Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Den bedste lokale gulvafslibning du finder i Glostrup

Dit gulv vil med tiden komme til at se slidt og trist ud, og det samlede indtryk af din bolig kan fremstå kedeligt. Med professionel assistance fra et kompetent gulvfirma i Glostrup, kan du få dine gulve til at se ud som nye.

Når du vælger Nemovo, får du en professionel gulvafslibning og kompetent vejledning undervejs. Vi vægter kvalitet og kundetilfredshed højest, hvilket tydeligt fremgår af vores Trustpilot-score på 5/5. Det er vi enormt stolte af, for det er dét, hele essensen af vores forretning er bygget op omkring – glade kunder, der er mere end bare tilfredse med den service, vi leverer.

Vi har gennem de 20 år, vi har eksisteret, slebet flere tusinde trægulve i Glostrup og resten af Sjælland, så du kan være sikker på, at vi ved, hvordan man puster liv i et gammelt trægulv, der har set bedre dage.

Skal vi give et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Glostrup?

Vi giver hellere end gerne et gratis og helt og aldeles uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Glostrup. Ring til os på (+45) 44 44 40 44 eller kontakt os via mail på kontakt@nemovo.dk. Så tager vi en dialog om, hvilke ønsker du har til dit trægulv, samt hvilken stand det er i på nuværende tidspunkt.

Når vi har fået en forståelse af omfanget på opgaven, udarbejder vi et specifikt tilbud, som du efterfølgende kan forholde dig til. Det er helt uforpligtende!

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Kompetent og professionel gulvafslibning i Glostrup

Hos Nemovo tilbyder vi gulvservice og gulvafslibning i hele København, herunder Glostrup. Vores mål er at udføre den absolut bedste service på markedet, hvilket afspejler sig i de resultater, vi leverer. Vi skaber flotte resultater for vores kunder – uanset, om det drejer sig om afslibning af trægulv, lakering af gulv, oliering af gulv, ludbehandling af gulv, eller hvad du end må have af ønsker for dit nye gulv.

En positiv tilgang til både vores opgaver, såvel som kunder, er med til at differentiere os og sikre sublime resultater. Vi er glade og smilende, også når opgaverne kræver mere end bare en gulvafslibning.

Hvorfor vælge os til gulvafslibning i Glostrup?

Du bør vælge os, fordi vi går op i dét, vi laver. Vi ved, at vi er blandt de bedste til gulvafslibning og efterbehandling. Når vi takker ja til en opgave, er det fordi, vi er sikre på, at vi kan gøre en forskel, så gulvet kommer til at se ud, som da det lige var blevet lagt.

Vurderer vi, at det ikke er muligt for os at skabe de resultater, du ønsker, er vi ærlige omkring det – men bare rolig, vi lader dig aldrig i stikken. Kan vi ikke klare opgaven, rådgiver vi dig i forhold til, hvordan du kan opnå et lignende resultat, der matcher dine ønsker.

Samtidig tager vi naturligvis højde for, at dit gulv ikke er som alle andre, og du kan være sikker på, at vi behandler det med største respekt, ligegyldigt om der er tale om sildebensparket eller et plankegulv. Intet gulv er ens, og derfor giver vi aldrig en endelig pris på gulvafslibning, før vi har snakket om lige netop dine behov.

Hvad koster gulvafslibning?

Uanset, om du holder til i Glostrup eller et andet sted på Sjælland, er prisen den samme. Det er umuligt for os at give et definitivt svar på, hvad du skal betale for at få slebet lige netop dit gulv, da det afhænger af en lang række faktorer.

Vi kan godt give et estimat på, hvad det cirka vil komme til at koste, men vi er nødt til at have en detaljeret beskrivelse af dit trægulv, før vi kan give give dig et fast tilbud. Du kan læse mere om vores priser på gulvafslibning her.

Derfor vil processen altid starte med, at du kontakter os via e-mail, kontaktformular eller telefon. Når vi modtager din henvendelse, tager vi efterfølgende en samtale, hvor vi blandt andet spørger ind til typen af dit trægulv, hvilken efterbehandling det har, og hvordan du ønsker, at det kommer til at se ud, når vi er færdige med behandlingen.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke er det billigste gulvfirma i branchen. Vi har aldrig gået efter at konkurrere på pris, da vi hellere vil levere et produkt, der holder, og som vi kan være stolte af.

Effektivitet, kundeservice og kvalitet afspejler sig i prisen. Derfor har vi en høj faglig stolthed der sikrer den gode og effektive oplevelse og det kvalitetssikre resultat. Det kan nemlig bedre betale sig i længden at vælge et godt produkt fremfor det billigste.

Vi kommer gerne forbi og ser gulvet, før vi giver et tilbud

Er der noget, vi er i tvivl om, kommer vi hellere end gerne ud på din adresse i Glostrup, så vi kan se dit gulv med egne øjne. Et besøg gør det lettere for os at vurdere opgavens omfang, så du er sikker på, at vi forstår præcis, hvad du mener.

Det er naturligvis helt op til dig, om du ønsker, at vi kommer ud og besøger dig, men i visse tilfælde er det praktisk, da vi bedre kan fornemme, hvad der skal til, for at få dit trægulv til at se nyt og indbydende ud.

Vi er blandt de bedste bedømte i branchen

Der er flere gulvfirmaer, der tilbyder gulvafslibning i Glostrup og omegn, men det er de færreste, der har lige så godt anmeldelser som os. Faktisk er vi blandt de absolut bedst bedømte gulvfirmaer i branchen.

Vi har endnu ikke fået én negativ tilbagemelding, hverken over mail, telefon eller på Trustpilot. Det skyldes, at vi vil kunne se vores kunder i øjnene både før, under og efter, vores arbejde er udført.

Af samme årsag får du 3 års garanti på dit nye trægulv, når du er kunde hos os, ligegyldigt om det er blevet slebet eller efterbehandlet. Vi garanterer, at du får et professionelt resultat, der holder i lang tid.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.