Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Overlad din gulvafslibning til en kvalitetsbevidst gulvafsliber

Med tiden vil du opleve, at dit ellers så fine trægulv mister sin glans, fordi det får brugsspor og bliver slidt. Det kan få hele rummet til at virke kedeligt og trist. Heldigvis kan gulvet i langt de fleste tilfælde komme til at se ud, som da det lige var blevet lagt.

Det handler blot om at vælge det rigtige gulvfirma til at slibe dit gulv. Hos Nemovo har vi hjulpet flere kunder med gulvafslibning i Herlev, og vi hjælper også gerne dig, når du skal have slebet dit trægulv, så det igen fremstår pænt og præsentabelt.

Vi er blandt de gulvfirmaer, der får den højeste bedømmelse i Herlev – og resten af Sjælland

Nemovo er blandt de gulvfirmaer, som tilbyder gulvafslibning i Herlev, der har fået de bedste tilbagemeldinger fra tidligere kunder. Faktisk har vi udelukkende fået 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, hvilket vidner om, at vi ved, hvad vi laver.

Vores gulvteam består udelukkende af professionelle og engagerede medarbejdere, der går op i sit håndværk. God kundeservice, sublime resultater samt en god og personlig dialog med vores kunder er kernen i vores forretning. Alle bliver behandlet ens, og der er ingen opgave, som er for stor eller lille. 

Når du er kunde hos os, får du 3 års garanti på dit nyslebne gulv. Samtidig får du kyndig vejledning og gode råd med på vejen, så du er rustet til at passe godt på dit gulv efterfølgende. Du kan aldrig undgå brugsspor, men med den rigtige efterbehandling vil du opleve, at der skal mere til at slide det.

Lad os tage en snak om gulvafslibning i Herlev

Ønsker du et uforpligtende og gratis tilbud på gulvafslibning i Herlev, så ring eller skriv til os. Du kan ringe på (+45) 44 44 40 44 eller sende os en mail til kontakt@nemovo.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Vi vender tilbage, så snart vi ser din besked, og i det fleste tilfælde vil det være indenfor 24 timer. Efterfølgende tager vi en dialog omkring, hvad der skal til for at indfri de ønsker, du har til dit nye gulv.

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Vælg et gulvfirma, der sætter dine ønsker i centrum

 

Vi kan hjælpe dig med gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling, så du opnår præcis det resultat, du ønsker. Med mere end 20 års erfaring har vi gennem tiden hjulpet flere tusinde kunder med at opnå sublime resultater, så du kan trygt overlade arbejdet til os.

Samtidig garanterer vi dig en tryg og fornuftig proces, hvor du som kunde er i centrum. Det er dig, der bestemmer, hvordan dit gulv skal se ud, når vi er færdige, og vi lover at tage dig i hånden fra start til slut, så du får mest muligt for dine penge – og så du opnår præcis det resultat, du drømmer om for dit nye gulv. 

Når du vælger os som gulvfirma i Herlev, er du sikret et resultat, der indfrier eller overstiger dine forventninger. Høj kundeservice har i al den tid, vi har eksisteret, været kernen i vores forretning, og det bliver det ved med at være.

Vi er engagerede i gulvafslibning

Vi er blandt de bedst anmeldte gulvfirmaer, der tilbyder gulvafslibning i Herlev, og det skyldes i høj grad vores fantastiske, dygtige og engagerede medarbejdere, der hver dag hjælper vores kunder med knivskarpe resultater, når det kommer til gulvafslibning og efterbehandling.

Samtidig følger der et stort ansvar med den anerkendelse det er, udelukkende at have modtaget 5-stjernede tilbagemeldinger fra tidligere kunder. Vi gør det så godt, vi kan, og vi tror på, at en positiv indgangsvinkel til alle opgaver og kunder er nøglen til succes.

Derfor får du også 3 års garanti på det arbejde, vi udfører, ligesom vi rådgiver og vejleder dig både før, under og efter, vores arbejde er afsluttet. Vi værner om den gode kundeoplevelse, og vi vil altid kunne se vores kunder i øjnene.

Vil du have et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Herlev?

Leder du efter et kompetent, professionelt og engageret gulvfirma, der kan puste nyt liv i dine slidte trægulve? Så er Nemovo det oplagte valg. Vi giver dig gerne et gratis og fuldstændigt uforpligtende tilbud på gulvafslibning i København og i Herlev.

Det eneste, det kræver, er, at du kontakter os, så vi kan tage en snak omkring den nuværende stand på dit gulv, samt hvordan du ønsker, det skal se ud, når vi er færdige med gulvafslibning.

Ring til os på (+45) 44 44 40 44 eller send os en mail på kontakt@nemovo.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, som du finder her på siden, eller gå til vores kontaktside, hvor du samtidig kan sende dine ønsker og behov til os.

Efterfølgende tager vi en hyggelig og uforpligtende dialog, hvor vi blandt andet spørger ind til standen på dit nuværende gulv, træsort, type af efterbehandling samt hvilke ønsker du har til slutresultatet.

Alle informationerne, vi får via den indledende samtale, bruger vi til at udarbejde et uforpligtende og gratis tilbud, som du kan forholde dig til. Du kan altid takke nej, hvis vi mod forventning ikke kan opfylde de ønsker, du har til dit nye gulv.

Er der noget, vi mangler svar på, kommer vi gerne til Herlev

I visse tilfælde kan der være oplysninger, vi ikke kan få ud af vores indledende samtale. Er det tilfældet, er det svært for os at udarbejde et konkret tilbud, før vi har set dit gulv. Vi kommer hellere end gerne forbi Herlev og ser dit gulv med egne øjne, så vi er sikre på, at vi har taget højde for alt.

Det er naturligvis helt op til dig, hvorvidt du ønsker, at vi kommer forbi din adresse i Herlev, men det vil i nogle tilfælde være lettere for os at vurdere opgavens omfang, hvis vi ser gulvet med egne øjne.

Vurderer vi, at det er nødvendigt at bese dit gulv, får du det at vide med det samme. Når vi er ude for at se dit gulv, kigger vi blandt andet efter, om gulvet er ujævnt, hvor tykke gulvbrædderne er, samt hvilken efterbehandling det har fået. 

Er gulvbrædderne slebet eller afhøvlet flere gange, kan du risikere, at det ikke kan tåle én til behandling, fordi gulvbrædderne er for tynde. Er det tilfældet, får du det at vide med det samme, og så hjælper vi dig naturligvis med at finde en løsning, så du ikke risikerer, at dit trægulv bliver ødelagt.

Sådan foregår processen, når dit gulv skal slibes

Vælger du at acceptere det tilbud, du modtager fra os, aftaler vi med det samme en dato og et tidspunkt for, hvornår vi kommer forbi din adresse i Herlev og sliber dit gulv. Når dagen kommer, får du besøg af en eller flere engagerede og positive gulvslibere, der er klar til at gå i gang med det samme. 

Typisk vil det tage to dage at slibe og efterbehandle dit trægulv. Afslibningen tager ikke mere end én dag, men det kan tage længere tid, hvis det er et stort areal, der skal slibes. Herudover afhænger varigheden ligeledes af, hvilken type efterbehandling du vælger.

Når du modtager vores tilbud, får du samtidig at vide, hvor lang tid det vil tage at slibe og efterbehandle dit gulv. Vi overholder altid vores deadlines, og hvis det ser ud til, at vi ikke kan nå det indenfor den tidsramme, vi har givet, får du altid besked herom i god tid.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.