Professionel montering i din virksomhed

Vi klarer professionelt, sikkert og smidigt alle former for montering af inventar i forbindelse med en flytning, en intern rokering eller en fragtopgave.

En typisk opgave drejer sig om at genskabe et moderne kontor- eller virksomhedsmiljø i nye eller andre lokaliteter. Her samler vi møbler, installerer hæve/sænke arbejdsborde og monterer alle former for vægophæng (lamper, tavler, reoler, malerier, pengeskabe mv.).

Desuden har vi stor erfaring med montering af køkkenelementer, bordplader og skabe. Vi har en fast stab af erfarne køkkenfolk, som også kan fuge fliser og klinker super professionelt.

Få en bedre bundlinje med professionelle folk

Vi anbefaler altid at vælge en professionel løsning frem for at lade i forvejen travle medarbejdere klare omrokeringer og monteringer. Både af forsikringshensyn men også af hensyn til styrke, kompetencer og tidsforbrug. Professionelle flytte- og monteringsfolk arbejder yderst omkostningseffektivt og vil i den sidste ende være bedre for bundlinjen i din virksomhed.

Så lad Nemovo klare opgaven og få en professionel udført montering uden nogen halve løsninger. Vores dygtige folk har styrken og snilden til effektivt og med stor sikkerhed udføre alle typer monteringsopgaver.

Montering både til erhverv og privatkunder

Vi monterer for alle typer erhverv. Det gælder både private virksomheder, institutioner eller offentlige kontorer og virksomheder.

Desuden tilbyder vi også udpakning og montering af møbler og inventar hos privatkunder, som vi flytter for.

Kontant os og hør mere om vores monteringsservice

Hos Nemovo arbejder vi altid 100% ud fra dine anvisninger og ønsker. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os og gøre mere om vores monteringsservice på telefon 44 44 00 44 eller via mail på kontakt@nemovo.dk.

Bliv ringet op inden for 24 timer

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi i hvert fald ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikker.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)