Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Overlad dine slidte trægulve til os og få et resultat der overgår dine forventninger

Når du vælger os til gulvafslibning i Hørsholm, er det fordi, du ønsker et sublimt resultat, en uovertruffen kundeservice samt en virksomhed, der har en positiv tilgang til dig som kunde såvel som opgaven.

Vi er et professionelt gulvfirma, der går op i vores kunder. Som kunde hos os bliver du mødt af smilende og servicemindede medarbejdere, der går op i deres håndværk. Vi er klar over, at dit gulv ikke er som alle andres, og du kan være sikker på, at vi behandler det med den største respekt.

Kernen i vores forretning er den gode kundeservice. Faktisk er vi blandt de bedst anmeldte gulvfirmaer i branchen, hvilket blandt andet ses på den feedback vi modtager. På Trustpilot har vi udelukkende fået 5-stjernede anmeldelser fra tilfredse kunder fra Hørsholm og resten af Sjælland.

Skal vi hjælpe dig med gulvafslibning?

Ønsker du et tilbud på gulvafslibning i Hørsholm, så ring til os på (+45) 44 44 00 44 eller send en mail til kontakt@nemovo.dk. Så tager vi en snak omkring dine ønsker for dit gulv, hvorefter vi udarbejder et konkret tilbud, som du kan forholde dig til.

Priseksempler

Det kan sjældent betale sig at vælge de billigste, til gengæld kan det altid betale sig at vælge de bedste. Hos Nemovo garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed til en fair pris.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 7.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Vi tilbyder slibning af trægulve i Hørsholm til dig, der ikke går ned på kvalitet og service

Når vi siger, at vi går op i den gode kundekontakt, så mener vi det. Vi kommer gerne forbi Hørsholm og ser dit trægulv, før vi giver dig et tilbud på gulvafslibning. Det koster ingenting, men det er med til at sikre, at vi forstår omfanget af opgaven, og på samme tid kan vi bedre estimere, hvad det vil koste at opnå de resultater, du drømmer om.

Hvis dit gulv er meget ujævnt og har dybe ridser, vil det i de fleste tilfælde ikke være nok blot at slibe det. Der skal skrappere midler i brug, og derfor vil processen starte med en gulvafhøvling. Det kan vi i visse tilfælde kun vurdere, hvis vi ser gulvet med egne øjne, før vi giver et tilbud på gulvafslibning af dit gulv i Hørsholm.

Ofte vil du ikke kunne se, at dit gulv ikke er blevet lagt for nyligt, når vi er færdige med at slibe og efterbehandle det. Faktisk vil det være så godt som nyt, og samtidig får du råd og vejledning med på vejen, så du kan passe godt på det i fremtiden.

Ingen gulvopgave er for stor eller lille

Du vil altid blive mødt af en smilende og positiv medarbejder, uanset hvor krævende opgaven viser sig at være. Vi går op i det, vi laver, og vi tror på, at den positive tilgang til kunder såvel som opgaver er med til at differentiere os fra de øvrige gulvfirmaer i branchen.

Når du vælger os til gulvafslibning i Hørsholm, starter vi med at tage en indledende dialog. Her spørger vi ind til omfanget af opgaven, så vi stille og roligt sporer os ind på, hvad det vil kræve at opnå de resultater, du drømmer om.

Vi spørger blandt andet ind til arealet på det gulv, du ønsker at få slebet, standen på gulvet, hvilken efterbehandling det har fået, samt hvilken type træ det er lavet af. Svarene på vores spørgsmål bruger vi, når vi skal estimere omfanget af opgaven, så vi kan udregne en pris på gulvafslibning af dit gulv.

Hvad koster gulvafslibning i Hørsholm?

Prisen på gulvafslibning i Hørsholm er den samme som for de kunder, der holder til andre steder på Sjælland. Vi kan først give dig en pris, når vi har snakket sammen omkring dine ønsker og behov. Du kan se vejledende priser på gulvafslibning her.

Når vi har snakket sammen og fået en forståelse for, hvad der skal til for at opnå det resultat, du drømmer om, udarbejder vi et konkret tilbud, som du kan forholde dig til. Det er helt uforpligtende og gratis – selv, hvis vi er nødt til at komme forbi Hørsholm og se dit gulv, før vi kan udregne en pris. 

Du bestemmer selv, om du vil acceptere tilbuddet eller finde et andet gulvfirma i Hørsholm til jobbet. Uanset, om du takker ja eller nej, så kan du være sikker på, at du får god service, rådgivning og vejledning hele vejen igennem.

Vi overholder altid deadline

Vælger du at acceptere tilbuddet, aftaler vi som det første herefter en dato for, hvornår vi kan komme forbi din adresse i Hørsholm og påbegynde arbejdet. Du kan være sikker på, at vi altid overholder deadlines, så du ikke risikerer, at tidsplanen skrider.

Det rum hvor gulvet skal slibes skal altid være tømt inden vi kan påbegynde afslibning af dit gulv. På den måde sikrer du, at vi ikke skal bruge ekstra tid på at gøre rummet klar for at kunne slibe gulvet.

Samtidig får du 3 års garanti på dit trægulv, når vi er færdige med at slibe det. Det tilbyder vi, fordi vi er sikre på, at resultatet holder, og fordi vi går op i god kundeservice. Det skal være trygt for dig at være kunde hos os.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af gulvbehandling.

Hos Nemovo kan vi rådgive dig til den løsning, der passer bedst til stilen i din bolig eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for både gulvtype og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel service og håndværk udført i topklasse.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Vil du lukke hvem som helst ind i dit hjem? Det vil vi ikke selv. Det er en af grundene til, at vi behandler dit hjem med den samme respekt, som vi gør med vores eget. Derfor kan du trygt overlade dine nøgler til os.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er et højt serviceniveau en selvfølge.  Så du føler dig sikker gennem hele processen.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Vi ved hvor meget det betyder at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.