Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Priser på gulvafslibning i København & resten af Sjælland

Der er ikke to gulve, der er ens. Derfor er det svært at lave en vejledende pris på, hvad det koster at få behandlet sit gulv. Det vil hverken gavne os eller dig.

Vi giver dig hellere end gerne et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det kommer til at matche de ønsker, du har til det færdige resultat.

Vælg med omhu! Billigst er ikke altid bedst.

Der er altid nogle der vil tage din opgave for enhver pris. Vores bedste råd er at prisen også afspejler det færdige resultat. Vælger du den billigste løsning kan det ende med en dårlig oplevelse og et dårligt resultat.

3x lak

+ Fuldslibning inkl. 3x lak

fra 120,-

pr. km2 ekskl. moms

2x Lak

+ Fuldslibning inkl. 2x lak

fra 110,-

pr. km2 ekskl. moms

1x Lak

+ Let slibning inkl. 1x lak

fra 50,-

pr. km2 ekskl. moms

Ludbehandling

+ Fuldslibning inkl. lud

fra 110,-

pr. km2 ekskl. moms

Oliebehandling

+ Fuldslibning inkl. olie

fra 125,-

pr. km2 ekskl. moms

Træterrasser og altaner

+ Fuldslibning inkl. behandling

efter aftale

kontakt for tilbud

Priseksempler

3 priseksempler på opgaver

Ønsker du en skræddersyet pris på din opgave, så kontakt os og vi giver et uforpligtende tilbud der passer på netop dine ønsker og behov.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Pris på gulvafslibning: Hvad koster det at få slebet sit trægulv?

Dit trægulv er blevet slidt, og det har brug for en gulvafslibning. Men hvad koster det egentligt, når gulvet skal slibes? Der er flere faktorer, der spiller ind. Se her, hvad du skal regne med at give for gulvafslibning.

→ Få et tilbud på gulvafslibning

Gulvet i dit hjem betyder meget for, hvordan det føles at være der. Hvis gulvet er slidt, smitter det af på resten af indretningen. I de fleste tilfælde er det en god idé at få slebet sit trægulv, hvis det ikke står til at redde på anden vis.

Når du skal udregne prisen for at få slebet dit trægulv, er der forskellige faktorer, der spiller ind. Det er godt at være opmærksom på dem, inden du vurderer, om du selv skal slibe eller få en professionel virksomhed til at give et bud på prisen for gulvafslibning i dit hjem.

Skal dit gamle trægulv slibes?

Det første, du skal overveje, er, om det overhovedet er en slibning, der er løsningen. Man kan klare meget med vand og sæbe, så det bør du overveje, før du beslutter dig for, at det skal slibes.

Gulvet har ikke godt af at blive slebet for mange gange, og derfor er det vigtigt, at du er sikker på, at det er den rette løsning. Ofte skal det slibes, hvis der er ridser i det, eller der på anden vis er kommet misfarve eller -formninger i træet.

Undersøg nøje, om du kan nøjes med at vaske det, før du beslutter dig. Hvis du er i tvivl, kan du altid tage kontakt til os, så vi kan give vores bud på, om det er nødvendigt med en slibning eller ej.

Er det nok med en gulvafslibning?

Når du har fundet ud af, at dit gulv skal slibes, skal du overveje, om det er nok med en slibning. Er der ujævnheder i gulvet, eller meget dybe ridser, kan det være, at det skal høvles for at udbedre skaderne. Det er ikke altid, at en gulvafslibning er nok, hvis der er store skader på gulvet.

Igen, så vær forsigtig med at beslutte noget på egen hånd, men få det vurderet af en professionel, hvis du er i tvivl. Gulvet kan ikke tåle at blive slebet for mange gange, så du skal være sikker på, at det er den rigtige løsning.

Vi rådgiver dig om den rigtige løsning, så du ikke er i tvivl.

Hvad er priserne for en gulvslibning?

Prisen for gulvafslibning varierer fra virksomhed til virksomhed, og der er nogle, der giver en uhørt lav pris – dem skal du passe på med at vælge, da du kan risikere at ende med et ødelagt trægulv.

Du skal regne med at give forskellige priser, alt efter hvilken efterbehandling du vælger af dit trægulv. På vores oversigt over priser på gulvafslibning fremgår det eksempelvis, at du skal af med 50 kr. pr. m2, hvis du vil have én gang lakbehandling efterfølgende, og 120 kr. pr. m2 hvis du vil have 3 gange lak.

Gulvafslibning inklusiv ludbehandling koster 110 kr. pr. m2, og hvis du vil have oliebehandlet gulvet bliver det 125 kr. pr. m2. Priserne varierer altså, afhængigt af hvilket udseende, du ønsker, dit gulv skal have efterfølgende.

Fra Glostrup udfører vi gulvafslibning i København og Nordsjælland

Vores priser på gulvafslibning er ens uanset om arbejdet skal udføres i Valby, Greve eller Hørsholm. Vi står klar til at give dig en god pris på gulvafslibning i København og resten af Nordsjælland. Det er ganske uforpligtende og vi garanterer ærlig rådgivning fra start til slut. På den måde undgår du grimme overraskelser.

Hvad koster gulvafslibning

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.