Vores kunder siger Fremragende Vi får 5 ud af 5 stjerner.

Overlad trygt din gulvafslibning i Holte til Nemovo Gulvservice

Ethvert trægulv vil med tiden blive slidt. Det smitter af på hele rummet, som kommer til at fremstå kedeligt og uindbydende. Ved at hyre et professionelt gulvfirma til at slibe og behandle dit gulv vil du dog opleve, at det bliver så godt som nyt.

Hos Nemovo har vi mere end 20 års professionel erfaring med gulvafslibning og efterbehandling i Holte og resten af Sjælland. I løbet af de år, vi har eksisteret, har vi tilegnet os unik viden omkring, hvordan man opnår effektive resultater, der sikrer, at dit gulv bliver som nyt og holder i mange år.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Holte

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Holte? Ring eller send en mail til os på henholdsvis (+45) 44 44 40 44 eller kontakt@nemovo.dk, så tager vi en dialog omkring dit gulv, samt hvilke ønsker du har til slutresultatet.

Undervejs spørger vi ind til, hvor slidt dit gulv er, hvilken træsort det er lavet af, hvor stort et areal, der skal slibes, samt hvilken efterbehandling du ønsker. Det giver os en forståelse af opgavens omfang, så vi kan udarbejde et konkret estimat på, hvad det vil koste.

Vi samler alle estimater i ét konkret tilbud, som du kan forholde dig til. Accepterer du tilbuddet, arrangerer vi med det samme en dato for, hvornår vi kan slibe dit gulv.

Priseksempler

Vi er hverken de billigste eller dyreste på markedet. Til gengæld garanterer vi solid kvalitet, sans for detaljerne og stor faglig stolthed.

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i lejlighed

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 6.000,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. hvid ludbehandling i hus

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med hvid lud
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 8.400,-

ekskl. moms

Gulvafslibning inkl. lakering af gulv i hus

 • Afslibning af 90 m2
 • Behandling med 3x mat lak
 • Inkl. 6 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

fra 9.900,-

ekskl. moms

Vil du vide mere om vores priser?

Vi giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det færdige resultat kommer til at matche dine ønsker.

+650 tilfredse kunder

3 års garanti på arbejdet

10 års solid erfaring

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Tør du overrække dine nøgler til hvem som helst? Det gør vi i hvert fald ikke. Nogle vælger de aller billigste, men det kan have slemme konsekvenser. Du skal vælge os, hvis du vægter nedenstående højt.

Højt serviceniveau

Hos Nemovo er højt serviceniveau altid en selvfølge. Dét er en mærkesag.

Kompromisløs kvalitet

Vi sætter stolthed i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pålidelig og loyal

Hos Nemovo er du altid i sikre hænder. Alle opgaver udføres til tiden..

Professionel gulvafslibning og efterbehandling i Holte

Vælg os, når du skal have udført gulvafslibning og/eller efterbehandling i Holte, så garanterer vi, at du får præcis det gulv, du drømmer om. Vores kerneopgave er at tilbyde markedets absolut kundeservice og -oplevelse, hvilket afspejler sig i de resultater, vi leverer for vores kunder.

Uanset, om du har behov for gulvafslibning, efterbehandling, ludbehandling, oliering, eller lakering af dit gulv, så sikrer vi, at dit gulv lever op til dine ønsker, når vi er færdige. Vi træffer ikke nogle valg, du ikke er indforstået med, hvorfor du altid kan være 100 % sikker på, at dit nye gulv bliver, som vi har aftalt.

Vi har en positiv tilgang til såvel vores opgaver som vores kunder, så det er behageligt for dig som muligt, når du er kunde hos os. Vores medarbejdere er altid glade, smilende og hjælpsomme, selv hvis opgaven er mere krævende end blot en simpel gulvafslibning.

Derfor bør du vælge os som gulvfirma i Holte

Når du vælger os som gulvfirma, er det fordi, du ønsker en professionel service, god dialog og en sublim kundeservice. Vi er ikke de billigste i branchen, men til gengæld er vi blandt de absolut bedste, når det kommer til at levere resultater.

Vores Trustpilot-score vidner om, at vi gør det helt rigtige. Vi er stolte af, at vi udelukkende har fået positive tilbagemeldinger, når vi har hjulpet vores kunder med gulvafslibning og efterbehandling i Holte, København og resten af Sjælland. Faktisk har vi kun fået 5-stjernede anmeldelser, hvilket betyder, at vi er blandt de absolut bedst bedømte gulvfirmaer i branchen.

Der er ikke to gulve, der er ens

Dit gulv er ikke som alle andres, og det tager vi naturligvis højde for, når vi sliber og efterbehandler det. Du kan være sikker på, at vi behandler det med den største respekt, uanset om der er tale om et plankegulv, parketgulv eller et hvilket som helst andet type gulv.

Du kan være ganske rolig, når du vælger os som gulvfirma. Vi lytter til dine behov og rådgiver dig undervejs, så du er sikker på, at vi er indforstået med, hvordan du ønsker, at dit kommende gulv kommer til at se ud.

Vurderer vi, at det ikke er muligt for os at skabe det resultat, du ønsker, får du det at vide med det samme. Vores forretning handler ikke om at tjene flest penge, men om at levere den bedste ydelse for dig som kunde.

Kan vi ikke klare opgaven, får du rådgivning til, hvordan du kan opnå det bedst mulige resultat, selvom dine oprindelige tanker ikke er realisérbare. Det er kun i ganske få tilfælde, det ikke kan lade sig gøre at skabe præcis de resultater, du ønsker.

Hvad koster gulvafslibning?

Det er umuligt for os at give en specifik pris på afslibning af lige præcis dit gulv, før vi har haft en dialog omkring standen på dit gulv, dine ønsker til efterbehandling, samt hvilken træsort dit gulv er lavet af.

Derfor starter alle vores opgaver med, at du kontakter os enten via telefon, mail eller kontaktformularen her på siden. Indledningsvist tager vi en snak om dine ønsker og behov, hvorefter vi udarbejder et konkret tilbud, som du kan forholde dig til.

Har behov for et estimat på, hvad det koster at slibe dit trægulv, kan du se priseksempler på gulvafslibning her.

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af behandling.

Hos Nemovo rådgiver dig til den løsning, der passer bedst til stilen i boligen eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for gulvtypen og gulvets stand.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden vi går i gang.

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
Du er sikret professionel betjening og håndværk udført i topklasse.

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket. Du kan benytte vores services enkeltstående, eller du kan lade os stå for det hele. Vores pakkeløsning er både nemmere, billigere og mere sikker.

Nemovo ApS

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
CVR-nummer: 37581674

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 8-17
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Vi holder til i København, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 36 anmeldelser)