Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Vi har 20 års erfaring med gulvafslibning, og vi lover, at dit gulv bliver så godt som nyt, når vi er færdige

Dit trægulv vil med tiden falme og blive kedeligt. Det smitter af på rummet, hvori det er placeret, og derfor vil det sommetider være nødvendigt at få dem slebet. Hos Nemovo varetager vi alt fra gulvafhøvling og gulvafslibning til efterbehandling. Vi er eksperter på området, og vi lever af at levere resultater i absolut verdensklasse.

Vi er ikke de billigste på markedet, men vi er blandt de bedste. Det er ikke noget, vi bare påstår. Vores Trustpilot-profil består udelukkende af 5-stjernede anmeldelser fra tilfredse kunder, der har oplevet enestående resultater på baggrund af det arbejde, vi har udført.De gode anmeldelser er ikke noget, vi tager for givet. Det er noget, vi kæmper hårdt for. Derfor møder du altid en smilende, kompetent og rådgivende medarbejder, der går op i sit håndværk, når du hyrer os. Vi værner om den gode kundeoplevelse, og vi tager udelukkende opgaver ind, som vi er overbevist om, at vi kan udføre til perfektion.

Skal vi hjælpe dig med afslibning af trægulve i Gentofte?

Hver dag hjælper vi kunder på hele Sjælland, herunder Gentofte, med at få frisket deres gulve op, så de bliver så gode som nye. Det gør vi, fordi det er det, vi er bedst til – og fordi vi elsker at gøre en forskel for vores kunder.

Der er intet, der kan måle sig med den tilfredsstillelse det giver, når dit gulv er nyslebet og har fået efterbehandling. Hele rummet oser af atmosfære, og dét er noget, der kan mærkes. Derfor gør vi os umage, så vi altid kan garantere, at du får præcis det resultat, du har drømt om.

Når du kontakter os, er det med henblik på at få dine ønsker opfyldt. Det er vi bevidste om, og vi sørger for at vejlede dig gennem hele processen, så du føler dig i trygge hænder. Det er dit gulv, dit hjem og dine behov, vi skal opfylde, det tager vi seriøst.

Ring til os på (+45) 44 44 40 44 eller send en mail på kontakt@nemovo.dk, så tager vi en snak omkring dine ønsker og behov. Efterfølgende udarbejder vi et gratis og helt uforpligtende tilbud som du kan forholde dig til.

I nogle tilfælde skal vi se gulvet først

Hvis vi har svært ved at vurdere opgavens omfang gennem en telefonsamtale eller over mail, tilbyder vi altid at komme og se dit gulv med egne øjne, før vi giver et tilbud. Det hjælper os med bedre at kunne estimere, hvordan vi opnår det absolut bedste resultat.

Samtidig er det en tryghed for dig som kunde, fordi du kan vide dig sikker på, at vi forstår, præcis hvilket resultat du har i tankerne for dit nye gulv. Det er ikke altid, det er nødvendigt, at vi kommer forbi Gentofte og ser dit gulv med egne øjne, men vurderer vi, at det vil give mening, foreslår vi det altid – og det er naturligvi helt uforpligtende og gratis, også selvom du vælger ikke at acceptere vores tilbud.

Priseksempler

Vi er hverken de billigste eller dyreste på markedet. Til gengæld garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 6.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Nemovos totalkoncept er skabt for boligselskaberne

Velkommen hos Nemovo – Kompromisløs kvalitet og en service ud over det sædvanlige. Hos os tilbyder vi en samlet totalløsning af flytning og istandsættelse af jeres boliger.

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste.

Vi er specialiserede indenfor hver af de områder vi tilbyder. Derfor kan du få et samlet tilbud på hele opgaven, hvor du kan stole på både pris og resultat.

Vi har samlet flytteservice, gulvservice, malerservice, tømrerservice og rengøring under samme tag

Vi har brugt mange år på at specialisere os i at varetage alle typer opgaver, som vedrører flytning og istandsættelse. Den erfaring er med til at gøre dig tryg ved at overlade flytning og istandsættelse af din bolig til os.

Vi håndterer hele processen. Vores veluddannede service mandsskab håndterer alt fra gulvafslibning, malerarbejde, flytning, opbevaring, montering og rengøring. Det eneste du skal gøre er at give os dine nøgler.

Vi søger for et enkelt forløb, så du ikke skal bruge energi på at overskue og overvåge projektet.

Du slipper for miskommunikation, forsinkelser og fejl i planlægningen, som ofte sker når forskellige virksomheder skal samarbejde.

Det kan næsten ikke blive nemmere end at vælge Nemovo.

Fordelene ved at vælge Nemovo som boligselskab:

 • Slip for dialogen med flere forskellige virksomheder og risikoen for fejl i kommunikation, koordination og forsinkelser
 • Lad os flytte, opbevare og transportere jeres indbo. Vi vil slibe, høvle og behandle jeres gulve. Male, spartle og tapetsere jeres vægge og rengøre kontoret så det skinner og er klar til nyt liv.
 • Opnå altid den bedste pris, da vi som enestående serviceudbyder kan varetage alle typer opgaver vedrørende istandsættelse og flytning af jeres boliger.

Kontakt Nemovo

Overvejer i at få hjælp af nogle af Danmarks dygtigste fagfolk, så er i velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne – også selvom i ikke køber noget hos os.

Vores professionelle team består udelukkende af erfarne og pålidelige servicefolk, som med deres ekspertise kan varetage alle slags opgaver inden for vores 5 kerneområder.

 • Flytteservice og opbevaring til erhverv
 • Gulvservice og gulvbelægning til erhverv
 • Tømrer og handymanservice for erhverv
 • Malerservice til erhverv
 • Rengøringsservice til erhverv

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

De mest kompetente til gulvafslibning i Gentofte

 

Vores kunder er primært bosiddende i Hovedstadsområdet, men vi har ofte kunder i Gentofte. Når du vælger Nemovo til gulvafslibning i København eller i Gentofte, er det, fordi du ønsker, at dit gulv kommer til at se ud, som da det lige var blevet lagt.

Vi har mere end 20 års erfaring med gulvafslibning, og vi giver 3 års garanti, når du får slebet og efterbehandlet dit gulv gennem os. Samtidig rådgiver vi dig til, hvordan du behandler det efterfølgende, så resultatet varer i længst mulig tid.

Når du er kunde hos os, er det dig og dine behov, der er i centrum. Vi værner om den gode kundeservice. Faktisk er det dén, der danner hele grundlaget for vores forretning, og vores anmeldelser på Trustpilot vidner om, at vi gør det rigtige, for vi har endnu ikke modtaget én negativ anmeldelse.

Faktisk er alle de tilbagemeldinger, vi har fået, på 5 stjerner, hvilket er det absolut højeste, man kan give. Det er vi enormt stolte af, for det præcis det, vi sigter efter.

Fra indledende samtale til nyslebet gulv

Når du kontakter os ved at udfylde kontaktformularen, du finder her på siden, sende os en mail eller ringe til os, tager vi en indledende dialog omkring dit gulv. Vi spørger ind til, hvordan standen er på nuværende tidspunkt, hvor mange brugsspor der er, om der er tydelige og dybe ridser i gulvet, om det er ujævnt, og hvilken træsort det er lavet af.

Informationerne bruger vi til at udarbejde et konkret tilbud, som du efterfølgende modtager. Vælger du at acceptere tilbuddet, aftaler vi en dato og et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi og slibe det.

På selve dagen får du besøg af en af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Han eller hun har altid det nødvendige udstyr med, og går efterfølgende i gang med det samme. Det er vigtigt, at du har fjernet alt inventar fra det rum, hvori gulvet, der skal slibes, er placeret. 

Det tager typisk én dag, når gulvet skal slibes, men hvis der er tale om et større areal, kan du opleve, at det tager længere tid. Du får altid besked om, hvor lang tid det vil tage at slibe dit gulv, i det tilbud, du modtager.

Når gulvet er slebet, skal det efterbehandles. Vi tilbyder både oliering af gulv, ludbehandling af gulv, lakering af gulv og stort set alle andre efterbehandlinger, der findes. Det er helt op til dig, hvilken du vælger, men hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning, rådgiver og vejleder vi dig, så du er rustet til at træffe den helt rigtige beslutning.

Typisk tager det mellem 1-2 dage, når dit gulv skal efterbehandles. Tidshorisonten afhænger af, hvilken type efterbehandling du vælger, da nogle kræver flere behandlinger end andre. Det bliver du ligeledes oplyst om i det indledende tilbud, du modtager.

Når vi er færdige med gulvafslibning på din adresse i Gentofte, rådgiver vi dig i, hvordan du bedst passer på dit gulv, så vores arbejde holder i så lang tid som muligt – og så får du endda 3 års garanti på vores gulvservice.

Få et gratis tilbud på gulvafslibning i Gentofte

Ring til os på (+45) 44 44 00 44 eller send en mail på kontakt@nemovo.dk. Du kan også udfylde den kontaktformular, du finder her på siden. Når vi modtager din henvendelser, tager vi en snak omkring dine ønsker og behov.

Før vi kan give dig en pris på gulvafslibning i Gentofte, er det nødvendigt, at vi taler sammen, så vi ved, hvad det vil kræve at opnå det resultat, du drømmer om. Det er vigtigt for os, at vi kender alle detaljerne, så vi kan sikre os, at der ikke kommer uforudsete udgifter, fordi opgaven viser sig at være mere krævende end først antaget. 

Det er gratis og helt og aldeles uforpligtende at få et tilbud på gulvafslibning i Gentofte. Hvis vi mod forventning ikke kan leve op til dine forventninger, kan du altid takke nej til vores tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af behandling.

Hos Nemovo rådgiver dig til den løsning, der passer bedst til stilen i boligen eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for gulvtypen og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel betjening og håndværk udført i topklasse.

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikker.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)