Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Professionel afslibning af gulve på skønne Frederiksberg

Vi har mere end 20 års erfaring med gulvafslibning, og vi vægter kvalitet og god kundeservice højt. Med tiden vil der opstå tydelige brugsspor på dit gulv, og det vil blive slidt og kedeligt at se på. Vi er et professionelt gulvfirma med kunder på hele Sjælland, herunder naturligvis også Frederiksberg.Når du vælger os, er du garanteret et professionelt resultat. Vi guider dig fra start til slut, så du hele tiden er ajour med, hvad der skal ske, og hvordan vi opnår det bedste resultat sammen. Vi går op i god kundeservice, hvilket afspejler sig i den feedback vi får – på Trustpilot har vi en score på 5 ud af 5 stjerner.Det er et resultat, vi er stolte af, for den gode kundeservice er det centrale element, hele vores forretning er bygget op omkring. Gennem de 20 år, vi har været i branchen, har vi slebet flere hundrede gulve i Frederiksberg og omegn. Indtil videre har vi ikke fået én negativ tilbagemelding.

Derfor bør du vælge os til gulvafslibning på Frederiksberg

Vi går op i vores håndværk. Det er det, vi lever af, og det er det, vi er bedst til. Når du vælger os, er det, fordi du ønsker sublime resultater – uanset om dit gulv skal afhøvles, afslibes eller efterbehandles. Vi siger udelukkende ja til en opgave, fordi vi ved, at vi kan gøre en forskel, så du får dine ønsker for dit nye gulv opfyldt.  

Er der en opgave, vi mod forventning ikke kan klare, får du det at vide med det samme. Du vil dog aldrig opleve at blive efterladt med en afvisning. Selvom vi ikke kan imødekomme dine ønsker, rådgiver vi dig, i forhold til hvordan du kan opnå et resultat, der svarer til det, du har i tankerne.

Vi er blandt de bedst anmeldte gulvfirmaer, der tilbyder gulvafslibning på Frederiksberg. Med anerkendelse følger et stort ansvar, og derfor kan du være sikker på, at du hyrer en virksomhed, der vægter kvalitet højt, når du vælger os.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg

Når du henvender dig til os, får du et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan takke ja eller nej til. Uanset, hvad udfaldet bliver, får du kompetent rådgivning og en positiv medarbejder i røret. Ring til os på (+45) 44 44 40 44 eller send en mail via kontakt@nemovo.dk, så tager vi en dialog omkring dine ønsker.

Priseksempler

Vi er hverken de billigste eller dyreste på markedet. Til gengæld garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 6.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Professionel gulvafslibning på Frederiksberg

Vi tilbyder gulvservice på hele Sjælland, herunder også Frederiksberg. Når du vælger os som gulvfirma, får du et kompetent hold, hvis primære fokus er den gode service. Det afspejler sig i alt fra kundekontakt til det endelige resultat.Uanset, om du ønsker afslibning af trægulv, oliering af gulv, lakering af gulv, ludbehandling af gulv eller en anden form for gulvservice, så kan du være sikker på, at vi altid lever op til dét, vi har aftalt. Dit gulv bliver så godt som nyt, og i de fleste tilfælde vil du ikke kunne se, at det ikke er blevet lagt for nyligt.Som kunde hos os bliver du smilende medarbejdere, der har en positiv tilgang til dig som kunde, såvel som de opgaver, vi udfører for dig. Vi elsker det, vi laver, og vi sørger altid for, at de resultater, vi har lovet dig, bliver opfyldt, så du får det gulv, du drømmer om.Gulvafslibning på Frederiksberg

Priser på gulvafslibning

Ligegyldigt, om du bor på Frederiksberg eller et andet sted på Sjælland, vil prisen være den samme for gulvafslibning. Vi kan ikke give et klart svar på, hvad det vil koste at slibe dit gulv, da intet gulv er ens.Du kan finde en vejledende prisoversigt på gulvafslibning her, men vi kan ikke give dig en definitiv pris. Før vi kan det, er vi nødt til at vide mere om netop dit gulv, da der er mange faktorer, som er medvirkende til at fastsætte prisen.Derfor starter alle vores samarbejder med en indledende dialog omkring den nuværende stand på dit trægulv. Når du kontakter os med henblik på gulvafslibning på Frederiksberg, spørger vi ind til, hvilken type træ dit gulv er lavet af, om det har en bestemt efterbehandling, samt hvilke ønsker du har til det endelige resultat.Alle disse informationer er vigtige for os, når vi skal udregne en samlet pris for gulvafslibning af dit trægulv på Frederiksberg. Én ting er dog sikker; du vil kunne finde priser, der er billigere end vores. Det ser vi ikke som en negativ ting, da vi går op i det arbejde, vi leverer, og kan garantere at du bliver tilfreds med vores arbejde. Det ville vi ikke kunne, hvis vi var de billigste.Vi leverer udelukkende resultater, som vi er stolte af, og som indfrier de forventninger, du har som kunde. Samtidig er det værd at overveje, om du egentlig har lyst til at vælge det gulvfirma, der tilbyder den billigste pris?I langt de fleste tilfælde vil du opleve, at kundeservice, effektivitet og kvalitet afspejler sig i prisen, så selvom du betaler en lav pris her og nu, kan det ende med at blive den dyreste løsning. I stedet bør du vælge et kompetent gulvfirma, der markedsfører sig på høj kvalitet og en fantastisk kundeservice. Det gør vi, fordi vi ved, at det er dét, der i sidste ende er den bedste (og billigste) løsning.

Vi kommer gerne forbi Frederiksberg, før vi giver et tilbud

Hvis ikke vi kan få svar på de spørgsmål, vi har, i den indledende dialog, kan der være behov for, at vi kommer forbi din adresse på Frederiksberg og ser dit gulv med egne øjne. Det kan være, at vi har svært ved at spore os ind på, hvilken stand dit gulv er i på nuværende tidspunkt.Er der dybe ridser og ujævnheder i gulvet, vil en gulvafslibning i de fleste tilfælde ikke være nok – i stedet skal det først afhøvles, så vi er sikre på, at det bedste resultat, opnås. Det kan være vanskeligt at vurdere, før vi har set gulvet med egne øjne.Ved at besøge dig og se dit gulv, er det lettere for os at vurdere omfanget af opgaven, så vi er helt sikre på, at vi kan leve op til det, vi lover. Det er selvfølgelig op til dig, om du ønsker, at vi kommer på din adresse på Frederiksberg og ser dit trægulv, men i nogle tilfælde er det nødvendigt, så vi kan fornemme, hvordan vi opnår de absolut bedste resultater.

Sublim kundeservice og flotte resultater

Der er mange gulvfirmaer om buddet, når du skal have slebet dit gulv på Frederiksberg. Det er dog de færreste, der har fået lige så gode tilbagemeldinger som os. Vi er blandt de bedste bedømte gulvfirmaer i hele landet, og det skyldes, at vi har en positiv tilgang til vores kunder såvel som de opgaver, vi udfører.Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger på Trustpilot – og faktisk har vi heller ikke oplevet, at en kunde har klaget over vores service, hverken på telefon eller mail. Når du er kunde hos os, er det essentielt, at vi kan se hinanden i øjnene, før, under og efter, vi har slebet dit gulv.Derfor tilbyder vi også 3 års garanti, når vi er færdige med gulvafslibning på Frederiksberg og resten af Sjælland. Vi er sikre på, at vi kan levere et professionelt resultat, og vi er også sikre på, at det vil holde i mange år.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af behandling.

Hos Nemovo rådgiver dig til den løsning, der passer bedst til stilen i boligen eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for gulvtypen og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel betjening og håndværk udført i topklasse.

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikker.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)