Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

På udkig efter Valbys bedste specialist i gulvafslibning?

Vi har hjulpet mange kunder med gulvafslibning i Valby, og vi hjælper også gerne dig med at få slebet dit trægulv, så det igen fremstår nyt og pænt.

Trægulve vil med tiden blive slidte. Hvilket betyder at de før eller siden vil have behov for at blive slebet. Det kan få hele din bolig til at fremstå kedelig og trist, hvis gulvene er slidte og fyldt med brugsspor.

Med en gulvafslibning fra et professionelt gulvfirma kan du få dem til at se ud som nye, uanset hvilken stand de er i. Har du adresse i Valby, kommer vi hellere end gerne forbi og hjælper dig med at puste nyt liv i dit gamle, slidte trægulv.

Vi har gennem tiden hjulpet flere tusinde kunder med gulvafslibning og efterbehandling. Når du vælger Nemovo som gulvfirma, får du et sublimt resultat, samt en service der er svær at matche. Høj kvalitet og kundetilfredshed er blandt vores kerneværdier – faktisk er det dem, vi har bygget hele vores forretning op omkring.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Valby

Er du på udkig efter et kompetent og professionelt gulvfirma, der kan hjælpe dig med gulvafslibning i Valby? Så skriv til os på kontakt@nemovo.dk eller giv os et kald på (+45) 44 40 44 44 og lad os tage en snak om, hvad der skal til for at realisere de drømme, du har for dit nye gulv.

Undervejs spørger vi ind til, hvilken stand dit gulv er i på nuværende tidspunkt, hvilken type gulv der er tale om, samt hvilke ønsker du har til efterbehandling. Baseret på de informationer du giver os, udarbejder vi et tilbud, som du kan forholde dig til.

Det er naturligvis gratis og fuldstændigt uforpligtende at få et tilbud. Du kan altid takke nej, hvis det ikke matcher dine forventninger. I tilfælde af, at vi ikke kan opfylde dine ønsker, bliver du ikke ladt i stikken uden svar. Vi rådgiver og vejleder altid – også selvom du ikke vælger at være kunde hos os.

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Kompetent og professionel gulvafslibning i Valby

Vi kommer gerne forbi Valby og vurderer opgaven. I visse tilfælde er det nødvendigt, at en af vores gulvslibere kører ud og ser på dit trægulv med egne øjne, før vi kan afgive et specifikt bud på, hvad det vil koste at slibe dit trægulv. Det er langt fra altid, det er nødvendigt og det er naturligvis helt op til dig, om du ønsker vi kommer forbi.

Når vi kommer forbi din adresse i Valby, er det som regel, fordi det er vanskeligt for os at forstå omfanget af opgaven, før vi har set dit gulv. Når vi er ude for at se dit trægulv, tjekker vi blandt andet efter ujævnheder i gulvet, gulvbræddernes tykkelse samt den efterbehandling, det er behandlet med.

Efterfølgende er det nemmere for os at vurdere, om det kan nøjes med at blive slebet, eller om det skal afhøvles for at få det jævnt. Hvis dit gulv har fået mange afhøvlinger eller afslibninger, kan du risikere, at brædderne er så tynde, at de ikke kan tåle én til behandling.

Hvorfor vælge os til gulvafslibning?

Gulvafslibning i Valby

Bor du i Valby, er vi et oplagt valg som gulvfirma, når du skal have slebet dit gulv. Vi tilbyder kompetent og professionel gulvafslibning i Valby og resten af Sjælland og vi kan komme med kort varsel. Vores geografiske beliggenhed er dog ikke den eneste grund til, at du bør vælge os som gulvfirma i Valby, når dine gulve skal slibes.

Vi har gennem flere end 20 år i branchen hjulpet flere tusinde kunder med gulvafslibning i Valby og resten af Sjælland, så vi ved hvad der skal til, for at du opnår de resultater, du ønsker for dit trægulv.

Uanset, om du har behov for en gulvafslibning, lakering af gulv, oliering af gulv, ludbehandling af gulv eller rådgivning til, hvordan du bedst passer på dit gulv, så får du professionel service af en smilende og imødekommende gulvsliber, der går op i kvalitet og kundeservice.

Vi har fået 5/5 stjerner på Trustpilot

Nemovo Gulvservice er blandt de bedst bedømte gulvfirmaer på Trustpilot, og det er vi enormt stolte af. Det har taget mere end 20 år at nå hertil, og vi har endnu ikke fået én negativ tilbagemelding på det arbejde, vi har udført. Det skyldes ene og alene, at vores team består af professionelle medarbejdere, der går op i det, de laver.

Essensen af vores forretning er kundeservice i verdensklasse, uovertrufne resultater og god dialog med vores kunder. Vi behandler alle ens og ingen opgave er for stor eller lille til at blive taget seriøst. Vi vil kunne se alle kunder i øjnene før, under og efter, vores arbejde er udført.

Derfor får du også 3 års garanti, når vælger os til afslibning af trægulve i København. Vi leverer ikke kortvarige resultater, men sikrer, at det arbejde vi udfører hos dig, holder i mange år frem.

Hvad koster gulvafslibning i Valby?

Prisen for gulvafslibning er den samme, ligegyldigt om du bor i Valby eller resten af Sjælland. Intet gulv er ens, derfor kan vi først give en pris på hvad det vil koste at få slebet dit trægulv, når vi ved noget om netop dit gulv. Derfor kan du heller ikke finde andet end vejledende priser på vores hjemmeside.

Før vi kan give dig et uforpligtende tilbud, som du kan tage stilling til, er vi nødt til at have alle detaljer på plads. Derfor starter alle tilbud med en dialog omkring standen af dit gulv, de materialer det er lavet af, samt hvilke ønsker du har til slutresultatet. Baseret på de informationer, vi får under vores samtale, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

Processen for gulvafslibning

Afslibning af gulve i Valby

Hvis du takker ja til tilbuddet, aftaler vi med det samme en dato for, hvornår gulvafslibningen skal finde sted. På datoen får du besøg af en af vores dygtige og smilende gulvslibere, der medbringer sit udstyr, så vi er klar til at gå i gang med det samme.

Det tager typisk to dage, før dit gulv er færdigbehandlet. Selve afslibningen af dit gulv vil i de færreste tilfælde tage mere end én dag, men det kan tage længere tid, afhængigt af arealet der skal slibes, samt hvilken efterbehandling du ønsker.

I forbindelse med det tilbud, du får, vil du samtidig få oplyst, hvor lang tid vi skal bruge på at slibe og efterbehandle dit trægulv, så du på forhånd er informeret herom. Det er vigtigt, at du har ryddet det rum, hvor gulvet skal slibes, før vi kommer på besøg, hvis vi skal kunne overholde den tidsfrist, vi har angivet i vores gulvafslibnings tilbud.

Vil du have et gratis tilbud på gulvafslibning i Valby?

Er du interesseret i at få et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Valby? Kontakt os på (+45) 44 44 40 44 eller send os en mail via vores kontaktformular – så tager vi en dialog om dine ønsker.

Efterfølgende udarbejder vi et konkret tilbud, som du kan tage stilling til. Det er gratis og helt uforpligtende, også selvom du vælger at takke nej til tilbuddet.