Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Vi sliber dine trægulve, så de bliver flotte som var de nye

Alle trægulve bliver slidte og triste at se på, når det er gået et bestemt antal år. Det bliver de, fordi der opstår brugsspor, ujævnheder og ridser i gulvet. Uanset, hvilken træsort dine gulve er lavet af, samt hvilken efterbehandling de har fået, vil du på et tidspunkt opleve, at dine gulve får behov for en gulvafslibning.

Vi hjælper kunder i Greve og resten af Sjælland med at opnå fantastiske resultater. Vores mange år i branchen har gjort, at vi har de kompetencer og den viden, det kræver, når dit gulv skal slibes og efterbehandles, så det bliver så godt som nyt.

Du får kompetent rådgivning, professionelle resultater og god kundeservice, når du vælger os som gulvfirma i Greve. Vi værner om vores kunder, og kundeservice i verdensklasse er kernen i hele vores forretning.

Vi kommer gerne forbi Greve og tilser dit gulv

Når vi er fysisk til stede, kan vi undersøge standen på dit gulv. Her vil vi blandt andet kigge efter, om der er dybe ridser eller ujævnheder i gulvet, som kan have indflydelse på den behandling, det skal have.

Hvis det er meget slidt og/eller ujævnt, kan du risikere, at en gulvafslibning ikke er nok. Er det tilfældet, vil det være nødvendigt med en gulvafhøvling, hvor vi retter op på de skader, der er på gulvet, så det er jævnt, før vi går i gang med at slibe det.

Det er naturligvis helt op til dig, om du ønsker, at vi kommer forbi din adresse i Greve og tilser dit gulv. Hvis ikke du ønsker det, er du velkommen til at sende et billede af gulvet, så vi kan danne os et indtryk af, hvor krævende det vil være at behandle det.

Uanset, hvilken løsning du vælger, koster det ikke noget at få et tilbud. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning af dit gulv i Greve – også hvis vi kommer forbi og tilser det.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

Vi vil være det foretrukne valg til gulvafslibning i Greve

Derfor værner vi om vores kerneværdier.

Kundeservice er kernen i vores forretning

Det ses blandt andet på de anmeldelser, vi får fra tidligere kunder. Faktisk har vi udelukkende fået positive tilbagemeldinger på det arbejde, vi har udført. Slår du Nemovo op på Trustpilot, bliver du mødt af udelukkende 5-stjernede anmeldelser. Det gør os til et af de bedst anmeldte gulvfirmaer i branchen – og dét er vi enormt stolte af.

Samtidig er det ikke noget, vi tager for givet. Vi gør alt, hvad vi kan, for at indfri de ønsker, du har til dit nye gulv. Selv når opgaven er mere vanskelig end normalt, bliver du mødt af en smilende medarbejder, der har en positiv indgangsvinkel til opgaven.

Det er essensen af vores forretning, og vi tror på, at det er derfor, vi udelukkende får positive tilbagemeldinger – selvfølgelig i samspil med de resultater, vi leverer. Når du kontakter os, er det, fordi du ønsker et sublimt resultat fra et kompetent gulvfirma, der er positive og professionelle.

Vi garanterer professionel gulvafslibning i Greve

Som kunde hos os er du garanteret professionelle resultater. Vi går op i, at du føler dig i trygge hænder, hvorfor vi rådgiver og vejleder dig fra den indledende samtale til det endelige resultat.

Samtidig får du 3 års garanti på alt det arbejde, vi udfører, uanset om du skal have afhøvlet dit gulv, slebet det eller bare efterbehandlet det. Vi vil kunne se vores kunder i øjnene gennem hele processen, og du kan være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan, for at indfri de ønsker, du har til dit nye gulv.

Skulle vi mod forventning ikke kunne indfri dine ønsker, får du besked om det med det samme – og bare rolig, vi lader dig ikke i stikken. I stedet vil vi rådgive dig til, hvordan du kommer videre, så du får det gulv, du drømmer om.

Pris på gulvafslibning i Greve

Det er umuligt at give en pris på afslibning af dit trægulv, før vi ved noget mere om det. Alle gulve er forskellige, og nogle gulve kræver, at der bliver taget skrappere midler i brug, end andre. Andre gulve skal blot have en gulvafslibning og en efterbehandling, før det er så godt som nyt.

Før vi kan give dig et tilbud på, hvad det vil koste at slibe dit gulv, er det derfor nødvendigt, at vi har alle de oplysninger, der har indflydelse på processen. Derfor starter alle vores samarbejder med, at vi tager en indledende dialog omkring dine ønsker og behov.

Samtidig spørger vi ind til, hvilken type træ dit gulv er lavet af, samt hvor slidt det er. Viser det sig, at gulvet er meget slidt, kan det være nødvendigt, at vi kommer forbi på din adresse i Greve, så vi kan se det med egne øjne.

Du kan se en indikation på, hvad du kan forvente, det kommer til at koste ved at klikke her. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke er de billigste i branchen – og det er helt med vilje. Vi værner om den gode kundeoplevelse, og det kan vi ikke give, hvis vi skal markedsføre os på at være de billigste.

Samtidig bør du overveje, om det overhovedet er værd at vælge det gulvfirma, der er billigst? Ofte vil kvaliteten af arbejdet, kundeservice og det endelige resultat afspejle sig i prisen. Hos os er du garanteret et professionelt og tilfredsstillende resultat, der holder i mange år ud i fremtiden. Den billigste løsning vil i mange tilfælde ende med at blive den dyreste.

Sådan foregår en gulvafslibning

Når du vælger at acceptere det tilbud, vi har sendt til dig, aftaler vi efterfølgende en dato og et tidspunkt for, hvornår vi kommer forbi Greve og sliber dit gulv. På selve dagen får du besøg af en af vores dygtige medarbejdere, der har sit udstyr med.

Det er vigtigt, at du har fjernet alt, der er i rummet, så vi kan gå i gang med det samme. Alternativt ender det med at tage længere tid, end vi først havde aftalt. Typisk vil det tage omkring 2 arbejdsdage, før vi er færdige.

Selve gulvafslibningen tager i langt de fleste tilfælde ikke mere end en dag, men det afhænger naturligvis af, hvor stort et areal der skal slibes, samt hvilken type efterbehandling du vælger.

Vi overholder altid deadlines, og du kan være sikker på, at vi indfrier de forventninger, du har til dit nye gulv. Når vi er færdige med at slibe og efterbehandle dit trægulv, får du kyndig vejledning til, hvordan du behandler det, så det holder så længe som muligt. Samtidig giver vi 3 års garanti på alt det arbejde, vi har udført.

Skal vi hjælpe dig med gulvafslibning i Greve?

Kontakt os på telefon (+45) 44 44 40 44, send en mail til kontakt@nemovo.dk eller udfyld den kontaktformular, du finder her på siden. Efterfølgende tager vi en dialog omkring dine ønsker og behov, samt hvilken stand dit gulv er i på nuværende tidspunkt.

Så snart vi har alle de informationer, vi skal bruge, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.