på hele Sjælland, herunder naturligvis også Frederiksberg.

Når du vælger os, er du garanteret et professionelt resultat. Vi guider dig fra start til slut, så du hele tiden er ajour med, hvad der skal ske, og hvordan vi opnår det bedste resultat sammen. Vi går op i god kundeservice, hvilket afspejler sig i den feedback vi får – på Trustpilot har vi en score på 5 ud af 5 stjerner.

Det er et resultat, vi er stolte af, for den gode kundeservice er det centrale element, hele vores forretning er bygget op omkring. Gennem de 20 år, vi har været i branchen, har vi slebet flere hundrede gulve på Frederiksberg og omegn. Indtil videre har vi ikke fået én negativ tilbagemelding.

Derfor bør du vælge os til gulvafslibning på Frederiksberg

Vi går op i vores håndværk. Det er det, vi lever af, og det er det, vi er bedst til. Når du vælger os, er det, fordi du ønsker sublime resultater – uanset om dit gulv skal afhøvles, afslibes eller efterbehandles. Vi siger udelukkende ja til en opgave, fordi vi ved, at vi kan gøre en forskel, så du får dine ønsker for dit nye gulv opfyldt.  

Er der en opgave, vi mod forventning ikke kan klare, får du det at vide med det samme. Du vil aldrig opleve at blive efterladt med en afvisning. Hvis vi ikke kan imødekomme dine ønsker, rådgiver vi dig, i forhold til hvordan du kan opnå et resultat, der svarer til det, du har i tankerne.

Vi er blandt de bedst anmeldte gulvfirmaer, der tilbyder gulvafslibning på Frederiksberg. Med anerkendelse følger et stort ansvar, og derfor kan du være sikker på, at du hyrer en virksomhed, der vægter kvalitet højt, når du vælger os.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg

Når du henvender dig til os, får du et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan takke ja eller nej til. Uanset, hvad udfaldet bliver, får du kompetent rådgivning og en positiv medarbejder i røret. Ring til os på (+45) 44 44 40 44 eller send en mail via kontakt@nemovo.dk, så tager vi en dialog omkring dine ønsker.

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Professionel gulvafslibning på Frederiksberg

Vi tilbyder gulvservice på hele Sjælland, herunder også Frederiksberg. Når du vælger os som gulvfirma, får du et kompetent hold. Vores primære fokus er altid at levere det bedste resultat, herunder den gode service. Det kan du som kunde mærke gennem hele processen, så du kan føle dig tryg ved at vælge os til at gøre arbejdet.

Uanset, om du ønsker afslibning af trægulv, oliering af gulv, lakering af gulv, ludbehandling af gulv eller en anden form for gulvservice, leverer vi altid arbejde af højeste kvalitet. Dit gulv vil i de fleste tilfælde fremstå som nyt igen.

Vi møder både kunder og opgaver med en positv tilgang. Vi elsker nemlig det vi laver. De resultater vi lover, er dem vi leverer, så du får det gulv du drømmer om.

 

Gulvafslibning på Frederiksberg

Priser på gulvafslibning

Vores priser er de samme ligegyldig om du bor på Frederiksberg eller et andet sted på Sjælland. Intet gulv er helt ens, derfor skal vi altid se dit gulv inden vi kan give dig den eksakte pris.

Du kan finde en vejledende prisoversigt på gulvafslibning her. Vi giver dig en pris, når vi ved mere om præcis dit gulv. Der er nemlig mange faktorer, der er afgørende for den endelige pris.

Alle vores samarbejder begynder med en indledende dialog omkring den nuværende stand på dit trægulv. Når du kontakter os med henblik på gulvafslibning på Frederiksberg, spørger vi ind til, hvilken type træ dit gulv er lavet af, om det har en bestemt efterbehandling, samt dine ønsker til det endelige resultat. 

Alle disse informationer er vigtige for os, når vi skal udregne en samlet pris for gulvafslibning af dit trægulv på Frederiksberg. Én ting er dog sikker; du vil kunne finde priser, der er billigere end vores. Det ser vi ikke som en negativ ting, da vi går op i det arbejde, vi leverer, og kan garantere at du bliver tilfreds med vores arbejde. Det ville vi ikke kunne, hvis vi var de billigste.

Vi leverer altid et resultat vi er stolte af og som indfrier dine forventninger. Nemovo har altid fokus på kvaliteten, ligegyldig om det er i dialogen, processen eller resultatet.

I langt de fleste tilfælde vil du opleve, at kundeservice, effektivitet og kvalitet afspejler sig i prisen. Kvaliteteten af vores arbejde, forlænger levetiden af resultatet. Det gør dårlige produkter ikke, derfor vil vi ikke være de billigste. Det kan nemlig ikke betale sig i længden. Nemovo anbefaler altid at vælge et gulvfirma der er kompetent og kan levere de bedste resultater og den gode kundeservice. Det er den mest fornuftige løsning i længden, også for din økonomi. 

Vi kommer gerne forbi Frederiksberg, før vi giver et tilbud

Hvis ikke vi kan få svar på de spørgsmål, vi har, i den indledende dialog, kan der være behov for, at vi kommer forbi din adresse på Frederiksberg og ser dit gulv med egne øjne. Det kan være, at vi har svært ved at spore os ind på, hvilken stand dit gulv er i på nuværende tidspunkt.

Er der dybe ridser og ujævnheder i gulvet, vil en gulvafslibning i de fleste tilfælde ikke være nok – i stedet skal det først afhøvles, så vi er sikre på, at det bedste resultat, opnås. Det kan være vanskeligt at vurdere, før vi har set gulvet med egne øjne. 

Ved at besøge dig og se dit gulv, er det lettere for os at vurdere omfanget af opgaven, så vi er helt sikre på, at vi kan leve op til det, vi lover. Det er selvfølgelig op til dig, om du ønsker, at vi kommer på din adresse på Frederiksberg og ser dit trægulv, men i nogle tilfælde er det nødvendigt, så vi kan fornemme, hvordan vi opnår de absolut bedste resultater. 

Sublim kundeservice og flotte resultater

Der er mange gulvfirmaer om buddet, når du skal have slebet dit gulv på Frederiksberg. Det er dog de færreste, der har fået lige så gode tilbagemeldinger som os. Vi er blandt de bedste bedømte gulvfirmaer i hele landet, og det skyldes, at vi har en positiv tilgang til vores kunder såvel som de opgaver, vi udfører. 

Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger på Trustpilot – og faktisk har vi heller ikke oplevet, at en kunde har klaget over vores service, hverken på telefon eller mail. Når du er kunde hos os, er det essentielt, at vi kan se hinanden i øjnene, før, under og efter, vi har slebet dit gulv.

Derfor tilbyder vi også 3 års garanti, når vi er færdige med gulvafslibning på Frederiksberg og resten af Sjælland. Vi er sikre på, at vi kan levere et professionelt resultat, og vi er også sikre på, at det vil holde i mange år.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.