Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Lokal gulvafslibning i Lyngby

Har du et trægulv, der trænger til at blive frisket op? Et slidt trægulv fremstår kedeligt, og får hele rummet, det er placeret i, til at falme. Derfor vil du med tiden opleve, at du får behov for gulvafslibning.

Hos Nemovo har vi i mere end 20 år hjulpet glade og tilfredse kunder i Lyngby og omegn med gulvafslibning. I de fleste tilfælde bliver gulvet så godt som nyt, og faktisk vil du ikke kunne se, at det ikke netop er blevet lagt. 

Vores erfaring har givet os den nødvendige viden og kompetencer til at kunne varetage stort set alle opgaver indenfor gulvafslibning. Ingen opgave er for stor eller lille til, at vi vil hjælpe. Ring eller skriv til os på (+45) 44 44 00 44 eller kontakt@nemovo.dk, så finder vi en god pris på gulvafslibning i Lyngby.

Skal vi hjælpe dig med gulvafslibning i Lyngby?

Synes du, at vi lyder som et fornuftigt valg, når du skal have slebet dine gulve i Lyngby? Så ring eller skriv til os på (+45) 44 44 00 44 eller kontakt@nemovo.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, du finder her på siden.

Efterfølgende tager vi en snak om dine ønsker og behov, ligesom vi sporer os ind på, hvad der skal til for at opnå dem. Informationerne bruger vi til at udregne en samlet pris samt en tidsramme for opgaven – og bare rolig, når du har fået et tilbud fra os, er beløbet fast.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå præcis det gulv, du drømmer om. Husk, det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra os.

Priseksempler

Vi er hverken de billigste eller dyreste på markedet. Til gengæld garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 6.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi i hvert fald ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

Nemovo Gulvservice går op i den gode kundeservice

Kundeservice er kernen i vores forretning. Vi tager kun opgaver ind, som vi ved, at vi kan udføre til perfektion. Det er dine ønsker, der er i centrum, når du vælger os som gulvfirma. Det vil du kunne mærke fra den indledende dialog til det endelige resultat.

Af samme årsag har vi udelukkende fået positive tilbagemeldinger på den service, vi yder. På Trustpilot har vi kun fået 5-stjernede anmeldelser, hvilket vi er enormt stolte af. Det vidner om, at vi gør det helt rigtige – og det er ikke noget, vi er kommet sovende til.

Alle opgaver, vi tager ind, bliver udført med største respekt. Vi går op i det, vi laver, og vi behandler alle kunder ens. Når du er kunde hos os, bliver du mødt af smilende og hjælpsomme medarbejdere, der går til opgaven med faglig stolthed og perfektion.

Fair priser på gulvafslibning i Lyngby

Vi er ikke de billigste i branchen, men vi tør godt påstå, at vi er blandt de bedste. Vores priser er særdeles rimelige, i forhold til de resultater vi leverer. Når du vælger os til gulvafslibning i Lyngby, får du valuta for pengene, og du er garanteret, at vores arbejde lever op til dine forventninger, så du får præcis det gulv, du drømmer om.

Af samme årsag kan vi ikke tilbyde den billigste pris i branchen. Vi ønsker at levere høj kvalitet, og derfor markedsfører vi os heller ikke som de billigste. Til gengæld får du 3 års garanti på alt det arbejde, vi udfører, og vi lover dig, at det endelige resultat vil leve op til dine forventninger.

Samtidig bør du passe på med at vælge dem, der tilbyder den billigste pris på gulvafslibning. Det bør du, fordi prisen i langt de fleste tilfælde afspejler serviceniveauet, dialogen og det endelige resultat. Den billigste løsning risikerer at ende med at blive den dyreste.

Vælg i stedet et kompetent gulvfirma, der er servicemindede, har en positiv indstilling og går op i at behandle dig og dit gulv godt. Sådan et firma er vi – og det er vi stolte af, for vi ønsker udelukkende at tilbyde den absolut bedste service på markedet.

Hvad koster gulvafslibning i Lyngby?

Vi kan ikke give en definitiv pris på, hvad det vil koste at slibe dit gulv, før vi har snakket sammen. Det skyldes, at intet gulv er ens, og derfor er vi nødt til at vide noget mere, før vi kan udarbejde et tilbud til dig. Du kan se vejledende priser på gulvafslibning her.

Derfor starter alle vores samarbejder med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på de informationer, vi skal bruge, når vi skal udarbejde et tilbud. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende, og du kan altid vælge at takke nej, hvis du mod forventning ikke synes, at vores tilbud lever op til dine forventninger.

Når vi snakker sammen, spørger vi ind til forskellige faktorer, der har en indflydelse på, hvad det vil koste at slibe dit gulv. Eksempelvis hvilken trætype det er lavet af, hvor slidt det er, om der er ujævnheder i gulvet, dine ønsker til efterbehandling og lignende.

Gulvafslibning i Lyngby

Vi kommer gerne forbi Lyngby og ser dit gulv

Efter vores samtale, vurderer vi, om vi har nok informationer til at udarbejde et fyldestgørende tilbud. Hvis ikke, vi har nok informationer, tilbyder vi at komme forbi på din adresse i Lyngby, så vi kan se dit gulv med egne øjne.

I visse tilfælde er det nødvendigt, da det kan være svært at vurdere, om det kan nøjes med at blive slebet, eller om det skal afhøvles først, så gulvet bliver jævnt. Det er heldigvis ikke altid, det er nødvendigt, og det er naturligvis helt op til dig, om du ønsker, at vi kommer forbi Lyngby og ser dit gulv.

Når vi har de informationer, vi skal bruge, udarbejder vi et tilbud til dig. Det er helt og aldeles uforpligtende, og det koster dig ikke noget – heller ikke, hvis du vælger takke nej til tilbuddet

Accepterer du vores tilbud, aftaler vi en dato med det samme

Vælger du at acceptere det tilbud, vi har sendt til dig, aftaler vi med det samme en dato for, hvornår vi kan komme forbi på den aftalte adresse og slibe dit gulv. Vi overholder altid vores deadlines, men hvis der mod forventning skulle opstå situationer, der gør, at vi arbejdet er nødt til at blive udskudt, får du det at vide i god tid.

Vi går op i den gode kundeservice, og vi har endnu ikke prøvet, at vi ikke kunne leve op til en deadline. Det er dog vigtigt at nævne, at du selv skal have tømt det rum, gulvet er placeret i, før vi kommer på besøg, hvis vi skal kunne nå at få det slebet færdigt indenfor den aftalte tidsramme.

Typisk går der to dage, før dit gulv er færdigt. I de fleste tilfælde tager det en dag at slibe gulvet, men det er naturligvis afhængigt af gulvets areal. Større gulve tager længere tid, men vi giver altid besked om tidsrammen i det tilbud, du modtager.

Når vi har slebet gulvet, skal det efterbehandles. Hvor lang tid det tager at efterbehandle det, afhænger af hvilken type efterbehandling, du vælger. Nogle kræver flere behandlinger, mens andre kun kræver én enkelt. Igen bliver du informeret omkring dette i tilbuddet, du modtager.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af behandling.

Hos Nemovo rådgiver dig til den løsning, der passer bedst til stilen i boligen eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for gulvtypen og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel betjening og håndværk udført i topklasse.

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikker.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)