Vores kunder siger Fremragende 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Professionelt malerfirma med kunden i centrum og respekt for dit inventar

Vi kører lokalt i Glostrup samt de fleste steder på Sjælland og har lavet flere opgaver for både i private og erhverv – med uovertruffen kundetilfredshed.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge. Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Kernen i vores forretning er kvalitet og høj kundetilfredshed

Vi er først færdige, når du er tilfreds med opgaven, fordi den lever op til dine forventninger. Du oplever ingen sjuskefejl, når du vælger os som maler.

Malerarbejde

Uanset opgavens størrelse, kan vi tilbyde professionel malerservice, vejledning og et godt resultat.
Hos Nemovo overholder vi alle aftalerleverer kvalitetsprodukter til tiden og til den rette pris.

Nemovo Malerservice

Vi efterlader ikke skæve linjer, fejlnuancer eller malerpletter i dit hjem. Vi rydder op efter os selv og vi gør os umage, fordi vi går op i vores fag. Vi vægter kvalitet og faglighed højt – og det ses på det endelige resultat.

Professionelt malerfirma

Vælg et malerfirma der værner om ordentlige arbejdsforhold

Vores kunder bliver overraskede over, at vi kan tilbyde rigtig gode priser samtidig med, at vi leverer en service i særklasse uden at gå på kompromis nogen steder. Det kan vi, fordi vi investerer i vores kollegaer og sikre ordenlige arbejdsforhold.

  • En sikker og nem løsning, hvor kvaliteten altid er i top
  • Vi holder altid hvad vi lover
  • 10 års erfaring og viden med malerprocesser
  • En effektiv malerservice til private og erhverv

Vælg Nemovo som malerfirma

Nemovo er det oplagte valg, når du leder efter et professionelt malerfirma i København, som tager opgaven seriøst. Vi har solid erfaring med maling af huse, lejligheder, facader, lofter og vægge, hvorfor du er garanteret et tilfredsstillende resultat.

Vi sørger for at rådgive dig gennem hele processen, så du er sikker på, at du vælger den løsning, der er bedst for din ejendom. Det gælder, uanset om du har behov for hjælp til valg af farver, materialer eller sparring i forhold til spartling og opsætning af filt.

Vi hjælper dig træffe de rigtige valg

Vi forventer ikke, at du har tænkt over alle detaljer på forhånd. Når du vælger os som maler i København, er rådgivning inkluderet i prisen. Det er praktisk hvis du eksempelvis ikke er helt klar over, hvilke farver du ønsker på væggene.

Du får professionel rådgivning, så du vælger de rigtige farvekombinationer og -udtryk. Vi guider dig også til at vælge de farver, der fungerer bedst med lysindfaldet i din bolig, så du skaber de mest optimale rammer for netop dit hjem.

Al rådgivning er en del af vores service, hvorfor du naturligvis ikke skal betale mere for at få vejledning med på vejen. På den måde er du sikret et resultat, der lever op til dine ønsker, uanset om du på forhånd ved, hvordan dit vægge skal males, eller om du har brug for hjælp til at vælge.

Vi tager os af alle maleropgaver – også de vanskelige

Hos Nemovo har vi erfaring med alle former for maleropgaver. Det betyder, at vi er i stand til at tage os af lige netop din opgave, uanset hvor vanskelig den er. Vi udarbejder altid et skræddersyet tilbud på baggrund af din specifikke opgave.

Er dine trægulve eksempelvis meget slidte at se på, kan det i visse tilfælde være en god idé at male det, men det er ikke bare noget, man uden videre kaster sig ud i. Det er vigtigt at understrege, at du bør være sikker på dit valg, da det naturlige look og farvespillet i træet forsvinder.

Samtidig er det ikke sikkert, at du har mulighed for at genskabe det, selvom gulvet bliver slebet. Der er mange faktorer, der har indflydelse på, hvorvidt det er muligt – eksempelvis hvor nedslidt det er, om der er mellemrum mellem plankerne, samt hvilken træsort det er lavet af.

Vi sørger for at rådgive dig, så du er bevidst om, hvilke konsekvenser dit valg har. Der kan være en række fordele, men det er væsentligt, at du også kender til ulemperne. Det gælder, uanset om du skal have malet dit trægulv eller din facade.

Når du vælger os som maler i København, er du bekendt med alle de faktorer, der har indflydelse på dine valg. Vi sikrer, at du træffer den rigtige beslutning, fordi du har den nødvendige viden til at kunne gøre det.

Få et gratis tilbud på din maleropgave

Når du vælger Nemovo til at klare dine maleropgaver, kan du forvente bred erfaring, ekspertise på området og seriøs rådgivning, der kan spare dig for mange penge. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til netop din maleropgave.

Ring til os på (+45) 44 44 00 44, send en mail til kontakt@nemovo.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, så tager vi en snak om dine ønsker. Vi kan altid finde en løsning, der imødekommer dit specifikke behov – og husk, at det er gratis at spørge.

N

Du får GARANTI for tilfredshed og flot resultat.

N

Vi leverer høj kvalitet og har kun dygtige medarbejdere.

N

Du får et gennemskueligt tilbud på skrift, så du ikke er i tvivl.

Fortæl os om din opgave

    Du er:


    ✔ Din tilfredshed er vores arbejdsglæde