Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Gulvfirma specialiseret i gulvafslibning og efterbehandling af trægulve

Hos Nemovo er dit hjem og dine trægulve i trygge hænder. Vores team er nøje udvalgt blandt specialister i branchen.

Vælg altid et professionelt gulvfirma

 • Unikt kvalitetsarbejde
 • En aftale er (altid) en aftale
 • Vi sætter dig i centrum
 • Respekt for dit hjem
 • Branchens bedste gulvmænd

Gulvafslibning og efterbehandling

Gulvafslibning

En gulvafslibning laves ofte i stedet for at få lagt et nyt gulv, da en gulvafslibning givet gulvet et nyt liv.

Læs mere her →

Gulvlakering

Gulvlakering giver lang holdbarhed, samtidig med, at du et mere eksklusivt udseende på dit gulv.

Læs mere her →

Ludbehandling

Den store trend er en flot hvidpigmentering, der giver gulvet en flot hvid overflade.

Læs mere her →

Oliebehandling

Oliebehandling giver et stærkt og smudsafvisende gulv, der kan holde i mange år frem.

Læs mere her →

Uanset om der er tale om en gulvservice i et køkken eller en kontorbygning, kan vi tilbyde en professionel gulvservice, vejledning og et godt resultat. Hos Nemovo er det vigtigste at overholde alle aftaler, og levere kvalitetsprodukter til tiden og til den rette pris.

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Valbys gulvfirma

Nemovo er et professionelt, kompetent og pålideligt gulvfirma. Vi hjælper hver dag glade og tilfredse kunder med gulvafslibning i Valby & København.

Med tiden vil dit trægulv få brugsspor, ridser og miste sin glans. Det bliver kedeligt at se på, og hele rummet, det er placeret i, vil falme. Løsningen er en gulvafslibning, der kan få dit gulv til at se ud, som da det lige var blevet lagt.

Hos Nemovo er vi et specialiseret gulvfirma, der hjælper Valby og resten af Sjælland med gulvafslibning og efterbehandling. Uanset, om du ønsker lakering af gulv, oliering af gulv, ludbehandling af gulv eller en anden form for efterbehandling, så kan vi hjælpe dig med at opnå et fantastisk resultat.

Vi har mere end 20 års erfaring, hvilket har givet os de nødvendige kompetencer, der gør det muligt for os altid at indfri vores kunders ønsker. Når du vælger os som gulvfirma i Valby, er det, fordi du ønsker sublime resultater, uovertruffen kundeservice og god behandling.

Undervejs får du rådgivning og vejledning, så du hele tiden føler, at du er i trygge hænder. Det er hele essensen af vores forretning, og det er det, der adskiller os fra konkurrenterne. Vores team består af glade og smilende medarbejdere, der har en positiv indstilling.

Gulvfirma i Valby

Blandt de bedst bedømte gulvfirmaer i Valby

At vi går op i kundeservice afspejles i alt det, vi foretager os. Slår du Nemovo ApS op på Trustpilot, vil du se, at vi udelukkende har fået 5-stjernede anmeldelser fra kunder, der er mere end bare tilfredse med den service, vi yder. Det er vi stolte af, og det vidner om, at vores fokus er det helt rigtige sted.

Samtidig følger der et stort ansvar med at være blandt de bedst bedømte gulvfirmaer i København – og det er ikke noget, vi er kommet sovende til. Vi gør alt, hvad vi kan, for at dine ønsker til dit nye trægulv er indfriet, når vi er færdige med opgaven.

Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og alle de medarbejdere, der er på vores team, er nøje udvalgt, så vi er sikre på, at du som kunde får den absolut bedste service på markedet. Alle er professionelle, kompetente og har en positiv indstilling til alle opgaver – også dem, der kræver mere end blot en gulvafslibning og efterbehandling.

Du får 3 års garanti, når du vælger os som gulvfirma

Uanset, hvilken type gulv du har, og hvor slidt det er, er vi sikre på, at vi kan friske det op, så det igen bliver så godt som nyt. Samtidig får alle kunder garanti på det arbejde, vi har udført, så du kan være sikker på, at det holder i lang tid. Garantien gælder i 3 år fra den dato, vi udfører arbejdet.

Ud over garantien får du kyndig vejledning i forhold til, hvordan du vedligeholder dit trægulv, så det holder så længe som muligt. Er der noget, du er i tvivl om, svarer vi hellere end gerne på dine spørgsmål, så du føler dig tryg ved at hyre os som gulvfirma i Valby.

Valbys gulvfirma Nemovo ApS

Lad os tage en snak om dine ønsker

Når du kontakter os, er det med henblik på at få frisket dit slidte trægulv op. Intet gulv er ens, og derfor starter alle vores opgaver med en indledende dialog, hvor vi spørger ind til dine ønsker for dit gulv. Hvis der er noget, vi ikke kan få svar på over telefonen, kommer vi gerne forbi din adresse i Valby og ser gulvet med egne øjne.

Ved at se gulvet med egne øjne, før vi giver et tilbud, er det lettere for os at finde frem til den løsning, der giver de bedste resultater. Er der eksempelvis dybe ridser eller andre ujævnheder i gulvet, kan det i visse tilfælde være nødvendigt, at gulvet bliver afhøvlet, før vi kan slibe det.

Er det tilfældet, kræver opgaven mere end en almindelig gulvafslibning i Valby, og det skal du naturligvis have besked om, før du modtager et tilbud. Vi garanterer, at der ikke dukker uforudsete udgifter op, når først du har modtaget et tilbud fra os. Det er en garanti, vi giver dig.

Sådan foregår processen, når du vælger os som gulvfirma i Valby

Accepterer du det tilbud, vi har udarbejdet til dig, aftaler vi med det samme, hvornår vi skal komme forbi og slibe dit gulv. Tidsrammen for opgaven vil fremgå af tilbuddet, men typisk skal du forvente, at det tager omkring to dage, før vi er færdige.

Tager det længere tid, end forventet, får du ingen ekstra regning fra os – dét, der fremgår af tilbuddet, er det, du skal betale. Dog er det vigtigt at understrege, at du selv står for at skulle tømme det lokale, gulvet befinder sig i, før vi ankommer. På den måde tager det kortest tid for os at komme i mål med opgaven.

Tidsrammen defineres også ud fra, hvilken form for efterbehandling du vælger. Nogle efterbehandlinger tager længere tid end andre, da de skal behandles over flere omgange. Det fremgår ligeledes af tilbuddet.

Vi overholder altid de deadlines, vi har aftalt, men skulle uforudsete hændelser komme i vejen, får du altid besked herom i god tid, så vi kan finde en ny dato for, hvornår arbejdet kan udføres.

Hvad koster det at hyre et gulvfirma i Valby?

Prisen for at hyre et gulvfirma i Valby er den samme, som når du hyrer et gulvfirma i andre dele af Hovedstadsområdet. Vi kan dog ikke give en definitiv pris på, hvad det vil koste at slibe og behandle lige netop dit gulv, før vi har fået et indblik i omfanget af opgaven.

Ingen gulve er ens, og derfor vil prisen ligeledes variere. Du kan se eksempler over priser på gulvafslibning her, så du har en nogenlunde fornemmelse af, hvad du skal forvente at give. Vi er ikke de billigste i branchen, men vi er blandt de bedste.

Vi anbefaler, at du går en stor bue udenom de billigste gulvfirmaer i Valby, da prisen ofte indikerer det serviceniveau, der følger med. I langt de fleste tilfælde vil de ikke kunne matche vores service og kompetencer, og vores erfaring er, at den billigste løsning i sidste ender med at være den dyreste.

Du risikerer simpelthen at ødelægge dit gulv, hvis du ikke er omhyggelig, når du vælger gulvfirma. Ved at vælge rigtigt fra start, kan du have ro i maven. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, og vi rådgiver dig undervejs, så du er sikker på, at du får præcis den løsning, der indfrier dine forventninger.

Skal vi være dit gulvfirma i Valby?

Ring på (+45) 44 44 40 44, send en mail til kontakt@nemovo.dk eller udfyld kontaktformularen, så tager vi en snak om, hvilke planer du har for dit nyslebne gulv. Er der noget, du er i tvivl, rådgiver vi dig, så du er sikker på, at du vælger den rigtige løsning.

Vælg os, fordi du vil have sublime resultater, uovertruffen kundeservice og et gulv, der holder mange år ud i fremtiden. Vi er sikre på, at vi kan gøre en forskel for dit gulv – og husk, at vi giver 3 års garanti på alle de opgaver, vi løser.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.