Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Overlad trygt din gulvafslibning i Søborg til Nemovo Gulvservice

Med tiden vil du opleve, at dit gamle trægulv falmer, så det bliver slidt og trist at se på. Heldigvis kan du med en gulvafslibning få det til at se ud, som da det netop var blevet lagt.

Hos Nemovo hjælper vi kunder i og omkring Søborg med gulvafslibning – uanset, om der er tale om afslibning af gulv, lakering af gulv, oliering af gulv eller ludbehandling af gulv, er vi klar til at give et tilbud på gulvafslibning.

Gennem de år, vi har eksisteret, har vi hjulper flere tusinde kunder med gulvafslibning og efterfølgende behandling. Vi garanterer, at du får en uovertruffen service og et sublimt resultat til en fair pris, når du vælger os som gulvfirma i Søborg. Kundeservice og gode resultater er essensen af vores gulvservice forretning.

Skal vi give et tilbud på gulvafslibning i Søborg?

Når du henvender dig til os, er det fordi, du ønsker, at dit gulv får nyt liv. Vi starter altid med en indledende og uformel dialog, hvor vi sporer os ind på, hvad dit behov er. Baseret på de informationer, vi får under samtalen, udarbejder vi et konkret tilbud, som du kan tage stilling til.

Det er naturligvis 100 % uforpligtende at få et tilbud fra os.

Lyder det interessant? Ring til os på (+45) 44 44 40 44 eller send en mail på kontakt@nemovo.dk, og lad os tage en snak omkring, hvordan vi får frisket dit gulv op, så det igen bliver nyt og flot at se på.

Priseksempler

Vi er hverken de billigste eller dyreste på markedet. Til gengæld garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 6.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi i hvert fald ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

Vi besigtiger gerne dit gulv i Søborg og giver dig et tilbud

I nogle tilfælde er det lettere, hvis vi selv kommer ud og ser dit gulv, så alt ikke er baseret på den telefoniske samtale. I visse tilfælde er det behov for det, fordi der er oplysninger om dit gulv, vi først kan forstå, hvis vi ser det med egne øjne.

I andre tilfælde er det rart for dig som kunde, hvis vi kommer og ser dit gulv og taler sammen, så du er sikker på, at vi forstår, hvad du ønsker. Uanset hvad, så kommer vi hellere end gerne forbi på din adresse i Søborg, så vi kan se standen på dit gulv og give dit et estimat på, hvad det vil koste at få slebet det. 

Når vi ser dit gulv, er det lettere for os at vurdere omfanget af opgaven. Vi tjekker blandt andet efter ujævnheder i gulvet, tykkelsen på gulvbrædderne samt hvilken efterbehandling det har.

Det gør det lettere for os at vurdere, om gulvet kan nøjes med at blive slebet, eller om der skal skrappere midler i brug. Er gulvet meget slidt, kan der være opstået dybe ridser og ujævnheder i gulvet, som gør, at det er nødt til at blive afhøvlet først, så ujævnhederne bliver udjævnet.

Derfor bør du vælge os til gulvafslibning i Søborg

Vi er det oplagte valg, hvis du har behov for gulvafslibning i Søborg eller gulvafslibning i København. Vi kører til hele Sjælland og har gennem tiden haft mange kunder, der er bosiddende i Søborg. Hos os får du kompetent og professionel gulvafslibning, og vi kommer gerne med kort varsel.

Det faktum, at vi er beliggende tæt på Søborg, er dog ikke den eneste grund til, at du bør vælge os, når du skal have slebet dit gulv. Vi har eksisteret i mere end 20 år og gennem tiden hjulpet mange tusinde kunder med gulvafslibning – både i Søborg og på resten af Sjælland.  

Når du vælger os, vælger du et gulvfirma, der garanterer, at du opnår præcis dét resultat, du har drømt om. Det handler om, at du skal føle dig tryg, og det garanterer vi, at du kommer til. Samtidig tilbyder vi kyndig rådgivning før, under og efter forløbet. 

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning for dit gulv, ligesom vi rådgiver dig i forhold til, hvordan du bedst muligt passer på dit gulv, når det ér blevet behandlet. Vores arbejde skal gerne kunne holde i mange år, og derfor tilbyder vi også 3 års garanti på alt vores arbejde.

Nemovo er blandt de bedst anmeldte gulvfirmaer i Søborg

Vi har en Trustpilot-score på 5 ud af 5 stjerner, hvilket vi er enormt stolte af. Vi har endnu ikke oplevet, at en kunde har efterladt en negativ anmeldelse. Faktisk har vi fået topkarakterer over hele linjen, hvilket vidner om, at vi lever op til den service, vi lover.

 God kundeservice er grundstenen i vores forretning, og vi tager enhver opgave seriøst. Vi behandler alle ens, uanset om du bor i et rækkehus eller en herskabslejlighed – eller om du har et plankegulv eller sildebensparket.

Pris på gulvafslibning i Søborg

Vi er klar over, at ingen gulve er ens, så derfor vurderer vi altid fra opgave til opgave, hvad der skal til for at opnå præcis det resultat, du ønsker. Af samme grund kan det være vanskeligt at give én fast pris, der gælder for alle gulve.

Derfor starter alle vores opgaver med en uforpligtende samtale, hvor vi spørger ind til standen på dit gulv, den træsort det er lavet af, samt hvilken efterbehandling du ønsker. Hvis der er noget, du er i tvivl, sørger vi for altid at vejlede dig, så du opnår det ønskede resultat.

Skal vi give et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Søborg?

Vil du have et gratis og helt uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Søborg? Ring på (+45) 44 44 40 44 eller send os en mail på kontakt@nemovo.dk, så tager vi en snak om dine ønsker og behov.

De informationer, vi får, når vi snakker sammen, danner rammen for det tilbud, du modtager. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, aftaler vi med det samme en dato for, hvornår vi kan slibe dit gulv.

Hvor lang tid, det tager at slibe dit gulv, afhænger blandt andet af, hvilke ønsker du har til efterbehandling, samt hvor stort et areal der er tale om. Typisk vil det ikke tage mere end én dag at slibe gulvet, hvorefter det bliver efterbehandlet.

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikker.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)