Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Vi er stolte af, at vores gulvservice har gjort os til det foretrukne gulvfirma i Hellerup

Når du bruger dit trægulv, vil det med tiden blive slidt. Uanset hvad, vil du opleve, at det får behov for en gulvafslibning på et tidspunkt. Det er her, vi kommer ind i billedet. Gennem årene har vi hjulpet flere hundrede tilfredse kunder med gulvafslibning i Hellerup.

Vores erfaring har givet os den nødvendige erfaring, viden og kompetencer, det kræver, når dit gulv skal gå fra kedeligt, slidt og trist til pænt og præsentabelt. Vi giver 3 års garanti på alle behandlinger, og du kan være sikker på, at vi behandler både dig og dit gulv godt, imens vi gør vores arbejde.

Hos Nemovo får du smilende, kompetent og professionel gulvservice, der klarer alle opgaver – også dem, der er mere krævende end blot en simpel gulvafslibning og efterbehandling. Vi har en positiv indstilling til vores arbejde, og vi lover dig, at du ikke vil blive skuffet, når du vælger os til gulvafslibning i Hellerup.

Hvorfor vælge os til gulvafslibning?

Der er mange grunde til, at du bør vælge os, når du skal have slebet dine gulve i Hellerup. Først og fremmest går vi op i god kundeservice, og vi leverer udelukkende professionelle resultater, som sikrer dig et gulv, der er så godt som nyt.

Faktisk går vi så meget op i den gode dialog med vores kunder, at vi udelukkende har fået 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot fra kunder, der har været mere end bare tilfredse med vores gulvservice.

Kundeservice er kernen i vores forretning. Det vil du mærke fra den indledende dialog til det færdige resultat. Vi vil kunne se vores kunder i øjnene før, under og efter, vi er færdige med at slibe og behandle dit gulv. Det er dét, der adskiller os fra konkurrenterne. Af samme grund tilbyder vi ikke de billigste priser på gulvafslibning. Du kan sagtens finde gulvfirmaer, der tilbyder en billigere pris, end vi gør – og det er helt fair. Vi markedsfører os ikke på at være de billigste i branchen, og vi ønsker heller ikke at være det. 

Når du vælger os, er det, fordi du ønsker, at dit gulv skal se ud, som da det lige var blevet lagt. Samtidig ønsker du en god dialog, hvor du bliver involveret i processen, så du ender med nøjagtigt det resultat, du ønsker – og i mange tilfælde mere til. Vi rådgiver og vejleder under hele forløbet, så du er bedst muligt rustet til at passe på dit gulv fremadrettet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Hellerup

Skal vi hjælpe dig med gulvafslibning i Hellerup? Send os en mail på kontakt@nemovo.dk eller ring til os på (+45) 44 44 40 44, så tager vi en snak om dine ønsker og behov. Efterfølgende modtager du et konkret tilbud, som du kan forholde dig til.

Vælger du at takke ja til vores tilbud, aftaler vi som det første herefter dato og tidspunkt for, hvornår vi kommer forbi og sliber dine gulv.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Nemovo Gulvservice

Hos Nemovo tilbyder vi gulvservice og gulvafslibning i hele København, herunder Hellerup og omegn. Vores mål er at udføre den absolut bedste service på markedet, hvilket afspejler sig i de resultater, vi leverer. Vi skaber flotte resultater for vores kunder – uanset, om det drejer sig om afslibning af trægulv, lakering af gulv, oliering af gulv, ludbehandling af gulv, eller hvad du end må have af ønsker for dit nye gulv.

Hvad koster gulvafslibning i Hellerup?

Gulvafslibning i Hellerup koster det samme som alle andre steder på Sjælland og i Hovedstadsområdet. Uanset, hvor stort et areal, eller hvor vanskelig en opgave, vi går i møde, er det den samme pris, om du bor i Hellerup eller et andet sted.

Gulve er forskellige og derfor skal vi have information om dit gulv, før vi kan lave et konkret tilbud.
Af den årsag starter alle vores gulvopgaver med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på de faktorer, der er afgørende for prisen.

Se km2 priser på gulvafslibning her

Vi starter altid med en indledende dialog

Når vi snakker sammen, spørger vi ind til, hvilken stand dit gulv er i på nuværende tidspunkt. Det gør vi, fordi det er essentielt for os at vide, hvor slidt det er, før vi kan give et tilbud. Er det eksempelvis fyldt med dybe ridser og ujævnheder, er opgaven mere vanskelig, da det kræver, at gulvet først bliver afhøvlet, så det kan slibes efterfølgende. 

Herudover er det vigtigt for os at vide, hvilken træsort dit gulv er lavet af, hvilket udseende du ønsker, samt hvilken type gulv der er tale om. Når vi har alle informationer på plads, udarbejder vi et tilbud, som du efterfølgende kan forholde dig til.

Det er gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud, så du kan altid takke nej, hvis du mod forventning ikke mener, at det lever op til dine ønsker.

Vi kommer gerne forbi Hellerup og ser dit gulv

I visse tilfælde er det vanskeligt at få svar på alle de spørgsmål, vi har, når vi snakker sammen over telefonen. Vurderer vi, at der er risiko for, at dit gulv ikke kan tåle en gulvafslibning, fordi det har fået for mange behandlinger tidligere, eller har du svært ved at vurdere, hvilken stand det er i, kan det være en god idé, at vi kommer og tilser det med egne øjne.

Når vi ser gulvet med egne øjne, kan vi vurdere, hvad der skal til for at opnå de resultater, du drømmer om. Samtidig er det oftest lettere at forklare, hvilke ønsker du har, når vi ser hinanden i øjnene samtidig.

Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende, når vi kommer ud og ser dit gulv. Det er en service, vi tilbyder, for at du ikke ender med, at der pludselig kommer uforudsete udgifter, da gulvet er i værre stand end først antaget. Det er selvfølgelig helt op til dig, om du ønsker at vi kommer forbi på din adresse i Hellerup og ser dit gulv.

Vi er blandt de bedst bedømte gulvfirmaer i Hellerup

Når vi siger, at vi går op i kundeservice, så mener vi det. Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger på det arbejde, vi har udført. Går du ind på vores Trustpilot, vil du se, at der kun er 5-stjernede anmeldelser.  

Det er ikke noget, vi blærer os med, men det er noget, vi er enormt stolte over, fordi det vidner om, at den service, vi tilbyder, lever op til vores kunders forventninger – og i mange tilfælde overstiger dem.

Vi går op i vores arbejde, og vi tager udelukkende opgaver ind, som vi er sikre på, at vi kan løse indenfor det aftalte budget og tidsramme. Du kan være sikker på, at vi overholder alle deadlines, vi aftaler, og at vi ikke efterlader dig uden svar, hvis du har spørgsmål.

Kompetent og professionel service til fair pris

Når du skal finde et gulvfirma, der kan hjælpe dig med gulvafslibning i Hellerup, er der mange om buddet – også mange, der er billigere end os. Vi anbefaler dog, at du går i en stor bue udenom de firmaer, der tilbyder den billigste pris.

Det skyldes, at prisen ofte afspejles i både serviceniveau og endeligt resultat. Du risikerer at ende med den dyreste løsning, hvis du vælger det forkerte gulvfirma til at slibe dine gulve. Vores priser er fair, og til gengæld lover vi dig, at vi lever op til dine forventninger.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.