Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Vores lokale gulvafslibning i Lyngby henvender sig til dig, der vil have det bedste resultat

Har du et trægulv, der trænger til at blive frisket op? Et slidt trægulv fremstår kedeligt, og får hele rummet til at falme. Heldigvis kan en gulvafslibning og efterbehandling forhandle dit gulvs udtryk, så det synes nyt igen.

Hos Nemovo har vi i mere end 20 år hjulpet glade og tilfredse kunder i Lyngby og omegn med gulvafslibning. I de fleste tilfælde bliver gulvet så godt som nyt, og faktisk vil du ikke kunne se, at det ikke netop er blevet lagt. 

Vores erfaring har givet os den nødvendige viden og kompetencer til at kunne varetage stort set alle opgaver indenfor gulvafslibning. Ingen opgave er for stor eller lille til, at vi vil hjælpe. Ring eller skriv til os på (+45) 44 44 00 44 eller kontakt@nemovo.dk, så finder vi en god pris på gulvafslibning i Lyngby.

Skal vi hjælpe dig med gulvafslibning i Lyngby?

Synes du, at vi lyder som et fornuftigt valg, når du skal have slebet dine gulve i Lyngby? Så ring eller skriv til os på (+45) 44 44 00 44 eller kontakt@nemovo.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, du finder her på siden.

Efterfølgende tager vi en snak om dine ønsker og behov, ligesom vi sporer os ind på, hvad der skal til for at opnå dem. Informationerne bruger vi til at udregne en samlet pris samt en tidsramme for opgaven – og bare rolig, når du har fået et tilbud fra os, er beløbet fast.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå præcis det gulv, du drømmer om. Husk, det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra os.

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Nemovo Gulvservice går op i den gode kundeservice

Kundeservice er kernen i vores forretning. Vi tager kun opgaver ind, som vi ved, at vi kan udføre til perfektion. Det er dine ønsker, der er i centrum, når du vælger os som gulvfirma. Det vil du kunne mærke fra den indledende dialog til det endelige resultat.

Af samme årsag har vi udelukkende fået positive tilbagemeldinger på den service, vi yder. På Trustpilot har vi kun fået 5-stjernede anmeldelser, hvilket vi er enormt stolte af. Det vidner om, at vi gør det helt rigtige – og det er ikke noget, vi er kommet sovende til.

Alle opgaver, vi tager ind, bliver udført med største respekt for dig, dit hjem og dine gulve. Vi går op i det vi laver, og vi behandler alle kunder ens. Når du er kunde hos os, bliver du mødt af smilende og hjælpsomme medarbejdere, der går til opgaven med faglig stolthed og perfektion.

Fair priser på gulvafslibning i Lyngby

Vi er ikke de billigste i branchen, men vi tør godt påstå, at vi er blandt de bedste. Vores priser er særdeles rimelige, i forhold til de resultater vi leverer. Når du vælger os til gulvafslibning i Lyngby, får du valuta for pengene og du er garanteret, at vores arbejde lever op til dine forventninger, så du får præcis det gulv du drømmer om.

Af samme årsag kan vi ikke tilbyde den billigste pris i branchen. Vi ønsker at levere høj kvalitet, og derfor markedsfører vi os heller ikke som de billigste. Til gengæld får du 3 års garanti på alt det arbejde vi udfører, og vi lover dig, at det endelige resultat vil leve op til dine forventninger.

Prisen afspejler som oftest serviceniveauet, dialogen og det endelige resultat. Derfor er vi ikke interesserede i at være de billigste. Vi ved nemlig at den billigste løsning ikke er den billigste i længden.

Vælg i stedet et kompetent gulvfirma, der er servicemindede, har en positiv indstilling og går op i at behandle dig og dit gulv godt. Sådan et firma er vi – og det er vi stolte af, for vi ønsker udelukkende at tilbyde den absolut bedste service på markedet.

Hvad koster gulvafslibning i Lyngby?

Ingen gulve er ens. Derfor skal vi se dit gulv, før vi kan udarbejde et tilbud til dig. Du kan se vejledende priser på gulvafslibning her.

Derfor starter alle vores samarbejder med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på de informationer, vi skal bruge, når vi skal udarbejde et tilbud. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende, og du kan altid vælge at takke nej, hvis du mod forventning ikke synes, at vores tilbud lever op til dine forventninger.

Når vi snakker sammen, spørger vi ind til forskellige faktorer, der har en indflydelse på, hvad det vil koste at slibe dit gulv. Eksempelvis hvilken trætype det er lavet af, hvor slidt det er, om der er ujævnheder i gulvet, dine ønsker til efterbehandling og lignende.

Gulvafslibning i Lyngby

Vi kommer gerne forbi Lyngby og ser dit gulv

Efter vores samtale, vurderer vi, om vi har nok informationer til at udarbejde et fyldestgørende tilbud. Hvis vi har brug for at vide mere, tilbyder vi at komme forbi på din adresse i Lyngby, så vi kan se dit gulv med egne øjne.

I visse tilfælde er det nødvendigt, da det kan være svært at vurdere, om det kan nøjes med at blive slebet, eller om det skal afhøvles først, så gulvet bliver jævnt. Det er heldigvis ikke altid, det er nødvendigt, og det er naturligvis helt op til dig, om du ønsker, at vi kommer forbi Lyngby og ser dit gulv.

Når vi har de informationer, vi skal bruge, udarbejder vi et tilbud til dig. Det er helt og aldeles uforpligtende og det koster dig ikke noget – heller ikke, hvis du vælger takke nej til tilbuddet.

Accepterer du vores tilbud, aftaler vi en dato med det samme

Accepterer du tilbuddet, aftaler vi med det samme en dato for, hvornår vi kan komme forbi på den aftalte adresse og slibe dit gulv. Vi overholder altid vores deadlines. Hvis der mod forventning opstår en situation der medfører at arbejdet skal udskydes, informerer vi altid – og i så god tid som det er muligt.

Vi går op i den gode kundeservice og har indtil videre overholdt alle deadlines. Inden vi kan påbegynde gulvafslibningen skal du have tømt rummet eller huset hvor dit gulv skal slibes. Hvis ikke rummet er tømt har vi ikke mulighed for at påbegynde arbejdet med det samme og så opstår der naturligt en forsinkelse af vores arbejde.

Typisk går der to dage, før dit gulv er færdigt. I de fleste tilfælde tager det en dag at slibe gulvet, men det er naturligvis afhængigt af gulvets areal. Større gulve tager længere tid, men vi giver altid besked om tidsrammen i det tilbud, du modtager.

Når vi har slebet gulvet, skal det efterbehandles. Hvor lang tid det tager at efterbehandle det, afhænger af hvilken type efterbehandling, du vælger. Nogle kræver flere behandlinger, mens andre kun kræver én enkelt. Hvor længe dit gulv tager kan du se i det tilbud vi fremsender.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.