Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

På udkig efter Valbys bedste specialist i gulvafslibning?

Har du behov for gulvafslibning i Virum, så kontakt os i dag og få en snak om, hvordan dit gamle trægulv kan blive så godt som nyt med en gulvafslibning og efterbehandling.

Trægulve trænger til en afslibning med tiden

Når du har et trægulv i dit hjem, vil du med tiden opleve, at det bliver slidt og trist at se på. Typisk går der en del år mellem hver gulvafslibning, men det er en god idé at få det afslebet, når det trænger, så du undgår, at dybe ridser og ujævnheder i gulvet ødelægger det yderligere.

Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af behandling.

Hos Nemovo rådgiver dig til den løsning, der passer bedst til stilen i boligen eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for gulvtypen og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel betjening og håndværk udført i topklasse.

Priseksempler

Vi er hverken de billigste eller dyreste på markedet. Til gengæld garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 6.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi i hvert fald ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

20 års erfaring med gulvafslibning i Virum og omegn

Vores gulvservice erfaring har givet os unik indsigt i, hvordan man sliber og efterbehandler et gulv effektivt, så der opnås præcis det resultat, du ønsker. Vi udfører gulvafslibninger i Virum, gulvafslibning i København og på resten af Sjælland, og har gennem tiden slebet flere tusinde gulve. 

Vores kerneforretning består af høj kvalitet, professionelle resultater, glade medarbejdere og tilfredse kunder, der får deres drømme opfyldt. Vi sigter efter at tilbyde markedets bedste kundeservice, så alle kunder er trygge ved at samarbejde med os, når de skal have slebet trægulv.

Det gør vi blandt andet ved rådgive dig før, under og efter, vi har slebet dit gulv. Du får altid kyndig vejledning til, hvilken efterbehandling du skal vælge, hvis du vil opnå det bedst muligt resultat. Samtidig rådgiver vi dig i, hvordan du behandler dit slebne gulv, så det holder i så mange år som muligt.

Kompetent og professionel gulvservice i Virum

Vælger du os som gulvfirma i Virum, kan du være sikker på, at du får en samarbejdspartner, der har en positiv tilgang til både opgaven, men også til dig som kunde. Det er dit hjem, vi arbejder i, og det tager vi alvorligt.

Der er ikke to trægulve, der er ens – og det tager vi selvfølgelig højde for, når vi sliber og efterbehandler dit trægulv. Vi behandler det med største respekt, ligegyldigt om vi skal slibe et plankegulv i et rækkehus eller et sildebensparket i en villa. 

Ingen gulvopgave er lille til, at vi vil tage os af den. Nogle gulvopgaver er mere krævende end andre, men det vigtigste for os er, at du har fået dine ønsker opfyldt, når vi er færdige med at slibe og efterbehandle dit trægulv.

Vurderer vi, at vi ikke kan opfylde dine ønsker til gulvafslibning, fortæller vi det til dig med det samme. Vi tager kun opgaver ind, som vi er sikre på, at vi kan løse til perfektion. Derfor kan du forvente gennemsigtighed, når du vælger os som leverandør af gulvafslibning i Virum.

Vi er blandt de bedst anmeldte gulvfirmaer

Ønsker du et pålideligt og professionelt gulvfirma, der yder en god service og overholder alle de deadlines, der er aftalt? Så er Nemovo Gulvservice det perfekte valg. Vi har en seriøs og professionel tilgang til alle opgaver, og vi sikrer altid en god dialog med dig som kunde, så du altid er klar over, hvad der skal ske.

Faktisk har vi udelukkende fået topkarakterer på Trustpilot. Vi har aldrig fået en negativ anmeldelser, hvilket vi er enormt stolte af. Det placerer os blandt de gulvfirmaer specialiseret i gulvafslibning, der har den højeste kundetilfredshed i hele Danmark.

Hvad koster gulvafslibning?

Det er umuligt for os at give en konkret pris på, hvad det koster at få slebet dit gulv, før vi har fået indsigt i standen på det, træsorten samt dine ønsker til slutresultatet. Derfor indleder vi alle vores opgaver med en uforpligtende dialog over telefon eller mail, hvor vi sporer os ind på omfanget af opgaven. 

Når vi har fået den indsigt, der er nødvendig for os, udarbejder vi et konkret tilbud, som du kan tage stilling til. Det er uforpligtende og ganske gratis – også hvis du vælger at takke nej til tilbuddet.

Accepterer du, aftaler vi med det samme en dato for, hvornår vi sliber dit gulv. På dagen kommer en af vores medarbejdere hjem til dig med det nødvendige udstyr, hvorefter arbejdet udføres inden for den aftalte tidsramme.

Pris og kvalitet på gulvafslibning hænger sammen

Du får ikke de billigste priser på gulvafslibning i branchen, når du vælger os som gulvfirma. Det skyldes, at vi ønsker at tilbyde en sublim service og høj kundeservice, hvilket ikke er muligt, hvis vi samtidig skal konkurrere på pris.

I langt de færreste tilfælde kan det betale sig at vælge det billigste gulvfirma, da effektivitet, kundeservice og slutresultat afspejler sig i prisen. I værste tilfælde ender du med et gulv, der ikke lever op til dine forventninger, hvis du vælger det billigste tilbud, du får.

Når du vælger os som gulvfirma, får du en effektiv og professionel samarbejdspartner, samtidig med at vi tilbyder 3 års garanti på dit nye trægulv. Vi garanterer, at slutresultatet på gulvafslibningen bliver præcis, som du ønsker det – og at det holder i mange år ud i fremtiden.

Vi tager gerne til Virum og ser dit gulv

Fornemmer vi, at vi ikke kan få de informationer, vi har behov for til at udarbejde et konkret tilbud, kommer vi gerne forbi din adresse i Virum og ser dit gulv. Det giver os et bedre indblik i, hvad det vil kræve at opnå de resultater, du drømmer om.

Det er i langt fra de fleste tilfælde, at der er behov for, vi kommer og ser dit gulv, men det kan være nødvendigt. Andre gange er det mere trygt for dig som kunde, hvis vi kommer og ser dit gulv, så vi kan tale sammen om dine ønsker ansigt til ansigt.

Uanset, hvad der ligger til grund, så kommer vi gerne forbi, før vi udarbejder et tilbud til dig. Det er, ligesom selve tilbuddet, gratis og helt uforpligtende.

Ønsker du et gratis tilbud på gulvafslibning i Holte?

Ring til os i dag på (+45) 44 44 40 44 eller send os en mail på kontakt@nemovo.dk, så tager vi en snak om dine ønsker, drømme og behov. Vi kan med garanti hjælpe dig med at opnå det resultat, du drømmer om.

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikker.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)